lunes, diciembre 21, 2009

A dos dies de tenir 3 dies de festa!!

Huolaaaaa!!

avui he nat a molestar al Jose Luis xDD pq em negava a nar amb el Mario i ja no m'en recordava que li havia dit a la seva fan xD que marxava tota la setmana de vaques xDDD jojojo... me n'he recordat quan he vist el Senyor Purillos que estava enlloc seu xD i m'ha saludat i tot dd l'altra vorera xDDD (que m'estic plantejant si el "Pedro" seria ell xDDDDDD). pq ja té cara XDDD.

total, que quan he arribat a la carretera ha passat el Dani *-* i m'ha saludat molt graciosament, dient 1 ximpleria que m'ha deixat ximpleta tot el dia xDDD que malament!! fins que no he entrat a la cuina no m'he oblidat d'ell xDDDD i després de nou a pensar i pensar en mode beneita xDDDD es que m'ha fet gràcia que em digués que el tenia abandonat xDDDDDDDDDDDDDDDDD jajajajajajajaja si, clar, fa 3 dies que no hi pujo i el tinc abandonat. m'ha semblat tant mono! xD i clar, no he pogut parar de pensar-hi i riure sola xD. total, que les seves paraules han fet efecte i demà el molestaré. i encara que trigui el triple que anant amb els meus de sempre li faré 1 petita visita ^O^ (pq de fet, el dissabte el volia veure i no hi era T__T així que... xDDD demà el molestaré ^^) ara, per tornar, serà amb el 57 de les 22.30 ^O^ aixó si. es que aixo de plegar a les 22 de la nit... T__T si plegués a les 21.30... pero no!!! o si hi hagués un bus sempre a les 22.15 ... pero bueno xDDD.

aquesta tarda he aprofitat que tenia 3 hores lliures x acabar el Gear box 3 de Transformers i començar la tercera temporada (amb els OVAS!!! *-*) tot lligat directament amb la peli ^^ i ja comença amb el que va passar després, que la gent que no l'hagi vist haurà flipat xDDDDDD i clar, la recerca del Galvatrón i el Rodimus prime (que odiós que es!! i que malparlat!!! en serio... prefereixo l'Ultra Magnus!! hauria de ser ell el líder dels Autobots!! ¬.¬) i m'encanta el subordinat del Galvatron, el nou "starscream" xDD pero es que si no fos per la "corona" seria 1 clon del Galvatron xDDD. i ja han sortit els predaticons XDDD amb el lleó i la pantera que recordava xDDD (i uns robots raros xDDD). el que tinc intriga és: es fusionaran algun cop els insecticons? xDDD). i ja està. ara em queda veure què passa amb la resurrecció de l'optimus i començar el Gear box 4 *-* (quina viciada m'he fet amb Transformers xDDDDDDDD).

apa, doncs res més!! fins aviat!!! els conductors del dia: doncs el Jose luis ^^ (pq encara que no escoltés més que la meitat del que li deia xD m'he rigut molt amb les seves bestieses i com es ficava amb la Destroyer xDDDDDDD. q diu q es una bestiota i una salvatge conduint xDDDDDD jajajaja :P). aix, fa dies que no veig al Jesús... U__U a veure si el puc molestar algun dia xDDD.
ah! i avui m'ha saludat 1 altre cop el Vikingo!!! ooooooooooooh!!! tot un detall x part seva!! ^^ jeje ^^ em sento feliciana xDDD es que em feia rabia que no em contestés!! T-T

apa, doncs a menjar peix a la cassola!! fins aviat!! ^O^

No hay comentarios: