jueves, diciembre 31, 2009

L'últim conductor de l'any

Huolaaaa!!!

avui em tocava treballar aviat T.T i obrir (amb l'odiós i pervertit mexicà... quina ràbia de tio!! ) però lo interessant i divertit del dia ha estat arribar a la parada i veure un autobus mercedes benz xDDD taronja i horrendo xDDD i a primer cop d'ull m'ha recordat un Oliveras com els "city" que tenien els L12, o els Mohn o alguns de Barcelona, que tenen aquest model estrany xDDD (quines coses de fixar-me quan m'avorreixo, eh? :P). total, que m'acosto i penso: o els meus ulls m'enganyen o diu 60??? O__O i penso: qui és el pobre que porta aquest bus? dec haver fet cara de pilla pq veig que toca el 2 i penso: miraré igualment quan doni la volta: jojojo xDDD i dona la volta i era el Va de guapo xDDDD i el més curiós es que estava pintat de gris la part del davant, el número no l'he mirat pq no hi he caigut xDDD el que si que hi deia SS en blanc a la dreta xDD, els seients de dins tampoc m'hi he fixat xD, el que si es que hi deia en gegant lo dels transports de catalunya xD i que a dalt hi havia alguna cosa tatxada vilment xDDD ha estat un bon moment i el primer moment graciós del dia. xDDD

tot seguit, apareix un 51, amb 1 noi calb, que venia badallant xDD i para, es queda: no quieres subir? pues no sé que línea esperas. xDDDDDDDDD em quedo O__O i penso: deu ser que se li va la olla, pobre... a les 6.30 del mati xDDDDDDDDD (ah! i duia un dels odiosos trastos xDD)

ah! el primer millor moment, ha estat el pobre desgraciat que duia el 51 de les 6.40 xDDD que em quedo mirant el supermegatrasto que entrava i em quedo: qui seràaaaa l'afortunat?? xDDDD i veig una mà que obre la finestra i surt un cap rodó i em diu: buenos días. tanca la finestra i mira endavant XDDDDDDDDDDDD m'ha fotut un esglai de por xDDDDD jajajajajajajaja però després ja estava animada i pensant: qui més vindrà? XD i ha aparegut el Va de guapo amb aquell bus taronja xDDDDDD i el calvo xDDD.

i després venien 2 autobusos seguits, el 64 i el 50. el del 64 posa l'intermitent i li dic: vull el 50 ^^ i em diu: pues ya te apañarás. o algo aixi xDDD era el Wally xDDDDDDD que també duia un trasto XDDDD i al darrera estava el del 50, que flipava pq algú el cridava xDDD i era l'Home-greix xDDD que duia 2 persones xDDDD jajajaja amb 1 mig trasto i que era el bus més decent del matí!!!! si senyor!! premi!!! per l'altra banda passa 1 bus gris amb el Jose miguel XD

total, que seguint endavant comença a ploure i el bus de l'Home-greix nava d'un cantó a l'altre balancejant-se com 1 vaixell xDDDD impressionant, fa anys pensava que era cosa dels trastos mortals que duia però es que he comprobat que fins i tot quan duu un bus gris es balanseja aixi... aixi que estic pensant: és el seu estil de conduir? O_O pq sino no ho entenc xDDD total, que veiem l'ombra d'un bus al davant i em quedo: ooooh! d'on ha sortit aquest?? O_O i l'home-greix s'emociona i segueix flipat per veure qui és... però... sorpresa!! desapareix misteriosament davant dels nostres nassos i de sobte, diu: és 1 autobus fantasma!!!! on s'ha ficat? XDDDDDDDDDDDDDDDDD i em quedo ja flipant i veig a l'altra banda el Jose luis amb 1 bus gris i ens quedem amb cara de: com ho ha fet??? O_O és un dels misteris d'aquest matí xDDDDDDDDDDDDD

total, que arribo a Collblanc i veig al Dani *-* jejejejejeje ^^ q nava a treballar, suposo xDD i després l'he vist passar unes quantes vegades amb el bus (si, ho sé, avui estava distreta mirant per la finestra del Mc a veure si passava amb l'L12 xDDDDDDDDDDDDDDDD)

i finalment, per tornar, ha vingut el Vikingo amb la seva fan (i per aixo ni s'ha molestat en dir-me hola... maleït vikingo!!!! ¬.¬) per sort era un bus gris xDDD llàstima que estava petada de treballar i no he pujat a pel Pèls xDDD (i al matí volia molestar al Jacin però no hi ha hagut oportunitat xDD). aixi que el darrer conductor de l'any, per desgràcia ha estat el Vikingo U___U espero que el primer conductor de l'any sigui millor!!! ^^ a veure qui portarà el de les 11.10.... T_T quina por!!! sé que ni el Pepón ni el Jose luis no seran... a veure qui... el Pelopi!! xDDDD tant de bo! xDDD m'encantaria, tindria gràcia!!

ah! m'he descuidat que mentre esperava a la porta del mc a que vingués l'impresentable del mexicà ha paxat l'Angelito (puntual!!!! quin sant s'ha penjat?? xDDD) amb 1 supermegatrasto xDDD i m'he alegrat d'haver agafat el de les 6.35 ^^ XDDDDD i em sembla que m'havia detectat, no com el Jose luis, que havia passat a les 7.25 i ni s'hi ha fixat xDDDDDDDDDDD. si es que... ¬.¬

bé, decidit el conductor de l'any... xDDDDDDDDDD és... el Jesús!!! ^O^ de fet volia que fos el Pepón, però pensant enrere he recordat 1 munt de coses que ha fet per mi aquest any xDDD i algunes que potser el Pepón no hagués fet, com aquell dia, de tornar "enrere" a la plaça a per mi ^O^ qui hagués fet aixo per mi, eh? ^^ o com aquell dia en que estava desesperada, a punt de posar-me a plorar i em va dir: si fos per mi canviava el número i et portava a Collblanc *-* (aixo no vol dir que no aprecii molt al Pepón, però el núm 1 d'aquest any és ell xDDDDDDDD).

Alguns dels moments més divertits de l'any... potser

1) quan la majoria dels conductors saludaven al Dani com si el coneguéssin de tota la vida
2) el dia en que el Pepón va burxar com als vells temps ^^
3) el dia en que el Pèls em va saludar pitant mentre jo treballava al Mc xDDDDD em va donar ànims per ignorar aquells imbècils que em tocaven els nassos a la feina dd feia hores xDDD.
4) el dia del cumple del Pèls, en que es va posar vermell com 1 perdigot i es va emocionar i es va quedar flipant que em recordés del seu aniversari xDDDDDDD
5) el dia en que el Jesús tenia tallat el carrer nostre i va tornar enrere a per mi pq em va veure que volia nar a la carretera (indignada) pq el 51 no passava i marxava per 1 altre carrer davant dels meus nassos i em va recollir *-* (dd aquell dia el tinc en 1 pedestal xD).
6) les superpicabaralles que han tingut al llarg de l'any entre el Jacin i el Jesús en que es deien de tot al migdia i es putejaven mutuament.
7) les salutacions i les picabaralles entre el Pèls i el Jose luis
8) els dies en que nava a prendre algo amb el Jose luis al bar del costat de la primera parada de Collblanc.
9) el dia en que el Julio em va deixar una miqueta de temps per poder "no congelar-me al carrer" ^O^
10) el dia en que em trobava malament i em van "portar a casa" ^o^ aquest detallàs inoblidable per part de l'Edu i el Bombilla. ^^

i altres molt bons moments d'aquest any (el Calvo malvat indicant unes guiris xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) va ser un dels molts moments genials, com la boda de ma mare amb tots els que passaven x molins cotillejant (ah!!! per cert, Miguel i "Julio" sortiu molt guapos cotillejant a les fotos!!! XDDDDD quan me les van passar em van fe gràcia!! en 1 surten el Miguel (L'andalús ^^) i el Julio tafanejant descaradament dd el bus i en 1 altre surto xerrant amb el Pèls xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (es que es veu que els "parents" de Madrid van trobar moooooolt curiós que xerrés amb els conductors i es van dedicar a fer fotos xDDDDDDDDDD). Si recordés on vaig posar el cd de les fotos de la boda potser en penjaria alguna... però lamentablement no recordo on l'he posat xDD

i ara sense més dilació, comento que m'ha encantat la 13a peli del Detectiu Conan!! m'encanta que segueixi la trama de la sèrie, que la inspectora Sato sigui tant genial, i q espero que col·labori més amb el Shinichi i a veure quins "homes de negre" ens esperen d'ara en endavant. ja era hora que fessin 1 peli decent!! xDD que la 11 i la 12 eren caca de la vaca!! (la 10 em va encantar xDDD).

i també he vist Admitido. no ha estat malament, però m'he quedat 1 miqueta... no sé... tot això per a res??

ara tinc a punt x veure l'any que ve xD la segona de cròniques de Nàrnia ^^ també Más allà de los sueños i Las hermanas bolena ^^ que quan tingui temps, les veuré (molt possiblement aquesta primera setmana de l'any ^^).

i ara a veure si almenys puc acabar Midnight secretary xDDDD i després ja m'hi posaré amb alguna altra cosa ^^ ja veuré :P a veure com acabo l'any i començo el següent. demà treballo de 12 a 20 ^^

apa, doncs ara sí, m'en vaig a rentar els plats (si, em toca... ¬.¬) que tingueu una molt bona entrada d'any i fins l'any que ve!!!

el conductor del dia és l'Home-greix!! que m'ha dit bon any nou ^^ (l'únic!!! ^.^). a veure si algun demà m'ho diu i em fa feliciana xDDD.

miércoles, diciembre 30, 2009

Lo millor i lo pitjor del 2009

Huolaaaa!!

acabo d'arribar de treballar i estava pensant en això i com sóc així i fins que no acabi el que tinc en ment no dormiré, doncs ho escriuré. lo millor en tots els sentits del 2009 i lo pitjor també ^^ ja que demà, dia 31 treballo i no sé si tindré temps i ganes de fer-ho m'avanço 1 dia i ho faig ara xDDD (tenia pensat agafar el bus amb el Jesús a les 8.45 però em sembla que va a ser que no xDD no em podria aixecar... aixi que quan em llevi ja veuré què faig XD).

primer de tot - manga ^^

millor shonen del 2009

-> 1r lloc ---- 20th century boys
-> 2n lloc --- The prince of tennis
-> 3r lloc ---- Fairy Tail

millor shojo del 2009 (serà difícil xDD)

-> 1r lloc --- Ámame + Bésame (de la Mayu Shinjo) -> els 2 junts XDDD
-> 2n lloc --- Mi anaranjado atardecer
-> 3r lloc --- Hoy comienza nuestro amor

millor josei del 2009

-> 1r lloc --- Nodame Cantabile
-> 2n lloc --- Sounds of love
-> 3r lloc ---- Anoko to issho

millor seinen del 2009 (un altre cop decisions difícils xDD)

1r lloc --- Liar game
2n lloc --- Team medical dragon
3r lloc --- Desire


millor conductor del 2009 --- mmm.... és una decisió molt complicada i dubto entre el Pepón i el Jesús. en el temps que queda del 2009 ja decidiré ^^

millor pel·lícula vista aquest any... possiblement la de la boda de mi amiga (em sembla que era aixi xDDD). no sé, ja miraré entrades anteriors xDD.

millor videojoc del 2009 el Tekken 6 *-*

millor serie de TV del 2009: Warehouse 13 ^^ (tot un descobriment per part meva xD)

millors animes del 2009 (tal com em venen a la ment xD):

-> Kobato
-> Himitsu ~ the revelation
-> Kaidan Restaurant
-> Umineko no naku koro ni
-> Shugo chara Doki
-> Transformers
-> Natsume Yuujincho
-> Valkyria Chronicles
-> Tales of the abyss
-> Onegai My Melody
-> 07 Ghost
-> Kuroshitsuji
-> Code geass R2
-> Shigofumi
-> Hatsukoi limited

OVAS :

-> Higurashi no naku koro ni Rei
-> TRC
-> Holic
-> Negima


vale... ara els pitjors del 2009 ^^ XDDD jajajajaja :P


Conductor més borde del 2009

1r lloc -> el Mario

2n lloc -> el senyor purillos

3r lloc -> el Domi ¬.¬

Pitjor josei del 2009:

-> midnight secretary

Pitjor shojo del 2009:

-> érase una vez nosotros

Pitjor shonen del 2009 (decisió difícil... XD):

-> mmm...Shaman King (se m'ha fet força pal i no he pogut seguir xD potser algun dia li torno a donar 1 oportunitat :P).

Pitjor seinen del 2009:

-> Nijigahara holograph (sense cap mena de dubte!)

Pitjor peli del 2009:

-> A les seves sabates (taaant però tan plasta, aquesta peli xDD)

Pitjor serie de TV del 2009:

-> true blood



i ja seguiré que tinc son xDDD jajajajaja :P apa, fins aviat!! el conductor del dia: el Pepón ^^

martes, diciembre 29, 2009

Molestant al Pepón...

Huolaaaaa!!

avui tenia ganes de dormir i no sabia si al final aniria a molestar al Pepón o no i si m'atreviria a preguntar-li lo del dia 31 xDD es que no sabia com dir-li després de moooolt de temps sense dir-li res xDDD aixi que al final m'he decidit a les 11.25 xDDD i he dit: tinc 10 min x nar a la carretera a x ell xDD i de passada aprofitar el val de 5 euros de l'FNAC xD aixi que dit i fet, surto de casa i m'en vaig a la carretera a pel 51 del Pepón xD que ha passat el Juanan amb el Collblanc (nava més o menys bé ^^) però com que volia nar a molestar al Pepón... doncs m'he esperat al Pepón. a l'anada hi havia massa gent i he perdut la meva oportunitat. aixi que quan he baixat, he nat corrents a pel vol 15 de Hayate (que per sort en quedava 1 ^O^) i m'hagués agradat comprar el vol 2 de Monster, però fins que no cobri res de res... U__U i fins al 5 o 7 de gener no cobro T.T i llavors, he nat a fer 1 megacua i ja pensava que no em donava temps de tornar amb el Pepón i no li podria preguntar, però la sort ha volgut que dues iaies es canséssin d'esperar i marxéssin de la cua i llavors, ja em tocava!! compro el comic i són les 12.28, pujo, espero, creuo i ja arribo a la parada i em quedo flipant quan són les 12.32 i el Pepón arriba!! ooooooh!!! quan va a la hora em deixa alucinant xDDDD jajajaja :P i llavors, ve amb el bus buit, completament, i no puja ningú més!! em quedo: oooh! que ple que ve xDDD i llavors, em fa vergonya, però penso: qui et veurà? quina iaia et donarà la llauna i et dirà que el molestes? ningú! pq no hi ha gent! xD aixi que m'aixeco i m'en vaig al davant. ell posa cara de: a veure què fa aquesta xDDDD i li pregunto, sense més XD i em respon XDDDD jeje :P i m'he sentit satisfeta xDDD jeje ^^ es que havia de saber-ho si el dia 31 feien horari normal o no ^^ q la pàgina web de soler i sauret es una caca i no posen el que m'interessa... o sigui, em sembla perfecte que posin "horaris de dies no lectius" però que especifiquin els dies importants si fan "horaris especials" o de festius o normals ^^ i com que aquell cop em va dir el Pepón que li preguntés a ell ^^ doncs això he fet. després de que el Jose luis no l'encertés per segona vegada ¬______________¬ cosa que em va indignar mooolt ¬.¬ i m'he divertit allà al davant amb les iaies que quasi es barallen x parlar amb el Pepón xDDD jajaja xDD i ja està ^^ volia xerrar amb ell, però no sé, era com 1 miqueta estrany, després de tant de temps sense xerrar xDD però m'ha fet ilusió :P (vull molestar al Pelopi!!). total, que m'ha encantat la megasalutació del Jacin al Pepón xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ha estat genial xDD en plan "pistolero". q per cert, el Jesús també ho havia fet abans xDDD i l'Antoniu si que ha fet 1 bona salutació a la segona xDDD i m'ha fet gràcia quan el Jesús s'amagava... dolent! i m'ha encantat la salutació del Pèls 2 xDDDD i el Cigró ha reaparegut i saludava al Pepón!!! O.O
i l'odiós senyor Purillos anava amb el vell odiós del 51 (aquell cap d'ou ferrat amb ulleres que el porta a la tarda) i a sobre saluda al Pepón amb cara de fàstic (estupid). com l'odio des que va posar ahir l'aire acondicionat per congelar-nos a tots! jo volia al Jose miguel!! no l'imbècil aquest... i avui q no l'havia d'agafar, avui si que hi era el JM! ¬.¬ i el capullo del purillos estava enlloc del Mario ¬.¬

i després he vist que estava el Descarat a l'Oliveras i ja només em queda x esbrinar qui hi ha al de les 15.15 per saber si ell hi és o no U_U però sino, voldrà dir que està en 1 altra línia T_T i que lo més probable es que sigui el 82/85 pq els Calvos clònics que estaven avui m'havien portat en aquestes línies!! (encara que potser és a l'L12... però la intuició em diu q és als altres pq al tio de la cua se li naven els ulls riallers cap als "grocs" ^^). i el capullo del N14 ara està en plan capullo i ja no em parla, ara va de llest i com q està mosca pq em van donar 1 lot tant maco, ara em tracta com deixalles. serà capullo envejós de merda!! estupid!! idiota!! i va lent expressament pq perdi l'N12 i em quedi 20 minuts al carrer esperant i congelant-me! serà subnormal! i no és que em monti la peli, es que a sobre m'ho diu. i es menja els semàfors en àmbre per tocar els nassos i et diu: mira com passa l'N12... ara a esperar... 20 minuts, no? CAPULLO!!!! idiota!! estupid!! agilipollat!! ¬.¬ i per més conya ve el senyor "jo fins que tothom em saludi i piqui no em moc d'aqui"... doncs imagina't el panorama... patint pq no pugi cap borratxo ni cap torracollons pq sino tots en pagarem el pato!! ¬.¬ agh... pq si ve, au, a esperar a que piquin el bitllet i no busquin brega amb el iaio o ja ens podem quedar a dormir al bus ¬.¬

apa, doncs vaig a decidir si investigo o no! xDDD fins aviat!! :P

més pelis vistes...

-> 40 días y 40 noches (una gilipollez... ¬¬ sense comentaris)
-> Keroro vs keroro (peli 3) --- igual que la resta de pelis, però m'ha semblat força avorrida... T_T

lunes, diciembre 28, 2009

Dia dels innocents ^^

Huolaaa!!

avui m'ha fet gràcia la frase del Pepón xDDD amb cara de pena xDDD aix, que monos que són els meus autobuseros xDD (els preferits, clar ^^) i la cara del Jesús també ha tingut gràcia... ja he vist que el Machomán s'havia desfet de l'SF1 i que estava al 51 T__T amb ulleres de sol quan no calien xD i amb la pinta de "machoman" xDD i dient: me escapado del bus urbà xDDD jajajajaja que trist xD però m'he rigut. xD i la supersalutació "mona" xD de l'homegreix al Jose luis (que com sempre no m'ha vist xDD i m'he pogut riure obertament de les ximpleries dels dos pq ni miraven xDDD jajajaja :P) el Calvorota si xD.

i el meu conductor de l'Oliveras està desaparegut... ves a saber on deu parar... en alguna línia que passi x Hospitalet... pq si el "bon home" està a l'L12, que l'he vist quan sortia de la feina... ves a saber on para ell!!! T___T pq quan he probat sort: estava 1 tio estrany amb pinta de friki que no es mou de casa, amb les ulleres cutres i la cua T__T després he vist x la finestra l'odiós menja albercocs i el calvo que compra xurros amb la senyora xDDD i també hi era un tio raro que feia maniobres estranyes i barrava el pas a l'home greix. també estava el perilleru ¬¬ que feia mesos que no apareixia... ¬.¬ i el calvo simpatic xDD però ja et dic, em queden 2 de matí i 2 de tarda x veure. i suposo que dos d'aquests llocs els ocuparan el Gordi i el Descarat. (possiblement 1 altre lloc sigui pel va de guapo de l'oliveras... aixi q en queda 1 que possiblement sigui el Juan perez... T___T) aixi que dubto que el meu guapo estigui ¬.¬ aixi que em sembla que hauré d'esperar 1 setmana a veure si els canvien 1 altre cop U__________U i passo de passar-me hores buscant-lo pq no hi ha ganes. prefereixo molestar al Pepón i al Jesús, que fa dies que els tinc abandonats x nar amb el Dani xDDDDDDDDDD (últimament tinc més ganes de molestar al Pèls que al Jose luis pq el Jose luis no t'escolta, és com parlar amb la paret... ¬.¬ li expliques les coses i ell parla i no t'escolta ¬.¬ no sé, potser és que no té ganes de xerrar i vaig allà x rallar-lo. no sé... T_______T doncs que faci com el Pèls, coi!! que em digui: avui no tinc ganes de xerrar xDDDDDDD i es queda tan panxo... doncs que faci igual! ¬.¬ però no que faci com sempre i no m'escolti, pq em sento imbècil ¬.¬).

bé, sobre les darreres pelis que he vist tenim:

-> Ángeles i demonios (una porqueria, pel meu gust. no m'ha agradat gens. avorrida, lenta i dono gràcies que no recordava res del llibre pq ja fa anys que el vaig llegir xDDD).
-> Superdotado: el tamaño sí importa xDDDDDDDDDDD (quin riure m'he fet amb aquesta peli. cutre salsitxera com poques i el prota més lleig que un pecat xDD i més sortit que pa que xDD però les seves desgràcies tan penoses em feien saltar les llàgrimes de riure xDD).
-> Imagínate : molt divertida també. la noia amb les seves cares i la mala pecora han estat genials. i que dir lo mono que era el noi, enamorat de la prota i no sabia com dir-li que li agradava xDDD jeje :P m'he divertit molt ^^
-> 27 vestidos (que la vaig veure ahir) m'ha encantat, preciosa i emocionant XD i molt divertida :P

i ja està xDDD de moment :P avui no em donarà temps de veure res més però demà ja en veuré alguna altra. (es que encara estic decidint què faig... ja que el Dani no sé on és U__U doncs he de replanificar els meus plans malèfics xDD de fet, he d'anar a dues biblioteques q tenien parades de la linia vermella i m'anava perfecte l'Oliveras i tenia el pla fet... però haver de canviar-los em fa pal però he de tornar el llibre demà si o si... aixi que ja pensaré què faig T__T pq si no l'he de veure no tinc ganes d'agafar l'Oliveras.... ja que amb l'únic de l'Oliveras amb qui el vull agafar és amb ell... T_T aixi que... ^^ ja pensaré a veure què faig... ^^ (potser dono més volta i molesto al Pepón o al Jesús ^^).

ah! he rebut 1 innocentada de l'FNAc que m'he quedat xDDDD es que clar, es notava mooolt que era innocentada xD aixo del dia del soci el dia 29... feia pudor xDDD però bueno xDDDD.

apa, doncs fins demà!! ^^ (o fins aviat!! ^^).

domingo, diciembre 27, 2009

City of ember.

Huolaaaaa!!

avui, com a típic dia de "Nadal", encara que no sigui el dia 25 s'adiu de veure pel·lis xDD. es que per les festes nadalenques el que més ve de gust es veure una peli cada dia xDD. jeje

he vist ja:

-> 3 mujeres y un plan (vaig riure molt ahir amb aquesta peli, va ser mooolt entretinguda. si la veig d'oferta en dvd me la compraré xDD).
-> City of ember ^^ la he disfrutat molt. aquesta si la hagués nat a veure al cine encara hagués estat millor ^^

i ara encara en tinc algunes pendents per veure aquests dies. ara segurament em posi amb alguna altra peli de les que tinc per veure ^^
-> ángeles y demonios
-> the punisher i the punisher 2 ^^
-> 27 vestidos (que és la que veuré ara xDD).
-> la peli 13 del Detectiu Conan (que segurament serà la que vegi el dia 31 ^^ vull que la darrera de l'any sigui aquesta o Ikigami ^^).
-> Imaginate
-> baal
-> las hermanas Bolena
-> las crónicas de Narnia: el principe caspian
-> destino de caballero

aquestes són les que tinc en prèstec per poder veure xDD i altres son descarregades per poder veure. però les tinc descarregades i un cop vistes, eliminades. i si m'agraden, me les compro en dvd quan estan d'oferta xDDD (o sigui, menys de 9 euros xDD).

i avui a treballar de 20 a 24. ahir em va fer gràcia la salutació que em va fer el Pèls des del bus quan jo estava treballant xDDDDD jejejeje :P la gent va flipar xDDD

ah! aqui van els horaris de la setmana que ve:

dilluns -> de 14 a 18
dimarts -> de 19 a 23
dimecres -> festa
dijous (31) -> de 7.30 a 16
divendres (1) -> de 12 a 20
dissabte -> de 14 a 16 i de 18 a 24
diumenge -> festa

i ja està, només comentar que espero que el 31 em digui algun correctament els horaris si són de festiu o lectiu el dia 31 pq no vull que em passi com ahir ¬.¬ que era horari de diumenge ¬.¬

el conductor del dia: el Pèls ^^ jejeje

i ara, a veure 27 vestidos!! a veure què tal és!! ^^ fins aviat!!

viernes, diciembre 25, 2009

Bon Nadal!!!

Huolaaaa!!

Bon Nadal a tothom!!

aquest any, com que l'Emma no hi és U___U no he pogut fer la "típica" visita als autobuseros, que feiem x Nadal els últims 5 anys U___U i veure qui "pringa" i qui ens felicita el Nadal... avui he estat ocupada rentant llençols i pujant-los a l'àtic mentre observava el panorama XD que ni rastre de qui jo em sé xDD el Calvo m'ha dit "feliz Navidad" quan diu que ha vist la meva ombra a l'àtic O_O m'ha deixat de pedra xDD i m'ha felicitat el Nadal xDDD de fet, el Calvo ha estat el primer xDD i el Descarat estava cotillejant mentre ell passejava pel carrer amunt i avall (i nosaltres mirant pel balcó de cals avis XD mentre ma àvia servia el caldo de Nadal xD).

avui hem celebrat el típic dinar de Nadal, amb els meus cosins com quan erem petits xDD i hem fet 1 munt de bestieses xDDD i ens reiem dels veins que també espiaven els veins des del balcó xDDD

també he aprofitat x veure 1 parell de pelis del Doraemon xDD (de la biblio ^^). primer: Doraemon i el secret dels núvols. XD no ha estat gens malament. i després la rallant i interminable peli de Doraemon i el regne d'en Kibo... T___T s'ha fet taaan pesada i després que m'espoilegessin a la peli anterior el que passava al final d'aquesta peli, encara pitjor!!! T___T

i també m'he llegit:

-> el vol 1 de Culebrón Romanticón, que m'ha encantat!! ^O^ (ja ho dic jo: el que no agrada a la majoria del forum de PSS m'encanta. el que elles adoren, no m'agrada U_U).
-> el vol únic del Junji Ito de Le journal maudit de Soïchi *-* interessant com la resta d'obres seves xDDDD.
-> chocolate surprise. ^^ aquest volum únic no m'ha semblat gens malament.
-> Lovey dovey vol 4 ^^ (ja em queda 1 pel final xDDD).

i em sembla que avui ja no tindré temps x llegir res més ^O^ potser m'hi poso amb el vol 21 de Negima, ja que voldria el vol 24 i 25 xDDD però no ho sé ^^ i demà a pencar... de 16 a 23... T__T aix, aquell home que li agrada tant Collblanc, seria molt emocionant que aparegués per allà, passejant i em digués alguna cosa xDDD (somiar és gratis xDDD).

i bé, a veure si demà tinc temps x llegir el vol 1 de Capitanes del Caribe, que ja m'han dit que tinc 1 altre llibre a punt x nar a buscar a la biblio de Sant Andreu... T__T si es que se m'acumula la feina... potser ara m'apalanco al sofà per llegir una miqueta d'aquest llibre i nar a tornar-lo a Sant Boi (i a més, tinc 1 excusa més que vàlida x agafar l'Oliveras amb el Dani x nar i tornar xDDDD). jejeje :P pobre noi, xDDDD m'ha d'aguantar allà superemocionada xDDD lalala... :P encara que els últims tres dies han estat d'allò més divertits, amb ell, no sé, ha estat més emocionant que altres cops ^^ (amb aquells somriures... jeje *-*).

apa, doncs, res més x avui... mmm... el conductor del dia? el Calvo de l'Oliveras xDDDDD per dir-me Bon nadal ^^ (el que m'intriga era si era el Menja albercocs aquell que estava llegint dins del bus o no XDD o era 1 altre "noi jove" ^^). i també m'intriga lo del "conductor invisible" que crida i no se'l veu... T__T el del 147... ha estat traumàtic mirar al meu voltant i veure 1 jaqueta i no cap conductor... per moltes voltes que donava al carrer sobre mi mateixa no veia res, al bus, a la parada, ni enlloc i se sentia algú... O_O U__U que malament xDDD (però no he vist la jaqueta caminant ni res d'aixo, em refereixo a veure la jaqueta a la cadira del conductor i se suposa que ell estava "campando x ahí" a aixo em refereixo... q se sap que hi havia algu pero no era visible xDD (tinc la teoria que potser dormia tirat al terra del bus, pero... xDDD).

apa, doncs fins aviat!! i demà, sant Esteve, a treballar!!! T___T he d'agafar el bus de les 14.50, espero que passi a la hora o 10 min després però no 10 minuts abans, eh? T__T que no tinc ganes d'agafar el tram x culpa del del bus, vale? T____T no m'agrda el tram, prefereixo el bus ^^.

jueves, diciembre 24, 2009

A molestar s'ha dit!! Segona part.

Huolaaaaaa!!

Avui m'he arriscat a veure si hi havia el Dani xDDD i... hi era!!! ueeeee! en l'horari normal *-* ja tenia 1 parell de iaios asseguts i m'ha obert mentre reia dient que si avui també tenia festa que l'anava a veure a ell. jejeje (doncs si ^^). i llavors ve el Patillut i el saluda xDDD de la manera especial i divertida xD i el va de guapo també xDD llàstima que el Pepón ja havia passat xDD i quan ja arribem a Can sumarro (estavem els dos solets i ell cantava amb la ràdio a tope T___T) em diu: venga, nena. hasta luego! *-* porque sé que volverás xDDD ya sea ahora o más tarde. xDD i li dic: hasta luego xD rient xDD jejeje :P i torno el tomo 1 de Cinturó negre a la biblio i m'he posat a llegir el vol 1 del recopilatori de X-men mentre feia temps xDDD i he agafat la peli de Destino de caballero *-* que en feia d'anys que la volia veure!!! ^^

i després ja he nat a la parada a esperar al Dani, que només veure'm s'ha posat a riure xD pq ja sabia que tornaria xD i em diu: hola otra vez XDDD. i li dic: hola xD em poso a riure i li dic: pero si ja ho sabies xD. i em diu: si, ya lo sé xDD
i després hi ha hagut 1 moment boníssim que es que puja 1 iaia i se li espatlla la t rosa aquesta xDDD i el noi amb 1 gran esforç li arregla i tal i la dona que no seia i ell para el bus, s'aixeca i li dóna. i la dona baixa a la seguent parada xDD no he pogut parar de riure xDDDD qué bo!!! xDDDDDDDDDDDD i el noi deia: pero no te rías. i llavors m'ha fet uns supersomriures que uf...XDDDDD m'han deixat tonta x tot el dia xDD i llavors ens haviem quedat solets 1 altre cop xDD i saluda al del bus urbà i era el Bicolor enlloc del Patillut i diu: uy, me pensaba q era el Iván xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD qué bo!! xDDDD i arribem i em diu: ya llegamos a tu casa xD venga, hasta luego! xDD i li dic: adeu. i em diu: adios no, que seguro que te veo luego xDDD. (dolent xDD) i llavors, clar em motiva i he nat a comprar caramels pq em toqués l'aire xDDD i ell dient: ves como era 1 hasta luego y a lo mejor luego te veo otra vez xDDD (que ens hem vist xDDDD i m'ha saludat des del bus quan era a casa dels meus avis xDD i em diu: como vengo tarde me miras desde la ventana? xD) i el Patillut havia mirat amunt i també m'havia saludat amb la mà xDDDDD

i he nat 1 estona amb la Neus!! feia segles que no la veia *-*

apa. doncs m'en vaig a molestar al Julián i a veure si puc comprar un mp3 x substituir el mort xDDD amb el pressupost de 30 euros que em dóna el meu tiet per reis... ^^

I a la tarda... xDDD

he nat a pel 64, que tornava a ser el Calvo malvat xD i només sortir de casa estava el Calvo de l'Oliveras que em diu: el Dani ya se ha ido a su casa xDDD (i jo pensant: es evident, no? si plega no es quedarà aqui xDD).
i llavors, m'ha fet gràcia el Calvo indicant a unes guiris xDDDDDDD i llavors, m'ha fet mirada assassina xDDD jajajaja :P i he trobat l'mp3 que volia per 30 euros ^-^ jejeje ^^ un moníssim de color blau cel ^-^
i per tornar he tornat amb el trasto T__T amb el Bombilla... ¬.¬ q avui estava massa ocupat per contestar quan li dic hola ¬.¬ bombeta!! ¬.¬ i per l'altra banda estaven aquell parell d'idiotes fent carreres xDDDDDD i llavors diu el Bombilla: ahora entiendo porque te gusta mirar... viendo aquel par xDDDDDDDDD jajajajajajajajajaja i en passen dos més i passa l'Edu superemocionat i veus el Bombilla rient en plan: vale... l'altre també fa el ruc xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD jajajajajajajaa si es que... avui el Bombilla ha entés pq trobo graciós veure com es saluden!! es que es genial! xDDD les supersalutacions molen!! *-* i quan fan el ximple, millor encara!! ^-^

i per avui ja està... ^O^

els conductors del dia: el Dani ^-^ (per descomptat xDDD), el Pepón xD (m'ha encantat el seu: ja has ido con el del Oliveras? xDDDD), el Patillut, el Iaio bicolor (per la seva actuació estelar saludant amb la mà amb 1 somriure d'orella a orella saludant al Dani xDD mentre l'altre li deia que es pensava que era l'Iván xDDD i l'altre riu en plan "jojojo" xD), el Calvo malvat xD i el Va de guapo :P ah! i el Javi
(el del 60 xDDDDD) per la mega salutació en que el Bombilla ni l'ha vist xD i diu: pues te saludo a ti xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

i ja està!! demà entradeta de Nadal, encara q no tindré gaire cosa a dir... (m'encantaria veure el Dani però crec que serà difícil U__U crec que fins el 28 ja no el podré veure T__T tindré "mono" tots aquests dies xDDDD).

miércoles, diciembre 23, 2009

A molestar s'ha dit!!

Huolaaaaaaa!!!

avui m'he llevat en plan burxadora!! xDD i tenia moltíssimes ganes de veure el Dani, aixi que plogués o fes sol hi nava si o sí a buscar l'Oliveras. Així que a les 9.50 he baixat i en veure l'enorme quantitat de gent esperant-lo m'ha deixat petrificada!! què coi hi feia tanta gent amb el Dani??? O_O si normalment estava soleta o alguna iaia emprenyadora i ja està... O_O i pensant: estarà espatllat? apareix ell, feliciano xD i deixa pujar les iaies i iaios, que estaven impacients. saluda a alguns i em mira, em somriu i em saluda ^O^ i després que intentés seure xD (no el deixaven ni seure, pobre home xDDD) i el saludo, em saluda amb 1 supersomriure i m'en vaig enrere perque un maleït mocós s'havia agenciat amb el lloc de davant de tot (total, que si no stava soleta amb ell no tenia massa sentit probar de seure allà xDDD). total, que quan intentava seure ell em mirava i em deia que estava molt guapa *-* i s'havia fixat en les arracades que duiaaaaaa!! ueeeee!! ^O^ total, que ja més endavant, puja 1 amic seu i comencen a xerrar i tal i quan baixo em diu adéu amb 1 supersomriure ^^ (q m'ha deixat tonta del tot xDDDD) i passa el menja albercocs per l'altra banda i em diu: molestando al Daniel, eh? T___T si, què passa?? T.T

total, que vaig a la biblio i torno Aula a la deriva i m'entretinc mirant què tenen de nou: un superhumor de Chicha tato y Clodoveo (que va directa pa la saca per emportar a casa xD), el tomo de Heidi de la Purita Campos i el de Batman: Barcelona, el cavaller del drac (que estava en castellà, pero millor que res). i m'en vaig a seure tranquilament al sofà pq encara quedaven 2 hores perque tornés el Dani 1 altre cop xDD i m'he llegit primer el del Batman. que no ha estat gens malament ^^ potser era 1 miqueta massa de patriotisme a la història però no ha estat gens malament xDDD. el Batman és una miqueta curt xD.
després he seguit amb la Heidi, m'ha agradat, era tal i com la recordava, la història ^^ i ja m'he emportat a casa Cronicas del viento (del Taniguchi), ja que era lo únic de lo publicat aqui que no he llegit ^O^ i em venia de gust "calmar-me" una miqueta després de tanta "emoció" amb el Dani xDDD. en serio, estava supernerviosa i mig boja xDDDD total, que surto i agafo en prèstec aquells 2 i m'en vaig a buscar l'L12. comença a ploure a bots i barrals. els pensaments em porten a pensar: val la pena esperar? la resposta ha estat clara: SI ^.^ XDDD passa per l'altra banda el Dani, em detecta, em saluda amb la mà supermono somrient. xDD i em diu: "hasta ahora" ^O^ (com que no es notava que feia temps pq vingués ell xDD per agafar-lo amb ell xDD lalala... xD). llavors, quan ja arribo a la parada, estava a petar de gent x culpa de la pluja ¬.¬ i ve el 52 anterior i passava d'anar amb aquell, que em mira i em diu: no subes porque no tienes que coger este o porque esperas al de atrás? (clar, ja que era la hora del Dani, no la de l'anterior que duia 25 min de retard xD). i li dic: q no està prou clar? i em diu: vale, esperas al de atrás. i fa adeu i toca el dos.

llavors, en menys de 5 min ve el Dani, on 1 tio que també havia deixat passar el d'abans pq també volia nar amb ell li diu que havia deixat passar el bus ell i la noia que ha pujat la primera (o sigui jo T__T) i el Dani li diu: ah si?? i em mira amb cara de... anda que deixar-lo passar xDD jajajaja :P m'ha saludat supermonament i m'ha parat davant meu tot i que jo no l'he cridat. jejejejejejeje però es que es notava que volia nar amb ell xDDD jajajajaja :P

total, que el tornar ha estat més diferent. m'ha fet gràcia que la "iaia interrogadora" ha entrat en acció xerrant amb ell xD i ell animat, xerrava amb la iaia... T.T i llavors, ens quedem solets i penso: em parlarà? T______T doncs no... va i es fot a fumar!! uf!! quina ràbia que m'ha agafat!! no em fot més ràbia que el conductor que no et respecta i fuma dins del bus abans d'arribar a la última parada pq va tard ¬_________________¬ segur que si hi hagués hagut més iaios no hagués fumat, però total, era jo. ¬__________¬ aquestes confiances... ¬.¬ i llavors he recordat l'Emma renyant.-me i dient q es culpa meva XD. total, que ens creuem amb el Pepón i el Dani li pregunta que pq m'he emprenyat i li diu pq fuma dins del bus xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD molt bona, Pepón!! ^o^ i el noi es queda parat i em diu que això es parla... q si em molestava el tabac que li digués.. O_O però el que ell no entén es que si li dic no m'obirà abans la porta pq pugi i estigui soleta amb ell!!! T__T (de fet si que li vaig dir,a l'estiu ¬.¬) però veig que no se'n recorda... ¬.¬ aquest Dani... xDDD total, que em sembla que al final ha apagat la cigarreta i em diu: venga. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (estil Pepón total xDDDDDDDDDD) en serio, lo primer que m'ha vingut a la ment: el Pepón dient adeu mentre baixava del Collblanc. en serio!! xDDDDD i li dic: adeu. ^^ i em diu: adeu, guapa xDD ueeeeee!!! i jo superfeliciana xDD i arribo a casa, em giro 1 cop més i estava mirant x la finestra mentre em saludava amb la mà xDDD (i treia la mà per la finestra amb la cigarreta de nou xDDD).

a l'anada m'han fet gràcia les supersalutacions xDDD primer, el Patillut xDDD que el saluda XDD i després, el Pepón xD (que avui m'ha semblat que tenia els cabells blanquinosos?? O__O), després el tio de 61, el de l'1 i també el Va de guapo xDDDDDD carai, no sabia que el Dani fos tant famós! xDDD

i clar, el dubte és: demà treballa? lalala... xDD es que clar... si treballa, m'agradaria molestar-lo 1 miqueta... però quin horari fan? lalala... ^O^ i buenu... (em sembla que x Nadal tenia festa... ^^). A veure si el proper cop tinc els nassos per parlar amb ell ni que sigui 1 miqueta, algunes frases... ^^ (i no com avui, abans d'entrar al bus xD dins del bus ^^ però algo és algo xD).

i ara estic pensant en nar a pel 64 i molestar al Julián xDDDDDDD es que l'altre dia em vaig quedar amb les ganes xDD jajajaja :P a veure si ha deixat de ploure i m'ho penso... xD sino, em quedo llegint... ^^

apa, doncs res més xDDD els conductors del dia: El Patillut, el Pepón, el Va de guapo i el Dani (per descomptat ^O^).

A molestar s'ha dit!!

Huolaaaaaaaaaa!!!

que feliciana estic només llevar-me! xDDD (la culpa és del Dani xDDDD) total... q se m'en va la olla xDDD ah! si!!

començant pel principi... ^^

ahir, motivada per les paraules del Dani d'abans d'ahir, surto de casa a les 9.49 xD i ell mirant xDDD es posa a riure xDD pq com q no sabia que l'aniria a veure pel que em va dir o que surtiria de casa (si més no) a la seva hora, el veies fent-se un fart de riure des de l'Oliveras xDDDD i vaig cap allà i el veus que em diu: tu qué? no vienes? xDDD i jo pensant: no he de ser jo la que hi vagi pel morro i li digui que m'obri que fa fred, no? ha de ser que monament em digui: vine xDD. i em fa que vingui xDDD q mono xDDD i em diu: holaaaaa, buenaaas. em mira i diu: buenos días. (amb 1 supersomriure *-*) m'assec i ve 1 iaia i ell que li deixa la porta oberta i ella li diu: ya nos vamos? i ell li diu: no, señora. no todavía. faltan 5 minutos. i la vella li diu (amb veu de camionera): ah! como veo que le dejas subir a ella... i ell diu: le dejo subir porque es ella xDDDD. quina gràcia xDDD (i em sormiu ^O^) total, que mentre la vella fumava fora i passa això passa el Patillut amb el bus urbà xDDD passa cotillejant, em poso a riure xD i es posa a riure XD i ell que saluda rient al Patillut dient: y este de que se ríe? xDDDDDD (tenia molta gràcia xDDD). total, que es la hora i puja la vella. arribem a la carretera, ve el 51. era el Pepón, que saluda al de l'Oliveras de manera especial i divertida xDDDDDD amb 1 cara molt graciosa xDD somrient xD després el saluda el del 61 xDDD i la Eli també xDD i ell rient em diu: qué? te divierte¿? XDD i jo li dic: si xDDD i ell rient amb cara de "aquesta s'ho passa pipa" xD ah! i el Calvo Machomán estava al SF1!!!! xDDDDDDDDDDDDDDD i també el va saludar i tot xDD i per resumir xDD que va ser 1 viatge mooolt entretingut.. llavors, van pujar dues ties que quan parlaven amb ell li posaven cares de guarres ¬.¬ (ho sento, ho veia així xDDD) i li preguntaven algo T__T i llavors em diu: no te sientas abandonada...no te pongas triste *-* q mono és xD i llavors, es pensa que estic trista pq l'L12 estava davant i no el podia agafar xD i més quan no baixo a la parada de Can sumarro, aixi que ell mira endavant i sembla que saludi al de l'L12 i llavors, va i a la seguent parada l'avança!!!! *-* somric, li dic superfeliciana que és el millor!! xD i es posa a riure i diu: por fin sonríes! *-* i quan ja arriba el trist moment de baixar XD llavors em posa 1 supersomriure quan ja baixo *-* (mira que era soso i capullo el tio del 12 ¬.¬).

i per tornar, al vespre, em va sorprendre veure al 57 de l'altra banda al Iaio dels cabells blancs i penso: qui vindrà? O_O i llavors, ve el Calvo de la mala llet, amb 1 bus que feia "pum, pum" O_O i em vaig quedar: eeeeeh?? O_O i mentre nava feia un "pum, pum" tota l'estona xDDD era un: no petarà, no?? xDDD però prefereixo el Calvo de la mala llet al iaio xDDD jeje ^o^

i arribo a casa i ja m'ha arribat l'amic invisible!!! ueeeeee!!!

el tomo 4 de Fake *-* siiiiiiiiiiiii!!! completa per fi!!! ^O^
un ninotet moníssim de la My Melody pel movil!!!! *-*
un ganxo per penjar ninotets pel movil de la Kitty i una caixeta rosa preciosa on hi posaré les arracades quan me les tregui per treballar ^^
adhesius de la Sakura *-*
i un ninotet pel movil de la Hello kitty d'Aries!!!! justament el meu!!! jeje ^.^

m'ha encantat el regalet. quan li posi les piles a la càmara ja posaré les fotos. (i actualizaré amb el viatge d'avui ^^).

i avui, com que tinc festa aniré a veure'l i a veure què paxa xDDD

ah! ahir se'm va morir l'mp3!!! em va caure al terra i va petar... T__T ja no es va tornar a engegar U_________U aixi que mentre no cobri al gener hauré de tirar amb el walkman vell xDDD sort que no el vaig llençar!!! (suposo que encara anirà... el que no sé d'on treuré les piles!! (potser les del mando de la wii xDDD).

apa, fins després!! ^o^

lunes, diciembre 21, 2009

A dos dies de tenir 3 dies de festa!!

Huolaaaaa!!

avui he nat a molestar al Jose Luis xDD pq em negava a nar amb el Mario i ja no m'en recordava que li havia dit a la seva fan xD que marxava tota la setmana de vaques xDDD jojojo... me n'he recordat quan he vist el Senyor Purillos que estava enlloc seu xD i m'ha saludat i tot dd l'altra vorera xDDD (que m'estic plantejant si el "Pedro" seria ell xDDDDDD). pq ja té cara XDDD.

total, que quan he arribat a la carretera ha passat el Dani *-* i m'ha saludat molt graciosament, dient 1 ximpleria que m'ha deixat ximpleta tot el dia xDDD que malament!! fins que no he entrat a la cuina no m'he oblidat d'ell xDDDD i després de nou a pensar i pensar en mode beneita xDDDD es que m'ha fet gràcia que em digués que el tenia abandonat xDDDDDDDDDDDDDDDDD jajajajajajajaja si, clar, fa 3 dies que no hi pujo i el tinc abandonat. m'ha semblat tant mono! xD i clar, no he pogut parar de pensar-hi i riure sola xD. total, que les seves paraules han fet efecte i demà el molestaré. i encara que trigui el triple que anant amb els meus de sempre li faré 1 petita visita ^O^ (pq de fet, el dissabte el volia veure i no hi era T__T així que... xDDD demà el molestaré ^^) ara, per tornar, serà amb el 57 de les 22.30 ^O^ aixó si. es que aixo de plegar a les 22 de la nit... T__T si plegués a les 21.30... pero no!!! o si hi hagués un bus sempre a les 22.15 ... pero bueno xDDD.

aquesta tarda he aprofitat que tenia 3 hores lliures x acabar el Gear box 3 de Transformers i començar la tercera temporada (amb els OVAS!!! *-*) tot lligat directament amb la peli ^^ i ja comença amb el que va passar després, que la gent que no l'hagi vist haurà flipat xDDDDDD i clar, la recerca del Galvatrón i el Rodimus prime (que odiós que es!! i que malparlat!!! en serio... prefereixo l'Ultra Magnus!! hauria de ser ell el líder dels Autobots!! ¬.¬) i m'encanta el subordinat del Galvatron, el nou "starscream" xDD pero es que si no fos per la "corona" seria 1 clon del Galvatron xDDD. i ja han sortit els predaticons XDDD amb el lleó i la pantera que recordava xDDD (i uns robots raros xDDD). el que tinc intriga és: es fusionaran algun cop els insecticons? xDDD). i ja està. ara em queda veure què passa amb la resurrecció de l'optimus i començar el Gear box 4 *-* (quina viciada m'he fet amb Transformers xDDDDDDDD).

apa, doncs res més!! fins aviat!!! els conductors del dia: doncs el Jose luis ^^ (pq encara que no escoltés més que la meitat del que li deia xD m'he rigut molt amb les seves bestieses i com es ficava amb la Destroyer xDDDDDDD. q diu q es una bestiota i una salvatge conduint xDDDDDD jajajaja :P). aix, fa dies que no veig al Jesús... U__U a veure si el puc molestar algun dia xDDD.
ah! i avui m'ha saludat 1 altre cop el Vikingo!!! ooooooooooooh!!! tot un detall x part seva!! ^^ jeje ^^ em sento feliciana xDDD es que em feia rabia que no em contestés!! T-T

apa, doncs a menjar peix a la cassola!! fins aviat!! ^O^

domingo, diciembre 20, 2009

El lot de Nadal ^O^

Huolaaaaa!!

ahir em vaig indignar i cabrejar 1 barbaritat quan l'L50 va passar 9 minuts abans de l'hora ¬_¬ i treia foc pels queixals mentre agafava el tram ¬.¬ ja que vaig haver de nar caminant a 3 graus de temperatura i em sortia sang pel nas del fred que feia (i caminava ràpidament maleïnt al que duia el bus ¬_¬).

després de plegar em vaig posar de bon humor quan em van donar aquell tros de lot de nadal, que és una passada!! ja penjaré la foto que en vaig fer!! 22 coses duia!! dues ampolles de cava, dues de vi, 4 barres de turrons, polvorones, cafè, paté, espàrrecs, dàtils, panses, fruits secs, boletes de coco, galetes de turró, neules, galetes d'ametlles, formatge, xoriço i salsitxó. i em sembla que alguna coseta més ^O^ un lot que em va deixar de pedra ahir a la 1,30 de la matinada xDD quan vaig arribar a casa de treballar xDD i que avui al matí contemplava de nou mentre li feia les fotos ^O^ m'ha fet feliç, pq no m'esperava 1 lot tan esplèndid ^^

i avui, he nat a pel bus, el va de guapo m'ha saludat amb la mà xDDD i m'ha fet gràcia, però com que encara estava de mala llet x lo d'ahir i en veure que no venia, me n'he nat a pel tram (i quan he arribat a esplugues, he vist 1 home que havia agafat el bus xD i li dic ha vingut bé? i em diu: he esperat 20 min xDDD). i he hagut de glaçar-me de nou U_U i caminar. cosa que em rebenta!!! i per tornar, sí que he agafat el bus, que ha vingut el Miguel el Borde, xD q m'ha parlat i tot xDDD juju. i m'ha fet gràcia xD que m'ha sentit quan li deia a 1 senyora que volia que ens posés la parrilla xDDD i s'ha rigut xDD (jo! es que els autobusos nous no tenen calefacció!! tenen 1 parrilla!!! xDDD alló quan no fa molt de fred i està encès és mortal!! però avui era mooolt necessària la parrilla!! xD

i mentre nava en el bus m'he llegit el vol 5 de Nora, que es queda de nou mooolt interessant. trobo que és una molt bona compra xDDD. jeje ^O^ i demà a veure si llegeixo alguna coseta més, que tinc moooltes coses x llegir xD. jeje ^.^

demà treballo de 12 a 16 (si no m'afegeixen hores pel morro T.T). i per anar encara no he decidit el què però el Mario ja et dic que no, això segur. aixi que segurament agafi el de les 9.40 amb el Jose Luis i vagi a la Vapor vell a tornar els tomos de Black jack ^O^ i ja em quedi allà fins l'hora de treballar i després vagi cap allà ^.^ i per tornar depén de si m'afegeixen hores o no doncs agafaré un bus o un altre. ^^ i quan plegui aniré a Molins a buscar les botes que em regalarà mon pare x Nadal, que divendres no hi vaig anar pq em feia mandra pq estava rebentada de treballar... T__T

apa, doncs res més!! els conductors del dia: el Miguel (el borde ^^) q avui estava amable i tot ^O^ (com els vells temps xD), el Va de guapo xD i el Carlitos (que va ser ahir però el poso avui xDDD). ah! i m'he trobat allà Collblanc els 2 Danis xDDDDDDDD curiós xDDD i cap d'ells tenia nassos x venir a xerrar... xD lalala... diu molt d'ells!! xD

ah! i d'ahir també va ser conductor del dia el Pepón XDD q em va saludar dd el bus quan jo estava al carrer com en els vells temps ^^ (i pq la salutació del Jacin i el no recordo qui va tenir gràcia!! ah! i l'Angelito també!!).

apa, fins aviat!! ^O^ (a veure quan rebo el regal de l'amic invisible U__U).

viernes, diciembre 18, 2009

Tinc festa pel 24 i el 25!!! ^O^

Huolaaaaaa!!

avui ja han penjat a la feina els horaris x la setmana vinent i tinc:

Dilluns = de 12 a 16
Dimarts = de 12 a 16 i de 18 a 22
Dimecres = Festa
Dijous = Festa
Divendres = Festa
Dissabte = de 16 a 23
Diumenge = de 20 a 24

però com que he triat festa el 24 i 25 hauré de pencar el 31 i l'1. l'únic que em fa por és l'horari que em puguin posar U___U però em sento feliç que m'hagin donat festa els dies 24 i 25 tal com vaig demanar per poder celebrar el sopar del 24 amb la família xD i el dinar del 25 també ^O^ i de regal, el dinar del 26 i festa el 23!! jejejeje *-*

al final avui hi ha hagut merder a l'hora de plegar i he acabat sortint a les 18.05 T__T i llavors he agafat el bus de les 18.15 a la primera parada, on el "Jose mari" xDD s'havia afeitat!!! oooooh!! estava millor xDDD jeje :P m'ha fet ilusió quan ha enxampat al Pèls i s'ha posat al costat i s'han posat a xerrar xDDDD jeje i després el Pèls m'ha saludat dd el 61 xDDD m'he sentit molt satisfeta ^O^ i per rematar, el Dani estava substituint algú x la tarda xDDD i m'ha saludat!!! *-* (i al matí x nar he vist el noi guapo *-* q m'ha fet adéu amb la mà donada la meva insistència mirant-lo xDDD només feia que mirar-lo xDDD quan estava al 61 del Gos xDDD).

ja m'he llegit el vol 1 de Chi ^O^no està gens malament x passar l'estona, però no és res de l'altre món. i ja he llegit el vol 13 de Hayate entre el viatge d'anada i el de tornada. ara llegiré el volum 14 apalancada xDDD jejeje :P (i com q estava cansadíssima de treballar al final no he nat a Molins a x les botes, possiblement demà al matí, ja que treballo de 19 a 24 xDDD. jeje :P Mandonguilla, espero que demà vinguis puntual T_T o el que sigui xDD.

apa, doncs res més!! ah! el Gordi tmb m'ha saludat xDDD m'ha fet gràcia xDDD a veure quan m'arriba el regalet de l'amic invisible... com q sóc gafe segurament sigui un dels que arribaran amb retard T__T (però em sento "acompanyada" pq serem dues a qui ens arribi tard el regalet U___U). a veure, q no sé si serà el meu xDD pero ja dic, com q soc gafe... xDDD (sóc tant gafe que avui he hagut de netejar draps a mà durant 2 hores T___T horrible!! em fan mooolt de mal les mans U_U).

ja m'he mirat més episodis de Umineko, apareix ja la nova Beatrice, més dolenta i cruel que la primera i fa que les teories del Battler siguin més encertades xDD.a veure com segueix... em toca l'episodi 16 *-*

apa, doncs fins aviat!!! ^^

ah! els conductors del dia: el "jose mari", el Pèls i el Dani xDD

jueves, diciembre 17, 2009

El dulce hogar de Chi, La ventana de orfeo i el final de les vacances.

Huolaaaaa!!

avui és l'últim dia de vacances, estic aprofitant les últimes hores tant com puc x llegir i veure tot el que em plau. ^^

avui he vist uns quants episodis més de Fairy tail i ja la porto al dia ^O^ (volia posar al dia Inuyasha però no podrà ser xD). també m'he posat a posar al dia Umineko no naku koro ni, almenys, a veure la tercera història, amb tot de bruixes xDD jajaja :P estic veient l'episodi 12 ^^

he nat a la biblio de Cornellà i he vist El dulce hogar de Chi vol 1 i l'he agafat. no està malament per passar l'estona, ara, és una història de llegir 1 cop i prou. almenys, pel meu gust xD. (el vol 2 l'agafaré dissabte si ningú l'ha agafat demà U.U).

i també he llegit el vol 9 de la Ventana de orfeo. quines ganes de llegir el vol 10!! però si me'l llegeixo ara, després em quedaré mooolt amb la intriga fins que pugui comprar el vol 11 (que no serà fins passat Nadal o reis!!! U__U). quina kk... T___T

avui he agafat de la biblio Doraemon i el misteri dels núvols. volia Doraemon i els 7 mags però l'havien robat T__T aixi que hauré d'esperar a que estigui disponible en alguna biblio (reservar és inútil pq com mai se sap si els tornaran... U__U). a veure quan la puc veure... possiblement diumenge al matí... o el dilluns xDDD (no sé, quan no hi hagi ningú ocupant el sofà... cosa mooolt difícil T.T).

apa, doncs res més, em queda molt poquet per acabar de veure la segona temporada de Transformers i començar la tercera... xDDD jeje :P si mon germà no s'estés viciant a la Ps3 podria veure-ho... T___T potser demà en puc veure els episodis... però es que vull veure els 5 de las Caras de la oscuridad seguits i serà difícil XDDD.

avui m'ha fet moltíssima ràbia quan se m'han trencat les botes T___T només m'han durat 1 mes i mig!!! sóc gafe ¬.¬ demà hauré d'anar al mercal a Molins quan plegui (directament dd Collblanc i amb la T-10 de 2 zones ^^) a veure si en tenen unes pel pressupost del meu regal de Nadal, q son 20 euros (es que mon pare em donarà aixo xD i m'avançarà els diners x poder-ho comprar ^^).

apa, doncs fins demà!!! ^O^

miércoles, diciembre 16, 2009

Una tarda amb sessió intensiva de Go Ikeyamada.

Huolaaaaaa!!

avui al matí em feia mandra nar a Hospi i agafar el bus pq no sabia si estaria el meu amic de l'Oliveras. aixi que penso: si baixo i hi és, hi pujo XD si veig q es el Calvo o algun substitut pujo de nou a casa xDDD. aixi que baixo, veig que ve l'Oliveras, és ell, em diu q pugi que fa fred xDDD aixi que no m'ho penso 2 vegades xDD quin somriureeeeee!! total, que m'apalanco en 1 lloc on ell estigui ben visible xDD i quan arrenca posa la ràdio i comença a cantar xDDD m'encanta quan fa això xDDDDD jajajaja... i quan arribem a la carretera es fan 1 supersalutació ell i el Patillut, que m'ha fet molta gràcia xD. jeje :P i els seus companys el burxaven XD i per tornar, també he tornat amb ell xDD cosa que ell no en tenia cap mena de dubte xDDD i em diu: holaaa! buenos días!! como tu por aqui? si hoy todavía no nos habíamos visto xDDDDDDDD que dolent!! xDDD com m'he rigut xDD i li dic: tinc fred xD i posa la calefacció. q monoooooo!!! xDDD llàstima que està casat xDDD (quina pena xD). total, que ha estat 1 viatge mooolt entretingut XDD al final em sembla que s'ha posat bastant nerviós al viatge de tornada pq no parava de mirar-m'el, però es que estava molt feliciana xDD q en anar m'ha dit adeu amb la mà xDD i quan hem arribat ja a la parada també m'havia dit adeu xDD o sigui q... ^O^

i després m'he posat al dia amb l'anime de One piece. m'he mirat els 5 episodis seguits xDD i després un parell de Fairy Tail fins l'hora de dinar. després m'he mirat 3 de Transformers xDDD (que ja tinc ganes d'arribar al punt de la mort de l'Optimus prime i com arriba el Rodimus Prime xD cosa que m'en recordo perfectament xDD però ho vull tornar a veure ^^ i com es mor el Megatron i es transforma en Galvatron, després de ser transformat per aquell planeta malvat xDDD i és el nou líder dels decepticons xDD). ja falten pocs episodis x tot plegat!! suposo que passarà en aquell de "no se que de la oscuridad" que son 5 parts!!! xDDD

i aquesta tarda m'he fet 1 viciada de Go Ikeyamada, ja que quan nava amb el Dani estava llegint Moe kare, el vol 2 tota feliciana (i s'en fotia de mi pq deia que posava cara de felicitat mentre em llegia la novela xDDD) i com que m'he posat a mirar-me'l xDDD doncs no he acabat el volum i tenia ganes de seguir llegint. aixi que m'he tapat amb la manta i m'he apalancat 4 hores i mitja al sofà llegint el vol 2 de Moe kare, el vol 3 i com que no en tenia prou de la autora (i estava en mode romàntic XD) doncs m'he llegit el 8 i 9 de Uwasa no midori-kun!! que monoooos!! i com que encara segueixo en el mode romàntic i vull aprofitar-ho... seguiré amb Lovey Dovey o bé Kirari xDDD ara decidiré quan li tregui el plàstic a Kirari xDDD. jejeje ^O^

i bé, els conductors del dia són el Dani xD i el Patillut ^O^ m'ha sorprés veure el Mandonguilla enlloc del Pepón!! m'he quedat O__O i em diu el Dani: oooh! te ha cambiado la cara, este no te gusta? porque con los demás te emocionas xDDDD dolent! xDDD el que m'ha deixat O___O és la complicitat que tenien ell i el Menja albercocs! que m'ha mirat amb riure malvat peloparriba dd el seu trasto d'Oliveras!!! T___T aquell home fa moooolta por!!! U___U i després el Dani em mirava amb somriure malvat T___T dolent xDDD. juju i en aquell moment he rigut quan l'han cridat x la radio i s'ha sobresaltat pq no s'ho esperava! xDDDD jeje :P

avui he descobert que Liar game si que té una segona temporada del drama (de la peli ni rastre, de moment ^^) i he vist que ja tenien subtítols en anglès fins l'episodi 4 *-* aixi que porto tot el dia (des de les 12 menys algo que he arribat xD) intentant descarregar el primer episodi... xDD però com q està en 8 parts i em triga 1 hora per cadascuna, s'entén que encara estigui descarregant la darrera part T__T però va taaant malament q em sembla que avui no es baixarà!! U__U

i ara decidiré a veure què faig... xD jeje :P

apa, fins aviat!!! ^O^ i demà últim dia de vacances U.U (divendres treballo de 12 a 17.30. aixi que tornaré amb l'Edu xDDD i aniré amb el Mario =.=).

martes, diciembre 15, 2009

Tercer dia de vacances, un fred que pela i els meus autobuseros.

Huolaaaaaaa!!

avui al matí m'he llevat quan m'han despertat els odiosos veïns, després d'arribar a la 1.35 amb el nitbus del sopar d'empresa. (i pq vaig ser de les 3 primeres en marxar!!!). el sopar no va estar malament, i el bus va nar prou bé, tenint en compte que el Vikingo era qui el duia i que feia mal temps, 10 minuts de retard no era res estrany. ara, amb la fresca que feia i el ventot horrible era mortal estar aquells 15 minuts a la parada esperant a que vingués. ja tenia en ment agafar 1 altre recorregut i tot (el 57 xD) però el 62 va apareixer ^O^ i vaig nar-hi dd Collblanc com tenia previst ^^

i avui al matí he nat a comprar unes mitges, que em feien moltíssima falta. (s'em van trencar l'altre dia unes que havien estat cosides i recosides xDD però un forat als dits del peu és horrible recosit pq allò ja era 1 manyoc de tela cosit allà que molesta més que res i es clava a la carn. així que amb molta pena (m'agradaven molt aquelles mitges, se'n van a les escombraries i n'he comprat unes altres, d'un color diferent pq de negres ja en tinc 4 xD i de liles només 2 aixi que aquestes són liles xDD per combinar amb els 2 jerseis que tinc d'aquest color ^O^

i després, he nat, a la tarda, a comprar amb mon pare el menjar (carn, croquetes, hamburgueses, mandonguilles, salsitxes, etc... ^^) per 15 dies (es que aixi és més pràctic, comprar la carn 2 cops al mes i ja està ^.^). i després hem nat a l'Eroski a per la llet XD que també tocava aquesta setmana xDD ah! i a la Sirena a x croquetes d'un euro!! bones i barates!! menjar per a tots x 1 àpat o per 1 persona x 3 vegades! xDD jeje :P

i al matí, he nat x la carretera x si veia el meu amic de l'Oliveras, que m'ha detectat xDD i de seguida s'ha adonat que me'l mirava i m'ha dit: ja no em vens a veure? XDD i m'ha posat cara de pena. jejeje ^O^ a veure si demà al matí li faig 1 visita ^O^ ja que vull nar a Can sumarro a tornar 1 comic ^^ i l'endemà a la Tecla sala xDDD

apa, doncs de moment res més a dir ^O^

ah! m'ha fet gràcia el Mario fent butiffara al Va de guapo xDDD jajajajaja... m'ha fet gràcia la reacció del Va de guapo, q ja no recordo les paraules. llàstima! xDDD i la salutació del Patillut i la del Gabi ^O^

he descobert 1 nou conductor, a la tarda xDD jajajaja (i no està geeeens malament!! xD).

bé, els conductors del dia: el Gabi, el Va de guapo, el Patillut i el meu amic de l'Oliveras xD.

avui m'he posat quasi al dia amb One piece, em queda l'episodi 430 xDDD. però bé, em sobra bastant aquest "especial" de la peli pq et posa la mel a la boca i te la treu.. pq la ditxosa peli encara no té subs... ¬.¬ coi de japos!!! ¬.¬ lo que lo dels Pirates Amigo xDDD jajajajaja... tot de mexicanos raros xD que em xoca que 1 d'ells digui "amore" com si fos italià xD i el "señor" i "señorita" xDDD (si es que... xD).

apa, doncs res més!! fins aviat!! ^o^

lunes, diciembre 14, 2009

Jigoku Shoujo Mitsuganae.

Huolaaaaa!!

avui és el segon dia de les vacances, ahir al final no vaig poder fer tot el que volia xDD però si que vaig veure uns quants episodis de Jigoku shoujo mitsuganae i avui he vist el darrer. per fi he acabat de veure-la!!! xDD la veritat és que ha estat una sèrie molt trista, la gent és molt podrida i egoista U__U

i ara, per variar, una sèrie curta i diferent: Princess Lover. tenia mooooltes opcions per veure ja fossin sèries obertes i encara en emissió per poder començar o bé sèries finalitzades de diversos episodis!! ^^
així que he probat el primer episodi de Princess lover i m'ha agradat, tenia tot el que ha de tenir 1 primer episodi per no fer-se pesat i mantenir-me amb ganes de veure-la: presentar els personatges principals explicar què passa i com arriba al desenvolupament de la futura història i proposar 1 repte per a ells ^^ així que m'ha enganxat!! a veure què els passa!! ^O^ triarà la Charlotte o la Silvia? xDDD

també vull començar alguna sèrie enlloc de Zoku natsume yuujincho, que en el seu moment no en vaig començar cap perquè vaig preferir acabar alguna xDDD així que encara estic en procès de decisió ^O^ possibles sèries que en són candidates a ser començades avui (no totes, una xD):

** Clannad
** Shakugan no shana
** Railgun
** Haruka nogizaka no Himitsu (1a temporada)
** Asura Cryin'

o molt probablement continui amb Hayate i em reservi aquest "espai" per alguna sèrie que m'encanti i vulgui començar en aquell moment quan surti xDDD que mai se sap!! ^O^
però ja veurem... avui hi ha el sopar d'empresa... encara no sé exactament on és el restaurant xDD aixi que marxaré 1 estoneta abans... a les 22 he de ser al restaurant... agafaré el bus cap a les 20.40 o les 21. ^o^ i baixaré a la última parada ^O^ jeje :P

aix, la subnormalitat d'algunes persones és taaan gran, a vegades... a veure, tio llest, que sempre ha de tenir raó en tot: es queixa del tomo 5 de Nora amb 1 canvi en el prota. a veure, tio, si has llegit el tomo 4 te n'hauràs adonat que el prota ven la seva ànima per obtenir poder!!! a què ve el que surt del no-res? no veies que des del principi dominava la màgia del Nora ves a saber perquè? doncs que potser passaves les pàgines mentre escribies el teu diari? o és que potser passaves els dibuixos per veure si es movien amb el moviment de les pàgines? agh... de veritat que a vegades hi ha persones que em treuen de polleguera... xDD com la gent que critica Ivrea per ser Ivrea o com la gentussa que diu que els manga shojo són deixalles o que tot el que és "porno shojo" són deixalles... si es que... T___T quanta ignorància!! xDD sort que no existeix la Jigoku Shoujo... sino, ja m'haurien enviat a l'infern per dir el que penso (jo i molta gent més xDDDD jajaja).

apa, doncs res més, per avui!! fins aviat!!! ^o^

domingo, diciembre 13, 2009

Primer dia de vacances

Huolaaaaaa!!

ahir vaig nar a pencar en Tram pq les hores del bus no m'anaven bé i perquè el 62 posava que duia més retard i quan arribo, veig al Mandonguilla... q em saluda i em diu: le apetecía caminar? i jo pensant: NOOO!!! si ho sé m'espero 26 minuts i arribo igual!! cago dena!!! ¬_¬ si es que... però buenu... xDD

ja vaig fer la petició pels dies de festa de Nadal. ens deixen triar entre tenir festa el 24 i 25 o bé el 31 i l'1. em vaig quedar amb els de Nadal, pero ja veurem què decideix la gent... ^O^

avui és el meu primer dia de vacances dels 5 dies que tinc xDD jejeje (avui festa i els 4 dies de vacances xD però per mi són com 5 dies xD) jeje ^O^

he començat per llevar-me a les 10.30, esmorzar tranquilament el meu entrepà i un suc de préssec mentre mirava l'episodi 8 de Warehouse 13. (el 9è haurà de ser online U__U a veure si la connexió no falla i el puc veure ara, sinó l'hauré de deixar per demà esmorzar XD) i demà ja és el dia del sopar d'empresa (poquetes ganes d'anar-hi, per una banda, però per altra sí, per xerrar amb l'Amanda... i les poques ganes és pq el Gerent té plans malèfics ¬_¬).

tot seguit, em viciaré als 3 jocs del facebook (el country story, el pet society i el restaurant XD) i després m'apalancaré al sofà a llegir Ciudad de Hueso. (potser vegi 1 episodi de Transformers quan hagi llegit 2 o 3 capítols del llibre xD).

i a la tarda ja posaré el que faré xDD de moment, tinc pensat fer l'arbre de Nadal ^^

ahir a la nit en el viatge del nitbus em vaig llegir el vol 8 de Fairy Tail, un cop més, es queda superinteressant T__T què passarà amb l'atac del mestre Makarov? ho sabrem al febrer xDDD si es que... U_U vaig nar amb l'N14 amb el meu amic xDDD que m'esperava content xDDD i em va dir: holaaaaa! qué tal? i ahir sí que va nar bé i vaig poder agafar l'N12 a temps xD i vaig arribar aquí a la 1. ^^

apa, doncs fins la tarda!!! ^O^ (avui no agafo el bus, un petit descans pels meus autobuseros!! ^O^).

viernes, diciembre 11, 2009

Visita a Gavà i perduda x Sant Boi...

Holaaaaa!!

avui al matí primer de tot he nat a Guissona a buscar pernil per l'esmorzar de demà xDD i diumenge xDD i mentre anava he vist al Gordi, que em saludava i el calvo de l'Oliveras xD que em preguntaven si hi aniria xDD. en tornar, esperava que hi hagués "el meu amic" que jo li deia Pedro i tal com pensava no se'n diu xDDD i vaig cap allà 10 minuts abans de l'hora xDD perque com q el Calvo surt quan vol i ahir estava enlloc del noi aquest no m'he volgut arriscar xD. total, que arribo a les 9.45 a la parada i em quedo pensant: miro o no miro? però volia veure qui era xD. miro i veig algu que em mira, somriu i m'obre la porta. O__O sorpresa!! era "el meu amic"!!! jejejeje i jo feliç li nava a preguntar si puc pujar (ja que m'obre xD) i em diu: ya puedes subir, que ahí fuera te vas a congelar... y ya que me vienes a ver... no es plan de tratarte mal xDDDD. (anda que no s'em nota que el trio xDDD). total, que m'he estat 10 minuts soleta amb ell xDD què graciós que és xDD m'encanta xDD. ens trobem al Patillut, i el ximple fa el ximple amb les ulleres de sol (que encara no sé a què venia xDDD) i el Patillut no sé q ha murmurat i s'ha rigut xDD ens trobem al Manolo i li diu: anda, chico!! si que vienes alegre!! xDDD i em veu, em saluda i em diu: eres tu la que lo ha puesto alegre? ala!! Manolo!! que queda molt lleig!! si es que... aquesta gent gran... xDDDD total, em pregunta q si avui vaig a Gavà i li dic que si ^^ i em diu: he acertado!! xD què mono és! *-* total, que agafo el 82 amb 1 iaio que es diu Tomás (pq estava xerrant amb 1 altre iaio i li ha dit: adiós tomás!! xDDD) i he tornat els tomos de 20th century boys xDD. i he nat a Sant Boi, m'he perdut xDD per variar... lalala... xDDD i he trobat els 2 llibres q volia de la biblioteca xDDD
i llavors he nat a pel 75 (i he vist el torracollons que estava al 61 i l'he descartat directament!!) i després l'Oliveras... arribo allà a Cornellà i veig l'Oliveras i és un : noooooo!!! ara m'hauré d'esperar 3 segles a que vingui!!! i llavors, veig q es el Calvo i li dic: espera'm que ja vinc!! i em diu: qué más quisieras!! O_O i li dic: mala persona!! dolent! malvat! i es posa a riure. total, q 1 iaio de la parada li demana que m'esperi *-* i em tanca la porta als nassos, li faig cara de pena xD i es fot a riure i m'obre dient: te ha abierto porque me has hecho reír con esa cara... xDD i llavors, parla x la ràdio i m'entero que el que em cau bé "el meu amic" xDD es diu Dani ^O^ i em quedo: oooooh!! i em diu el Calvo: hablas con él y le das la lata y no sabías como se llama? i li dic: pos no. (i em quedo tant ample xD) i es posa a riure i em diu: pero bueno! eso es lo primero que se pregunta!! i li dic: doncs quan ens vas portar x primer cop no ens ho vas preguntar xD es posa a riure 1 altre cop xD i em diu: contigo no puedo ponerme serio xD yo que lo intentaba xD (jejeje :P).

i a la tarda havia quedat amb la Silmar a Diagonal i hem estat xerrant 1 estoneta xDD mentre el Pèls tafanejava dd el 57 xD i he agafat x nar el paio aquell... ¬.¬ que duia el 61 ¬.¬ i que havia vist q el Julián era el del 64 i em girava x veure quines cares feia xDD una distracció com 1 altra xDD i ens ha avançat pq el tio del 61 es gafe i es menjava tots els semàfors en vermell T__T jo que volia 1 carrera aferrissada entre el 61 i el 64 xDD T_T i per aixo he deixat passar el Bombilla? (amb aquell trasto que duia i que era un "no, gràcies" xDDDD) i per tornar he tornat amb el 51 per vagància pura i dura, no perquè no volgués agafar el 64 amb el Mandonguilla. xDD (el pobre home mirava i remirava x veure si pujava xD i m'havia dedicat 1 somriure i tot i m'ha dit: ya veo que prefiere el 51, señorita xDDDD jajajajajajajjaa... ha estat molt bo xDDD). certament, se n'havia adonat q era x vagància. es que pensava agafar el 64 però com que venia amb retard i el 51 venia bé xDD doncs m'he decantat pel 51, q era el Gabi (i m'ha parat davant meu ^O^). m'ha fet ilusió! jejejeje ^O^

i després he nat a comprar peix, fruita, pa, llet, iogurs i alguna coseta més (1 pastís de xocolata x postres de diumenge, ja que anem a dinar a cals avis xD) amb mon pare xD i ens hem trobat amb l'Scorpio tafanejant dd el 51 XDD i ha tingut molta gràcia! jeje ^O^

ah! i quan anava amb el tio raro del 61 havia descobert 1 noi guapo xDD a l'L14 xD i m'he entretingut veient la carrera entre el 61 i l'L14 mentre el noi guapo intentava avançar el 61 pel carril de la dreta xDDDD. ha guanyat el 61 xDDD (no podia perdre 2 carreres en 1 tarda, aquell home!! xDDDDD).

i ja està!! ara tinc força llibres de la biblioteca x llegir, que els llegiré les tardes de la setmana que ve *-* aprofitant els dies de vacances que tinc a principis de setmana ^O^

apa, doncs res més a dir. que ha estat un dia, en general, satisfactori xDDD. ^O^ fins aviat!!! ^O^

jueves, diciembre 10, 2009

El bus groc, Koi oto i la Femme limace.

Holaaaaaa!!

avui he nat a Jaimes, que ahir em van trucar per dir-me que ja havia arribat la comanda de novembre i que podia recollir-la *-* i era (faltaven 2 tomos U__U que no arribaran i que els he de demanar el mes que ve T_T):

** La femme limace (que l'he llegit al bus del Domi i l'he acabat a casa xD).
** Le journal maudit de Soïchi (altre volum de la col·lecció Junji ito).
** Beauty vol 5 (el 6 ni flowers, es veu que no en tenien i no l'han enviat U__U).
** Lovey dovey vol 4 i 5 (final!!) ara em faltarà poder llegir-la i saber el final!! jejeje *-*
** High school girls (joshi kosei o Chicas de instituto) vol 8 i 9 (final) cada cop els tomos més cars però ja la tinc!!
** Sign of love vol 1 (Koi*Oto) de la Maki Usami. el primer que he llegit en agafar el 7 xDD jojojo em moria de ganes de llegir-la i ha valgut enormement la pena! quines ganes de demanar ja el volum 2 que surt el 6 de gener!! però hauré d'esperar a que m'arribi la comanda d'aquest mes XD.
** Living in a happy world vol 1 i 2 (completa). més Maki Usami. és que m'encanta i no penso perdre la oportunitat!! ^O^

i ja està ^^ tot això és el que havia anat a buscar. he demanat els volums seguents de Comme elles (que em quedarà tant sols el darrer volum!!!) i BODY, que em quedaran 3 volums!! ^^ i la Kanzenban de Oniisama e ^O^. no he demanat massa. a veure quan m'arriben!! ^^ (suposo que la segona o tercera setmana de gener!! ^^).

i després he nat a l'FNAC a aprofitar el dia del soci i m'he comprat el dvd de Totoro ^^ i el vol 8 de Fairy tail ^^ i un parell de turrons per casa. (el clàssic de Suchard i un de nou de la nestlè ^O^).

havent llegit l'edició integral de La Femme Limace m'he entretingut força, ja que era el mateix estil de sempre i feia força que no en llegia res xDDD però m'ha agradat.

també he aprofitat la tarda per jugar amb mon germà amb la wii. *O^ que feia segles que no jugava xDD i per veure 1 episodi més de Jigoku shoujo mitsuganae. ^^

lo del Domi ve que estava el Paco allà amb ell i li ha dit Domi XDDD i m'he recordat de l'ésser cabró que nava a la meva classe al cole xD i clar, lo de Domi quedava com molt estrany pel vell xDDD (que com sempre, no s'ha dignat a dir-me hola quan he entrat tot i dir-li jo hola ¬____¬ antipàtic, borde, estúpid!!). i clar, enlloc de Señor domingo, q es molt llarg XD serà el Domi, a partir d'ara xDDD.

i aquesta tarda també he vist la peli de Iron man (en català) que no ha estat gens malament ^^

i ara estic acabant de llegir el vol 26 de TRC... XD s'acumula la feina.

ah! parlant de feina, més canvis en els meus horaris: dissabte enlloc d'entrar a les 20 del vespre em fan entrar a les 17 perquè juga el Barça ¬___¬ aixi que hauré d'agafar el bus cap a les 15.45 o així T____T
i de la setmana vinent, divendres entro abans cap a les 11 o les 12 i surto a les 17.30 T___T
i ja està T___T sobre aquest tema de la feina ¬_¬

i ara quan acabi el vol de TRC ja decidiré pq tinc 3 llibres de la biblio x llegir:
-> ciudad de hueso
-> el quart reich
-> la profecia 2013 xD

aixi que tinc lectures x estona!!
i també he d'acabar el totxo d'eclipsi, que fa mesos que el vaig deixar penjat xDD m'avorreix tant... però l'he d'acabar... xDDDD

i a veure si demà a la tarda puc nar a alguna que altra biblio a mirar si està Gantz... em sembla q alguna de les dues de l'Hospi.,. ara ho comprobaré xDD i tornaré Cinturó negre i aula a la deriva...

i si demà encara em sobra 1 miqueta de temps, cosa difícil intentaré mirar alguna de les pelis que tinc pendents per veure... com Susurros del corazón o algun episodi de Transformers xDDD.

apa, doncs demà al matí a comprar a Guissona i a agafar l'Oliveras de les 9.55 (si és realment aquella hora xDDD) per nar a Gavà xDD. sino plantarem la tenda a la parada fins que vingui 1 oliveras xDDDDDDDD. (és q han canviat horaris i ja no sé a quina hora passa xDDD).

apa, doncs fins aviat!!! (conductors del dia: l'Antoniu, que duia el bus groc i ha parat sense que el cridi! quina ilusio em feia fer-ho! feia tant que no em paraven sense que els cridi!! ^O^).

miércoles, diciembre 09, 2009

Horaris de la setmana que ve xD

Huolaaaaa!!

he arribat de treballar i no he pogut evitar connectar-me i posar els horaris per la setmana vinent perquè m'han agradat molt xD

de dilluns a dijous (dies del 14 al 17 de desembre) -> VACANCES! (ueeeee!!! ^O^)
divendres: de 11 a 17.30
dissabte: de 19 a 24
diumenge: de 13 a 19

així que no està gens malament. el dilluns 14 és el sopar d'empresa... en 1 restaurant japo ^^ a veure què tal està. la kk és que el sopar és a les 22 h però lo bo és que és al carrer Aragó, prop de la primera parada del bus xD jojojo ^O^

avui ja he acabat quasi de llegir el vol 4 de Aula a la deriva (que demà passat aniré a tornar-lo a la Tecla sala ^^). i ja m'he llegit el vol 1 de Kobato ^O^ quina diferència més gran entre el manga i l'anime!! jejeje. però m'agraden les dues versions. XD el manga estil Clamp total i l'anime estil "mono" ^^

avui m'ha fet molta ilusió que fos el Pepón el que vingués amb el 50 ^O^ jejeje (i m'he quedat tranquila quan he vist la Destroyer a l'altra banda xDDDD) m'he fixat que el Pepón duia anell!!! oooooh!! xDDDD s'haurà casat amb la seva novia? xDDDD (m'he quedat amb les ganes de preguntar-li xDDDD). o potser només està compromès? :O quina intriga xDDD

apa, doncs res més i m'en vaig a dormir!! el conductor del dia: el Pepón ^O^ i també l'Edu xDD que m'ha fet gràcia com m'espiava mentre jo atenia al Mc express xDDDD jajajaja i quan l'he enxampat m'ha saludat amb la mà xD i em diu l'encarregat: que saludas a los que pasan x la calle? XDDDD

ala, bona niiit!! fins aviat!! (avui m'ha saludat el meu amic de l'Oliveras xDD quan semblava que no em diria res de res xDD jeje ^^).

lunes, diciembre 07, 2009

Horaris d'aquesta setmana ^^

Holaaaaaa!!

ahir ja vaig anar a la feina pel matí (amb el Jose Miguel xDDD) i vaig baixar al mercat de collblanc perquè quan sortís aniria al mercat a buscar el regal de mon pare :P

aquesta setmana tinc:

** dilluns: de 13 a 21 (per tant, agafo el de les 12.05 i per tornar el de les 21.15 (si em deixen sortir a les 21 en punt ^^ i sino el de les 21.45 T_T).

** dimarts: de 13 a 16 i de 18 a 23 U___U odio els horaris partits de més de 1 hora!! T___T surto super tard i em passo 1 munt d'hores allà pq si!! U__U agafaré el de les 12.10 (faran horari de festiu? m'agradaria saber-ho T__T) i tornaré amb el nitbus (quin remei U__U).

** dimecres: de 12 a 15 (agafaré el de les 11.10 ¬.¬ amb l'antipàtic del Mario ¬.¬) i per tornar el de les 15.15 si em dona temps i sino el de les 15.45 T.T

** dijous: festa. (si no m'ho canvien pel morro i arribo avui i em trobo amb els horaris canviats). al matí aprofitaré per nar a l'arxiu i agafaré el 51 amb el Jesús ^o^ (el de les 8.45 ^^). i per tornar si veig per la finestra que hi ha el Pepón, doncs el Pepón, sino, aniré i tornaré amb el Jesús *-* (és per variar xDDDD). i a la tarda aniré a Gavà a tornar llibres xD

** divendres: festa. (si no m'ho canvien aniré a l'arxiu també aviat al matí amb el 51 del Jesús ^^).

** dissabte: de 20 a 24. (així que hauré d'agafar el de les 18.45 que estaria bé que passés a les 19 xDDD perquè això de congelar-se esperant al carrer a que sigui l'hora no em fa cap gràcia T__T). per tornar, el nitbus U_U

**diumenge: festa (si no m'ho canvien U__U perquè si em pregunten si puc serà 1 no xDDD jajajaja :P).

i ja està... tant sols em queda mitja hora x nar a treballar!! U__U quines poques ganes de fer 8 hores!! U___U

ja m'he llegit els volums de l'1 al 3 de Cinturó negre. li veig més la gràcia que no pas a l'anime. és més "estil Urasawa" xDDD mola ^^
ahir també vaig llegir el vol 3 de la Melodía de las estrellas. (es queda tant interessant com l'altre volum ^^) però no sé pq em recorda a Karekano xDDD.

a veure si demà tinc més temps i puc veure la peli de Iron man xDDD que em moro de ganes de veure-la!!! T__T

apa, doncs em sembla que res més, de moment!! fins aviat!! ^O^

sábado, diciembre 05, 2009

Visita a Diagonal Mar amb l'Emma (amb bus xD)

Huolaaaaaaaa!!!

avui al matí hem quedat a les 9 del matí x agafar el bus. aixi que a les 9.12 hem arribat a la parada a l'espera d'una opció interessant. Diagonal Mar ha estat la opció q ens ha fet el pes aixi que ens decantaríem x Diagonal o collblanc segons el conductor xD que m'hagués quedat amb el Calvo machomán xD que duia el 57 però l'hem deixat passar x agafar el 62 (més que res pq la curiositat ens podia de qui era el substitut del Jose luis xDDD) i era "aquell home", el Moriarti xDDD (és que s'hi assembla xDDD) a primer cop d'ull semblava el Pelopi, cosa que ens ha fet ilusió, pero en veure que era aquell home xD doncs s'ha acabat la gràcia xD. per la finestra hem vist el Pèls 2 amb les seves ulleres de sol vermelles xD i el Pepón *-*

llavors, he nat a mirar si havia cobrat xDD i siii!!! aixi que he tret diners x la t-mes i pel dinar... i pels regals de nadal de ma mare i de mon germà (i `per comprar el de mon pare demà al mercat de sant antoni ^^).

llavors, l'Emma s'ha comprat uns dvds i jo m'he comprat:

-> el dvd de Susurros del corazón *-*
-> el dvd de Iron man (x 5 euros)
-> el vol 33 de Bleach
-> el vol 7 de Rg veda (final!!!)
-> el vol 3 de Rayearth (final)
-> vol 3 de la Melodía de las Estrellas ^O^

i el regal de mon germà i el de ma mare xD

per dinar ens hem gastat 5 euros xD un arrós que valia 3,5 euros, l'aigua i les postres (uns petit suisse de xocolata xDDD jajajaja :P i una bossa de patates d'un euro per partir xD).

ella s'ha comprat un telèfon móbil xD i ja està, no he gastat més, que he d'estalviar ^^

i demà al mercat només compraré el 37 de POT, que m'en moro de ganes xDD i prou (fins que em donin dinerons x Nadal xDD no em compraré més que els paquets que tinc demanats i que em falta pagar: q un son 18 euros i l'altre 20 xD jojojo :P). així podré estalviar quasi tot el meu sou ^^ lalala...

i per tornar, hem agafat el 7 (amb 1 tio bueno q ens ha esperat i jo babejant xDDD i l'Emma rient xDDD) i a sobre em diu "hola guapa" xDDDD jojojo :P i després li dic a l'emma: per l'altra banda ve el bus xD i li dic: sembla el Carlitos xDDD i quan ve per la nostra banda si que l'era!! i a sobre ens ha rebut super alegre i cordial! xDDDD impressionant ! xDDD ens ha rebut amb els braços oberts literalment!!! xDDD m'ha fet moltíssima gràcia xDDD

i per l'altra banda no m'ha agradat el que he vist xDDD i tmb ha passat el Bigoti 4 U___U que m'ha traumatitzat xD i en arribar hem vist el Peloparriba ¬.¬ sort que hem agafat el Carlitos!! xDDDDDD pq la resta del repertori que he vist... quina por!!! xDDDD

i llavors, per vagància xDDD li dic a l'Emma: agafem l'Oliveras x 1 parada x no caminar? ella es pensava que jo ho deia de conya xDD però jo ho deia en serio xDDD i el crido xDD i va i era un caxo tio guapo!!!! ^o^ guapoooooo!!! i ell rient, em somriu i era ni més ni menys que l'Àlex!!! uooooooooooooooooooh!!!! quant de temps!!! i ell rient pq li dic a l'Emma: noi guapooooooo!!! i ella q es pixava de riure xDDDD i ell mirant pel retrovisor mentre em somreia. jejejeje *-* m'ha fet ilusió!!

ah!! i quan erem al Diagonal Mar m'he viciat a la recreativa de Initial D!!!! siiiiiiiiiiiiiiii!!! quina ilusió!!!! em pensava que mai hi podria jugar si no nava a japó i veig que hi ha la "namco station" i penso: hi serà alguna recreativa d'anime? i em ve a la ment la de Initial d. quan la veig i que valia 50 cèntims la partida em quedo *-* vull jugar!! i hi havia 1 iaio que no deixava estar la màquina i jo q només volia fer 1 partida xDD per sentir-me Takumi xDDD
total, que el iaio s'emprenya pq perd xDDD i em deixa i jo feliç miro el moneder i tinc 2 monedes de 50 cèntims xDDD i poso la primera, i m'apalanco allà. la partida dura 3 minuts per fer la pujada i la baixada xDDD total, que em surt l'Iketani T__T enlloc del Takumi xD i llavors començo i em menjo les vores de la carretera xDD les barres aquelles de seguretat xDDDD i perdo vilment contra el paio que havia vingut a Akina xDD. i en la segona partida penso: es podrà derrapar com a l'anime? total, jo penso: a la sortida de la curva derrapo xDDD i vaig i ho faig!! i realment corria més!! i la tècnica de la cuneta servia!! jojojo XDD que feliç que era encara que perdés xDDDD m'ho havia passat pipa. i com que no tenia més monedes xDD doncs no he jugat més XDDDD (tenia el bitllet d 5 euros x dinar xDDD). però sóc feliç x haver jugat en aquella recreativa japo ^^

apa, doncs demà més!! demà dinar amb ma mare!! ^^

viernes, diciembre 04, 2009

Final de Love Blog i Inuyasha!

Huolaaaaaaaaa!!!

avui he acabat dues series: Love blog! que ja feia dies que tenia els tomos 2 i 3 i encara no havia tingut temps de llegir-los xDDD i el 56 d'Inuyasha *-*
sobree Love blog m'ha agradat el final de conte de fades, amb "final feliç" ^^ i sobre el final d'Inuyasha també: final arrodonit amb un darrer capítol amb "tres anys després" ^^ lo del Miroku i la Sango em recoda l'emma xDDDD jajajajaja XD per tenir les criatures tant seguides xD i pel que fa a l'Inuyasha i la Kagome m'agrada que s'hagin casat xD però que no ensenyin la boda no té gràcia xDDD.

avui he molestat 1 estoneta al Jose luis, xD i m'ha explicat coses molt divertides xDDD (ara entenc moltes coses xDDD) i ja he vist qui era el famós "Señor Domingo" que portarà el Collblanc a partir del 2 de gener xDD (NOOOOOOO!! jo no vull nar amb aquell home!!! ¬.¬ el tio antipàtic que no diu mai hola quan duu el 51 de després del Pepón ¬_¬ amb lo feliç que era quan havia "desaparegut" del panorama xD i l'havien substituit pel Wally i el Calvo simpàtic ^^ i a sobre ve al collblanc ¬____¬ (la intriga és: qui posarà al 51 on estava aquell home, el Domingo? xDDD) serà el paraguayo? serà el Brincos? que retorna al 51 després de molts anys? xDD seria mític el retorn del Brincos al de les 10 xDDDDD ja que el primer cop q el vaig agafar a les 10 el duia el Brincos i era "l'home de les 10" xDDD quan encara no havia pensat 1 mote x ell xDDD. se sabrà el dia 2 de gener xDDDD (que sçoc capaç d'anar a pel bus x veure els canvis xDDD jajajajaja :P).

i demà nem a esmorzar amb el Jose luis xD jeje ^^ (m'ha encantat el guapo de l'Sf1 *-* guapooo, tio buenooo xDDDD) es que clar... però tinc la sensació que els vidres de l'urbà són diferents, abans no es veia mig cos del conductor!! ara veus el "cuerpazo" del tio bueno des del carrer xDDDDDDDDDDDD

i per tornar ha vingut el Brincos amb 1 caxo trasto T___T jo volia el 115!! segur que el Mario se l'ha carregat ¬___¬ i a sobre hem trobat 1 munt de trànsit i el de l'Oliveras ha marxat abans d'hora i llavors, ha vingut 1 calvo que ha sortit també abans d'hora xDD i ens ha preguntat si pujàvem (es que navem a la Tecla sala ^^) i li he dit que si xD. es que clar, el metro no nava d'on volia nar a on volia nar i la única opció que quedava era oliveras + L12 xD aixi que hem nat amb l'Oliveras i tornat amb l'Oliveras ^^ i el de l'L12 era ni més ni menys que el senyor que m'havia trobat quasi tot l'estiu xDDD i quasi sempre que agafo l'L12 xD i ja reia quan m'ha vist xDDD pq sempre que l'agafo baixo per agafar L'52 a Can sumarro i vaig d'una biblio a l'altra però ell dona la volta i passa per l'altra banda i llavors ve el meu i se'n riu pq m'espero moooolta estona com 1 pringada ¬.¬ i ja he tornat el llibre que vaig agafar per mon germà i per mi he agafat el vol 4 de Aula a la Deriva!!! quines ganes de llegir-lo! amb l'Emma l'hem fullejat i estava tant interessant que li ha picat la curiositat a ella també xDDD i això que no és amant de les coses de terror, però li ha fet el pes i s'ha animat i tot xDDD (propera lectura x ella xD).

i ja he mirat 1 de ls 4 episodis que tenia pendents de One piece (encara m'en queden). el cap de setmana tinc festa i encara no tenen els horaris de la setmana que ve... diumenge al matí aniré a mirar a veure si ja els tenen pq fins demà no els faràn ¬.¬ i passo d'anar al matí pq no els tinguin ¬.¬
i he vist els que tenia pendents de Kobato (a l'espera que pugui descarregar l'episodi 8 ^^) he vist els 6 i 7 ^^
també tinc pendents els d'Inuyasha del mes passat... es que tenia quasi 4 episodis x serie x veure... de lo enfeinada que estic U___U (i la pila de comics i llibres que tinc per llegir... T___T jo U__U).

i ara quan acabi el vol 8 de Black jack (de la Vapor vell xD) em llegiré el vol 1 de Bar limelight ^^ que el vaig comprar el mes passat xD i encara no l'havia llegit XD (que trist xD).
i he de veure més de Jigoku shoujo... vull temps lliureeeeee!! xDDD i el poc q tinc el dedico a sortir amb la gent que vull veure xDDD jojojo (aix... vull veure el noi guapo del Sf1 xDDDD guapoooo... porta el Collblanc *-* mirada suplicant) encara que mentre passi x sant feliu i m'alegri la vista abans d'anar a treballar em dono x satisfeta i si em saluda, encara millor ^^ (avui el Patillut m'ha saludat!!! m'ha fet ilusió xDDD). aix, m'emociono jo sola xDDDD (es que quan els veig no puc evitar mirar a veure qui hi ha xDDD). ah! i he vist al Jesús i estava diferent. no sé, amb aquest pentinat estava més guapo xDDD. (i amb la camisa i la corbata encara més... xDDD).

bé, doncs per avui prou. demà més!! jejejeje *-* a veure com va amb el Jose luis xDDD lalala... ^^ qui més hi haurà demà? intriga, emoció xDDD
els conductors del dia: el Jose luis (per descomptat xD amb les revelacions d'avui ha estat el millor!), el Punyeteru XD (que m'ha mirat amb cara de "no té remei" xD), el Jesús ^^, el Pepón xDD que avui ha dit algo mentre se'n fotia xD, el Va de guapo (q em deia que ja venia el collblanc xD) i el de l'L12 XD

vaja... com que el Jose Luis s'ha fet mal al peu T__T demà no vindrà i el substituirà ves a saber qui (no he gosat preguntar-li pq quedava 1 miqueta lleig i de mala educació xDDD) aixi que ja veurem qui ve demà amb el 62 de les 9.20 ^^ lalala... xDD es que anem igualment a donar 1 volteta xDDD. jeje ^^ aiii!! tant de bo que sigui el Miguel!!! que aquests dies m'he quedat amb les ganes quan ja he vist que el Juanan havia tornat xDD.

jueves, diciembre 03, 2009

La visita de l'Emma ^^

Holaaaaaaaaaa!!!

aquesta setmana ha tornat l'Emma de Londres i abans d'ahir vaig agafar el bus amb el Jose Luis i em va proposar de proposar-li a l'Emma de quedar dissabte x nar a esmorzar al bar del costat de la primera parada xDD. i donava més opcions xDD entre les quals la opció prohibida pel Pelopi no hi era xDDD i ens quedem amb la primera opció: agafar el torrelles de les 9.10 i xerrar amb ell en el seu descans de 35 min ^^ i després acompanyo l'Emma a l'Fnac de diagonal a comprar algo pel seu marit xDD. jeje *-* com en els vells temps!! ueeeee!!!

i llavors, ahir, vaig a pel bus (a esperar l'Edu xD) i miro a l'altra banda i veig el del 62 que està mirant mooolt fixament xDD i penso: què fa el Brincos mirant-me tant? xDDD i resulta que m'hi fixo bé i era el Pèls!!!! i com que mirava i no deia res... xDDDD i em quedo: eeeeeeeeh?? el Pèls al 115 al Collblanc??? xDDD impressionant xDDD i clar, no vaig poder evitar començar a pensar que era pq tenia enveja del Jose luis i q estava picat pel que li vaig dir de "es que com que duus el 61 i jo agafo el collblanc x nar a treballar" xDD doncs entre les dues coses xDD el veus al collblanc i penses aixo xDDD. ja sé que és casualitat, pero en aquell moment, tenia gràcia per anar animada a treballar, pensant que carai hi feia el Pèls al Collblanc! vaig arribar a pensar: es cap de setmana? xDDDD però no!! era dimecres! xD

ja he acabat de llegir els 3 volums de Love blog! el josei que va donar-me l'empenta a escriure un blog, ara ja fa uns anyets xDD i val a dir que m'ha agradat molt. q tingui final feliç i idílic és el que m'agrada xDDD jejeje :P

ahir l'encarregat donava la pallissa tota la nit ¬__¬ hagués preferit 1 altre encarregat que tanqués.. coi!!! ¬.¬ i llavors, vaig sentir dues coses: una que el Dani té plans malèfics amb la persona "X" q no sé encara qui es pel sopar. per lligar-se-la i seure amb ella al sopar... ¬.¬ (suposo que és l'Amanda) i cosa numero 2: que els de Viladecans també venen amb nosaltres!!! O___________O vaig flipar quan m'ho van dir!! i que x més conya alguns dies haurem d'anar a pencar allà!! si home!! que si sortís de nit haurien de ser 3 transports!!! o bé agafar 2 trens de 2 zones el primer i després dd Sants!! i una merda!!! T___T ( les ganes que tens tu d'agafar el tren... jo amb els meus autobuseros xDDD). el que em va fer gràcia es: el Pèls llavors duia el penúltim bus xDDD). llàstima que avui no sé si hi és i a més, surto a les 22 de treballar i llavors, hauré d'agafar primer el 57 de Bcn o el 157 per pujar a esplugues i després agafar allà a l'ajuntament el 57 I___I però buenu xDD estaria bé que el Paraguayo vingués 10 min tard i així pogués agafar el 56 cap allà les 22,10 xDDD però no crec que ho faci, no? U___U

i lo del Señor Domingo xDDD encara em té intrigada. xDDD però ja veurem a veure si és o no és xDD jaja :P

i ara a llegir el vol 56 d'Inuyasha que a veure si em dóna temps de llegir-lo abans d'anar a pencar xDDD jejeje :P

apa, fins aviat!! (a veure si avui ja estan els horaris de la setmana que ve... o q els posi demà... com a màxim!! q no tinc ganes de passar-me pel mc dissabte i preguntar xDD).