domingo, octubre 11, 2009

Visita al mercat de Sant Antoni.

Huolaaaaa!!!

avui anava al mercat a comprar la primera i la segona temporada de la Buffy per mon pare a 12 euros cadascuna ^^ llavors, el primer que he fet, és mirar-li a veure i si, estaven!! i l'home m'ha dit que cada diumenge les té totes!! o sigui q... diumenge que ve, aniré a comprar-li més ^^ (com q mon pare s'ho paga ell xDD).

llavors, li he explicat al Jose luis xD i em diu q li miri 1 joc. el trobo, pero estava bé de preu però en mal estat U__U i jo q l'he ilusionat, pobre home xDD

i per culpa seva he trobat 1 joc q m'interessava a mi, q no sabia que havia sortit aqui... el Valkyria Chronicles!!! el joc de la PS3!!!! *-* estava a 15 euros i precintat i ha estat: meeeeu!!! pa mi!!! (ahir acabo l'anime i avui trobo el joc!! jejeje *-*). i l'audio diu q està en japo amb subs en anglès!!! jejejejejejejeje *-* (valia realment 29,99 i l'he trobat a meitat de preu!!).

i llavors, buscant el vol 9 de Musuculman per al meu germà, he trobat 1 munt d'ofertes que no podia deixar passar... U___U

** Please, save my earth vol 3 i 4 (2,5€ cadascun)
** Please, save my earth vol 5,6,7,8,9 i 10 ( a 3€ cadascun)
** Tokyo Juliet vol 9 i 13 ( a 3€ cadascun).
** bobobo vol 18 (per fi!! el volia llegir al bus de tornada, però no recordava com s'havia quedat xD).
** Liar game vol 3 (increible que vegi aquest matí a Moshi Moshi que ha sortit i el tinguin!! *-*).
** Fake vol 1 i 2 (a 4 euros cadascun ^^).

han estat a 3 botigues diferents, que tenien un munt d'ofertes i m'he sentit molt satisfeta.

el vol 9 del Muscul li he trobat a mon germà per 9 euros ^^ (no està malament ^^).

i llavors, per tornar, com q m'havia semblat entendre que em deia que duia el de les 12.45 però també el de la 1, aixi que penso: pos vaig a pel de les 12,45 i si és un estupid, m'espero al de la 1 xDDD arribo i sento unes iaies dient: ahora viene el Antonio xDDD i penso: ve l'Antoniu? xDD i va i ve xDDD jajajajajaja com m'he rigut XD no era que em rigués d'ell, sino perquè les iaies tenien raó, les seves fans l'esperaven!! tot de iaies impacients perquè l'Antonio els digués alguna cosa xD. i avui si que m'ha dit hola, bon dia xD. i el Jose luis saludant efusivament des de l'altra banda mentre em deia: pues si que has cogido el de menos cuarto xD. i jo pensant: XD jeje ^^

total, que quan he arribat, he vist al Patillut al SF2 (sense decorar U__U) i duia 1 cara de mala llet i de fàstic xD jajajajajajajajajaja xD llàstima que no el podia agafar... q sino xD (però ganes de molestar-lo no m'han faltat!! :P).

apa, doncs vaig a llegir una miqueta, que tinc ganes de llegir algo de lo que m'he comprat!! jeje *-* (més que res, tinc ganes de jugar amb el joc, però com la Ps3 és de mon germà... i està dormint U__U doncs kk... T_T

els conductors del dia: el Jose luis, l'Antonio i el Pedro xDDD (que quan m'ha vist ha dit: hombre, pero si es mi amiga xD i m'ha saludat i m'ha dit: a quien estás molestando, amiga? xD. jejeje ^^). volia tornar amb ell, però tenia 1 conflicte entre horaris i interessos xD i al final m'he decantat pels de sempre ^O^ (q són els millors ^^).

sábado, octubre 10, 2009

Ray - the animation, Sola i Nodame Paris Hen.

Huolaaaa!!

avui m'he dedicat a diverses coses, entre elles finalitzar l'anime de Ray. ^^ que val a dir que el final m'ha agradat perquè era força semblant al del manga ^^ (i com que ha mantingut el "happy end" de la Ray i el Shinoyama, em dono per satisfeta ^^).

després, he començat la tercera temporada de l'anime de Nodame ^^ que m'he estat rient molt en veure en moviment quasi tot el vol 10 en 1 episodi xDDD (aixi que... no sé si seguir-la veient i espoilejar-me uns quants volums XD o veure'l quan ja l'hagi llegit. exacte exacte no és, però molt semblant si ^^).

i finalment avui he fet marató de Sola, que he vist quasi tots els episodis avui i em queda un no-res per acabar-la xDDD.

vaig veure el primer de The sacred blacksmith i mola *-* aixi que seguiré ^^

avui he vist 2 pel·lis: la primera Decepcion(la Lista) ^^ no ha estat malament, el tio que fa de Lobezno estava... *-* i ha estat força entretinguda a estones. xD hi ha hagut una estoneta que era un rotllo patatero xD.

i la segona peli d'avui ha estat Infection (que tenia 1 nom en japo pero ja no el recordo xDD). i bé, ha estat 1 caca de la vaca. típica i tòpica del terror. el principi semblava diferent i realista. la vida d'un hospital universitari amb les seves clíniques adjuntes, metges que no cobren, no cuiden dels pacients per falta de recursos i altres x falta de motivació. un director que toca el dos, no atenen les urgències de nit per falta de ganes i per falta de personal... poca implicació... uf..!! el que es veu a Team medical dragon i Wild life. ^^

ah! i Black jack xDD. (en serio, veig el Black Jack a tot arreu: al vol 11 de Wild life, quan el Heinami s'imagina la seva filla Sasae fugant-se amb el Tessho, surt la casa del Black jack xDDDD. que fort xDD. a Ray, surt el Black jack. quan anomenen un metge ilegal a Pluto, és el Black jack xDDD. quan l'anomenen a altres obres del Tezuka, és ell xDDD (comprensible XD). fins i tot surt a 20th century boys xDDD si es que... Black jack és a tot arreu!! (i no recordo quin anime veia que surtia el Black jack (amb la cara taronja i rosa xD) que era ell xDDD operant a no sé qui... T.T en serio, desde que conec el Black Jack, q està x tot arreu!!! O-O i sé que he llegit algo més en que sortia anomenat xDDD.

doncs bé, sobre Sola, de moment, és una estona interessant, una altra avorrida. avui volia reprendre l'anime de POT però els episodis que tinc descarregats no van U___U aixi que hauré de baixar del 31 al 138 altre cop (pq del 139 al final se suposa que si que van... T_T). perque el dvd està missing T___T cosa que m'ha deixat flipant... ho vaig grabar i ara esta desaparegut ¬¬ i això que vaig seguir el consell de posar-ho. no l'he tret de la tarrina i no està!! ¬.¬ (de fet, crec q es culpa de l'ordinador, no del cd pq el dvd de Sola tampoc va i l'he hagut de tornar a baixar x veure-la U__U). hauré de fer búsqueda exhaustiva abans de descarregar t0t l'anime de nou ¬.¬ (només he trobat els 2 primers OVAs i la peli de live action i la d'anime T__T apart del OVA semifinals i el de semifinals de 6 episodis T.T).

i ara estic decidint si veig algun episodi més... també he seguit llegint el manga de 20th century boys, que està molt interessant... sobretot ara que he acabat de llegir el vol 18 i començaré demà el vol 19 ^^ (dimecres que ve aniré a pel vol 20 i 21 a la Tecla sala, pq abans no puc pq treballo ^^).

apa, doncs, fins aviat!! ^^

viernes, octubre 09, 2009

Valkyria Chronicles i The king of thorn.

Holaaaa!!

avui al matí he nat a Sitges a veure la peli de The king of thorn... quina decepció!!! m'esperava que recreés una miqueta el manga i m'he trobat que:

-> anaven en bus al castell Vega i tots junts com d'excursió!!
-> de la conspiració del grup del senyor Vega... l'anomenen però res se'n veu!!
-> de seguida, a les capsules... s'entretenen que no vegis!!
-> els pares de la Kasumi, morts!! O_O
-> el Marco no era més gilipollas i sonat perquè no han volgut!!
-> el Tim friki dels videojocs enllloc d'un panoli!!
-> la Katherine, sonada igual però en 1 altre sentit.
-> sobre les fases que van passant un cop desperts... RES!!!
-> van morint quan els dona la gana i de la manera que els dóna la gana!!
-> el grupet com es va coneixent i com s'enamoren el Marco i la Kasumi. RES!!!
- > la Katherine en plan psicopata intentant matar el Marco O__O
-> com el Marco, de manera inexplicable, vol ajudar "perque si" a la Kasumi... O__O no dient: m'he enamorat, la salvo.. NO! T__T
-> enlloc del missatge post-mortum del Vega, el tio, està viu i s'immola... T__T
-> del Hacker i del passat de Hacker del Marco... RES!!! ni surt
-> l'Alice, el primer subjecte -> morta!!! T___T
-> he flipat amb el negre i la Katherine amb coctels molotov T__T
-> tothom es queda quasi igual i s'alegren quan el Marco els diu q es 1 inflitrat! amb el pollo que li monten al manga!!
-> la situació de la Kasumi i la germana... al revés

doncs tot això, encara que diferent, tenia un passi si el final, era el que volia + el petó xDD. però no, quan per fi se salven, ELLA li fa el petó. i espera que ell obri els ulls en plan, estic viu!! doncs no, el tio que la dinya, ella que quasi ni es lamenta per la seva mort T__T apareix el Tim de les cendres i se'n van a veure el món!!! enlloc de estar junts per sempre ella i el Marco!! quan he vist això m'he quedat: ecs!! per això he malgastat temps i diners??? T____T ja els val!! per això, que no facin la peli!!! ¬_¬ si s'haguessin fet el petó i haguéssin acabat junts per sempre hagués estat preciosa...però no!!! ¬_¬

què hi farem? cada cop que hi penso, m'indigno!!! ¬.¬ (ara, el timing dels subs en castellà, ha molat ^^).

i ara, canviant de tema, Valkyria Chronicles!! m'ha encantat!! un final preciós i digne. (o sigui, el que jo volia xDD el petonet entre els protes i que acabin junts xDDD jajajaja). és que després de remenar la merda tota l'estona en que ell no es decidia a estar amb ella xDDD però no, ha estat 1 home i li ha dit que l'estimava xD jojojo :P i ha molat :P

i bé, ara provaré el primer eps de The sacred blacksmith, q no sé si valdrà la pena però fins que no ho probi no ho sé!! ^^ i sino, a la paperera de reciclatge i a "otra cosa, mariposa" ^^.

ja he vist els 11 eps de Sora no manimani a l'espera del darrer episodi ^^ m'agrada, m'encanta, mola ^^ (a veure el final que li donen ^^).

i avui, cap conductor pq no he agafat el bus, aixi que... ^^

apa, fins aviat!!! ^^

jueves, octubre 08, 2009

20th century boys - 2n live action.

Huolaaaaa!!!

avui he vist el 2n live action de 20th century boys ~ the last hope. aquesta versió no ha estat gens malament. abarca fins al vol 15 del manga xD. jeje ^^ i retalla força coses i ho ha ajuntat com lo del "amigoland" i s'han deixat lo de "amigoworld" però no està gens malament. sobretot, el final, quasi clavat xDD. lo que es deixen pel final la veritable cara d'Amigo. ^^ m'agrada que els personatges s'assemblin tant. d'on treuran gent tant semblant? :O
en conclusió: m'agrada l'adaptació *-* jejejeje... a veure si em diuen alguna cosa d'anar diumenge a veure la tercera peli a Sitges!! *-*

avui he nat a pagar el rebut de la uni i també la comanda que fem conjunta amb les del forum de PSS. *-* jejeje. ara ja no dec res!!

i avui he vist el primer episodi de Kobato. que el trobo moníssim!!! i també he descarregat el primer de Kimi ni todoke, però com q no estic d'humor romàntic, doncs no l'he mirat encara ^^.

també he vist una carretada d'episodis de Sora no manimani, que la trobo entretingudíssima!! com Karekano xDDD me la recorda moltíssim!! ^^ (ja em queden 5 eps i prou U_U). però bé, quan l'acabi, en començo 1 altra! xDDD aixo rai!! que tinc molta cosa x veure!!

de les noves sèries he descarregat el primer eps de Haruka nogizaka no Himitsu (segona temporada). i també el primer episodi d'altres series: the sacred blacksmith (q la veuré quan acabi amb Valkyria ^^), Kampher (q tinc el primer x probar ^^), Nyan Koi i Sora no otoshimono (a la cua de series d'aquest pal xDD primer va Kanamemo i després Aoi Sora... o al revés xDDD però aquesta es posa a la cua ^^).

i sobre els viatges d'avui... he nat amb el Mario, q com sempre, m'ha ignorat T__T m'he divertit esperant amb el Calvorota pululant x allà... el Jacin és dolent T__T i x tornar he tornat amb el Juanan ^^ q s'ha portat genial com sempre ^^ jeje (el Jesús ha saludat supersomrient i el Brincos 3 també!!! i monament *-*). i el Patillut ha dit algo, però no recordo el què. també he vist el tio bo a l'esplubus xDDD. i el meu amic de l'Oliveras m'ha saludat cridant-me pel nom xDDD (el culpable i xivato: el Patilluuuuut T__T).

espero que a la web de SS posin si el dilluns dia 12 fan horari de diumenge, de dissabte o normal... pq sino... ^^ es que dilluns treballo de 8 a 15. aixi que... ^^ hauré d'agafar el de les 7 i algo ^^ aixi que ja ho sabeu! ^^

i demà... a Sitges!!! a veure the King of Thorn!!! quina ilusió!! espero no adormir-me i poder treure l'entrada a temps!!! ^O^ jejeje

i demà a la tarda, aniré a la biblio a tornar 3 comics i n'agafaré uns quants més i espero poder acabar de llegir 20th century boys el dissabte!! ^^ demà agafaré els vols 17,18 i 19 (i dissabte els altres 3 ^^). lalala... contrarrelotge!!! xDDD

apa, doncs ara a acabar de veure l'episodi 7 de Sora no manimani i a llegir el vol 16 de 20th century boys que s'ha quedat molt interessant amb la tornada del Kenji i l'any 3 de la Era d'Amigo xDDD. jajajajajaja :P mola!! ^^

els conductors del dia: el Brincos 3, el Jesús, el Juanan, el Calvorota i el Patillut ^^ (el Mario i el Jacin no, q son dolents xDDD).

miércoles, octubre 07, 2009

20th century boys - 1r live action

Huolaaaaaaa!!!

avui he fet 1 munt de coses!! començant pel principi, he nat de bon matí a Gavà. perquè? perque tenien el vol 2 de Pluto xD. i he preferit agafar el bus i buscar aventures que demanar-lo aqui i pagar 1,25 i esperar 1 setmana que no tinc!! xD així que he agafat l'Oliveras de les 9.55, amb el meu amic XDDD que només veure'm m'ha tornat lo d'ahir xDDD (és que ahir em vaig posar a riure quan el vaig veure mirant amb aquella cara de: "és ella" xDDD. i llavors, ell m'ha vist, s'ha posat a riure i m'ha dit: ahora vengo xDD. aixi que, jo que patia perquè quedaven 3 minuts, i el Pedrín, amb la calma xDD. si es que... total, que arriba, deixo pujar els iaios ¬.¬ i em saluda. m'assec i em poso a llegir, però no!! mirar-lo és una gran temptació i ell ho sabia xDD i s'ha posat a riure i ha dit: me vas a mirar? xDDD és que es molt entretingut!! xDDD i llavors, ens hem creuat amb el Pepón, que l'ha saludat amb la mà amb 1 mirada mona xDDDD i un somriure molt graciós xDD a més, l'ha saludat a l'estil mono, movent la mà com els nens petits i no a l'estil "ei!" xDDD i m'ha fet molta gràcia xDDD i llavors, paxa l'Ivan amb el 2 i també es saluden i li diu: tambien te molesta a ti? T___T que passa? T___T i llavors li diu: pues si, se ve que le caigo bien y me viene a mirar xDD el Patillut es posa a riure i li fa adeu amb la mà, de la mateixa manera que el Pepón. xDD per allà venia el 61 amb el Tio de les ulleres xDDD i el de l'Oliveras diu: yo no entiendo qué gracia le ves a ver como se saludan autobuseros y en hablar con ellos... pero para gustos... xDDDD i es queda tant ample!! si senyor!! total, que ens creuem amb el Juanan, q no li diu res... i llavors ja m'he posat a llegir el vol 10 de Nodame fins arribar a l'Eroski, on he baixat per agafar l'L85 per nar a Gavà. ha estat rodat. he arribat a la parada i venia el 85 xDD que era 1 iaio gras com 1 porc i en 25 min hem arribat al lloc. he baixat per intuició on jo creia xDD i l'he encertat!!! xDDD jajajajajaja :P genial! xD i per tornar, la parada, al costat de la biblio, on al cap de 3 min aprox, ha vingut un 82 i hem arribat a Corne i allà passava l'estupid de l'Oliveras T___T que m'ha vist a l'altra vorera i m'ha dit: ahí te quedas!!! dentro de 20 min viene otro Oliveras!! T___T cabró!! mala persona!!! referegant les desgràcies dels altres!! aixi que m'he apalancat a llegir fins que ha vingut el següent ¬_¬ que quasi marxa xDDD pq estava tant concentrada, que si no m'arriba a pitar xDDD com que no me n'adono!!! xDDDD jajajajajajaa :P

i ens hem creuat amb el Pedro (q realment no sé si es diu aixi... no sé si fiarme del "calvo" i el "Gordi" ^^ pq em sembla que es diu Javier xDDD) i em diu: hombre! a quien tenemos aqui!! quieres que te salude? i li dic que si. e somriu i em diu: si es que mira que te gusta que los conductores te digan cosas!! xDDD i em diu adeu somrient xDDD. jajaaja xDD

llavors, em quedava 1 hora per l'hora amb que havia quedat per anar a pels meus 14 tomos de POT (a 5 euros cadascun, aprox ^^) i llavors, m'he entretingut baixant el 2n Live action de 20th century boys i he hagut d'anar a la carretera a buscar el 64 ¬.¬ amb el Lalala ¬.¬ que m'ha ignorat quan he pujat, el molt estúpid ¬.¬ i llavors, per l'altra banda venia de nou el meu amic de l'Oliveras (3r cop que el veia avui xDDD) i em veu O_O i em saluda!!! ueeeeee!! xDDD i llavors em diu el Lalala... tu de que te ríes? i jo pensant: a tu que t'importa? estupid que no sap ni dir hola!! maleducat!! ¬____¬ total, que quan faig l'intercanvi (per 75 euros els 14 volums ^^ de primera mà ^^). me'n vaig a pel bus, mentre feiem la transacció veig 1 tio bo al 51 i em quedo O___________O ehhhh??? però després he pensat i he dit: no, és l'Angelito (q no està gens malament però... seria com un "quasi tio bueno" xDDD jajajajaja). i llavors he nat a pel 51 (per vagància xDDD) a veure qui seria... q era el iaio raro (que tampoc s'ha dignat a dir-me hola tot i que l'he saludat... maleducat!!! i llavors, quan estava asseguda em saluda amb la mà!! ¬____¬ capullo!!!) i el Lalala... va, i em fa adeu quan se'n va amb el 57 dient que abans no m'ha dit res... a bones hores!!! ¬____¬ (no deixa de ser 1 torracollons i un capullo). i m'he rigut del Carlitos perque duia 1 trasto xDDD jajajajaja (però se n'ha adonat i m'ha dit q soc dolenta i es venjarà xDDD malvat!). i també he vist l'Scorpio, que m'ha detectat també xDDD (des de l'altra vorera xD) i també duia 1 trasto i m'ha saludat!!! i el que m'ha saludat amb 1 "fuig gos" ha estat ni més ni menys que el senyor Purillos!! mala persooooonaaaaaa!! ¬_¬

total, que arribem i ja m'he posat amb coses meves fins que un del forum de RP2 diu de Sitges i em pica la curiositat i veig: the king of thorn. miro quan la fan: el dia 9!!! em quedo: em moro de ganes de veure-la!!! amb aixo que la hora és decent i el preu és de 7 euros (amb el descompte...) i llavors ha estat un: o hi vaig o hi vaig. tenint la oportunitat, no la desaprofitaré!! i més, tenint vacances!! xDDD aixi que dit i fet, he comprat l'entrada i el divendres l'aniré a veure!! jejejeje *-* (li he donat moltes voltes, xDDD abans de decidir!!) i bé, hi aniré soleta però es que ningú no em vol ni pot acompanyar!! aixi que... ^-^ (serà el primer cop que vaig sola al cine U__U).

i el que encara estic deliberant amb mi mateixa és si anar el diumenge a veure la 3a peli de 20th century boys. la primera és una autèntica meravella i m'ha agradat moltíssim!!! *_* molt ben recreada! i la segona la tinc pendent de veure (descarregada), aixi que el diumenge fan la tercera en 2 passis: un a les 9.30 i l'altre a les 18.15. ara els pros i contres. si vull veure el de les 9.30 he d'agafar el tren a les 7.23 del matí i tot i aixi, no sé si hi haurà moltes cues i si arribaria a temps... pq a les 9 arribaria allà per fer la cua per recollir l'entrada T__T
però, si agafés el de les 18.15, sortiria a les 9 de la nit i arribaria aqui a les 22.40 T____T (sola i amb els yonkis que et trobes al tren a aquelles hores que fa 1 cague que no vegis!! la gent fumant suelta pel tren com Pedro por su casa, la gent estirada clapant en 2 seients, posant els peus a sobre teu sense que els puguis dir res, i per més conya, els de seguretat del tren, se'ls sumen a la festa... T__T). és per això, que tinc el seriós problema de decidir: hi vaig o no hi vaig? i si hi vaig: en quin dels 2 passis? si trobés algú que m'acompanyés, clarament seria el de les 18.15 però, si no trobo ningú, potser hauré de decantar-me pel de les 9.30 i matinar... ^^ però bé, això ho decidiré demà, quan hagi vist la segona pel·li i decideixi a veure què faig. ^^

ara ja vaig pel volum 15 del manga... em falta poquet per acabar ^^
(ja ha estat casualitat viciar-se a aquesta serie quan projecten les pelis aqui ^^).

apa, doncs fins aquí lo d'avui ^^ vaig a rentar els plats ^^
els conductors del dia: el Pepón, el Va de guapo i el "Pedro" (si és que realment es diu així ^^).

apa, fins demà!! ^^ (ah! ja tinc el primer episodi de Kobato descarregat!!!! *-* només em falta poder-lo veure!!! a veure quan subtitulen el primer de Llegando a ti ^^).

martes, octubre 06, 2009

Final de 07 Ghost.

Holaaaaa!!

avui he vist els darrers episodis de 07 Ghost, que m'ha agradat molt. una sèrie molt entretinguda i emocionant que m'ha tingut enganxada des del primer episodi, sempre deixant amb la intriga pel següent episodi i que et deixava setmana rere setmana amb ganes de més. ^^ una sèrie que és recomanable de veure ^-^ i per cert, agradable a la vista pels tios bons que hi surten. pel que fa a la BSO m'ha agradat molt i estic a la espera de que el merdaupload em deixi descarregar (o sigui... demà T__T).

i avui he vist el dvd que he agafat de la biblioteca de la peli de Black Jack. m'ha agradat molt. m'ha sorprés que fos tant interessant. me l'esperava més sagnant i dramàtica, però no, ha seguit la línia del manga i l'estil d'història ha estat a l'alçada dels episodis del manga. ha estat una hora i mitja ben invertida i no una pèrdua de temps. lo dolent és que el dvd estava cascat i no es podien treure els subs i m'ha fet gràcia perquè la majoria dels cops els noms no coincidien el que deien els subs de l'audio. com per exemple: Pinoko surtia en els subs i en l'anime deien Kinoko. (i jo pensant: pobreta Pinoko que li deien "Bolet" xDD de fet, cap de bolet ja en té, potser per aixo li van dir "Kinoko"? xDDD no ho sé. entre altres coses que naven sortint i que feien la peli emocionant xDDD per riure'm d'ells, clar xD). les veus, els típics dobladors catalans de sempre: el que dobla al Daniel Jackson d'Stargate com a Black Jack, la q dobla la Dorami fent de Pinoko xD i no recordo més, però eren els de sempre xDD
i com no, m'ha agradat que a l'opening, la cançó en anglès i a l'ending la mateixa en japo ^^ i per acabar instrumental. lo que em feia gràcia dels animes antics ^^ (no sé si era cosa dels americans, per aixo ^^).
totalment recomanada, la de Black Jack ^^

i volia veure la peli del Detectiu Conan però en baixar-la m'he trobat que deia que tenia subs però no hi eren! mentiders!! ¬_¬ ara la tinc baixada i m'he de fotre perquè encara no han enllestit els subtítols ¬___¬ cago en el podrit que va posar que hi havia subs!! ¬__¬

i bé, ara em toca decidir quina sèrie començo ara que he acabat 07 Ghost... tenen molts números les que tinc descarregades en la categoria de "només veure i eliminar" com Princess Lover, Asura Cryin', Needless, Tokyo Magnitude 8.0 i Kanamemo. (això pel que fa a sèries completes o quasi completes ^^). i pel que fa a les noves sèries prefereixo esperar a començar alguna d'aquestes. ^^ però ja veurem. potser reprenc alguna de les interminables (Bleach i Reborn xDD) o alguna de les que tenia començades i que vaig mirant poquet a poquet, quan em ve de gust ^^ ja veurem... jejeje ^^

com que de moment no tinc cap sèrie en ment, seguiré amb Zoku Natsume Yuujinchou, que em queden 6 episodis per veure i quan l'acabi potser em venen de gust 2 sèries per veure xDD ves a saber!! jeje :P

i avui he nat a tramitar els papers de matrícula a la uni ^^ he nat amb el Pepón i he tornat amb l'Antoniu ¬___¬ amb el Pepón m'ho he passat pipa ^^ jejeje (amb l'Antoniu... sense comentaris ¬___¬). i a la tarda he nat a Can sumarro a tornar llibres i he nat amb el Descarat i he tornat amb ell xDDD (es que els altres no valien la pena i passava d'anar-hi ¬_¬).

demà vaig a Gavà... i agafaré el bus amb el meu amic de l'Oliveras xDDD que avui m'ha vist al matí i s'ha estranyat XDDDD jajajajaja que bo!! el que m'ha fet gràcia és que el Pepón l'ha saludat!!! oooooh!!! xDDD i la seva frase ha estat: conoces a ese? xDDDD jajajajajaja... aixo ho havia de preguntar jo, home!!! :P

apa, doncs els conductors del dia: el Pepón i el Jesús *-*

(i ara estic decidint si m'emporto demà per llegir un vol de 20th century boys o bé m'emporto un dels comprats. jejeje ^-^ ja veuré demà ^^).

apa, doncs ja ens veurem!! fins aviat!!! ^^

lunes, octubre 05, 2009

Últimes compres ^^

Holaaaaaa!!

ahir diumenge vaig fer unes bones compres al mercat, d'oferta i avui, compres que em moria de ganes però que no tenia ganes de dur tants diners a sobre al mercat i que em faltaven mans x carregar-ho tot xDDD. aixi que les compres primera i segona part ^^

compres de dimenge al mercat:

per 3 i 3,5€

** Pluto vol 3 (nova serie xD)
** Tokyo juliet vol 12
** Yuzu bunko club vol 3
** Black bird vol 8
** Hoy comienza nuestro amor vol 3
** Paradistar vol 1 (nova serie xD)
** Uwasa no midori-kun vol 7


per 6 i 6,5€

** El caballero vampiro vol 9
** Rockin' heaven vol 5
** Bleach vol 32
** The prince of tennis vol 35
** Wild life vol 11


i ara, les compres d'avui a l'FNAC del triangle ^^ (volia la Ventana de orfeo pero no tenien més que el tomo 9 i l'11 xDD aixi que... com q em faltava el 8 i el 10 també... doncs ja els compraré xDD jajaja :P

i m'he comprat:

** Nodame Cantabile vol 10 i 11 (per fi al dia)
** Cómo matar al dragón vol 1 i 2 (no m'he pogut resistir més, són el tipus d'històries que em van bé per no adormir-me en el nitbus quan torno de treballar els dies en que em toca sortir tard xDDD).
** Zetman vol 11 (l'he vist i ha estat: o l'agafo o l'agafo XD)
** Crimson hero vol 14 (masses dies han passat des que va sortir i massa he aguantat, però fins que no cobrés, res xDD).
** Tokyo Style vol 2 (volia el 2 i el 3 però només hi havia el 2 ^^ pròximament el 3 xDD).

i bé, fins aqui, les compres. evidentment volia més coses... com el 10 de Five, el 23 de Negima, alguns de la Ventana de orfeo, més novetats d'Ivrea xDD (però q només les compro a 3,4 i 5 euros pq sino és la ruina xDD) i alguna de planeta xDDD però ara sí que fins el saló gairebé res (pq vull el 10 de Five aquest diumenge el 18 de Bobobo xDD però llavors sí que aguantaré 2 setmanes més sense comprar ^^ que tinc de sobres!!! xDD).

de lo comprat ja m'he llegit el vol 8 de Black Bird, que es queda interessantíssim!! a veure què passarà després que ho hagin fet!!! ^O^

i també he estat llegint en el viatge de tornada (amb el Borde) que m'ha parat davant ^O^ el vol 2 de Tokyo Style. que m'encanta ^^

i de moment, no he tingut temps de llegir res més del que m'he comprat XDDD

també he nat a la biblioteca a tornar els primers vols de 20th century boys i he agafat del 12 al 16 i el vol 1 d'Astroboy ^^.

aixi que lectura en tinc de sobres!!! ^^

i després, tinc per veure 1 munt d'anime i pelis. ah! i drames!! aixi que aquesta petita setmana de vacances, tinc moooltes coses a fer, entre el que vull llegir, el que he de llegir, el que he de fer de la uni i el que vull veure... xDD (i les feines de casa... T_T) doncs... tinc per estona.

agrair al Bombilla que m'ha esperat aquest migdia xDD quan he sortit de casa, que l'he vist i m'ha sortit de l'ànima de dir: espera, que ja vinc!! xDDD jajajajajaja... ja el veus murmurant des del bus: si no et conegués, et quedaries aqui a la parada!!! xDDD i se m'ha oblidat donar-li les gràcies x esperar-me. es que si no agafava aquell 51, no arribava a la uni ^^

buenu, doncs dir que estic a punt d'acabar l'anime de 07 Ghost, que em queden 4 capítols. que he vist la 3a peli de Bleach i val a dir que és una pèrdua de temps com les altres 2 pelis i els OVAs... tots són iguals... s'obliden d'ell i el volen matar... T__T no té més idees o què? es veu que no... q se li ha assecat el cervell... ¬.¬

dels de la nova temporada n'hi ha molts que vull veure xDD però primer n'he d'acabar xDD

estic acabant ja els del Shugo Chara Doki i començaré la tercera temporada en 1 no-res.

i he d'acabar amb Zoku Natsume Yuujincho. també he de decidir quin començo enlloc de Sora kake girl, que ja l'he acabat i que al final, ha resultat avorrit i repetitiu i una pèrdua de temps. com el de la segona temporada de la Haruhi... ¬.¬

ja he decidit que començo la nova temporada d'Inuyasha ara que he acabt Sora kake girl ^^ a veure què tal està. ^^

i vaig acabar ja el drama de Mr. Brain i vaig començar el d'Otomen. ^^ que tinc el segon episodi vist a mitges xDDD i l'he d'acabar de veure (però es que aqui la gent no em deixa fer res xD).


apa, doncs res més!!! fins aviat!!

els conductors del dia: el Bombilla i el Borde ^^


jueves, octubre 01, 2009

Dia de capricis d'autobuseros guapos xD

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

avui sóc feliç i em sento satisfeta. primer de tot, al matí em desperta la Carolina amb 1 sms dient que si volia nar a prendre un cafè... llavors, em llevo xD i me'n vaig a la uni (primer a la biblio a tornar llibres i després amb la Carolina). vaig a l'arxiu a preguntar per coses de la uni ^^ i vaig a pel bus del Pepón XD la qüestió era agafar al Jesús però m'he entretingut menys del que esperava a l'arxiu i llavors, he sortit a les 9.50 i penso: el Pepón ja haurà passat i he d'anar a la carretera a pel primer interessant que passi. ^^ i així ho he fet. vaig i el primer interessant que ha passat (i val a dir que el primer bus que ha passat, també ^^) ha estat el Pepón, que ha notat de seguida que estava triant vilment el que em fes gràcia xDDD jajajajajaja... l'he saludat i es queda pensant... me'l miro i em diu: holaaaa (i ha fet cara de aquesta no es mou d'aqui fins que li contesti xDDD) jo! es que els que em cauen bé vull q em saludin!! ^^

total, que el trajecte amb el Pepón ha estat molt divertit. perquè? doncs perquè miro x la finestra i veig 1 cafetera i penso: jajajaja... el Juanan porta 1 cafetera xD el Pepón que m'enxampa rient i em diu q sóc dolenta xDD jajaja i llavors, veig un trasto aparcat allà al Walden i dic emocionada: 1 altre trasto!! qui el portarà? xDDD i llavors, em diu el Pepón: pues yo O____O em quedo: eeeeeh? i em diu: que canviem de bus. em quedo flipant xDD i em diu q no es caxondeo xDD que està espatllat el bus gris... tant caxondejar-me dels que duien trastos xDDD total, que baixo rient i pensant: doncs pujarem al trasto... quin remei xDDDD. total, que quan arribem ha tingut el detall de obrir x davant però com que no em diu si vull sortir x alla me n'he nat al darrera xDDD jajajajajajaja i després al tornar no m'ho ha ofert pq deia que igualment surto x darrera xDDD si es que... ^^ total, que quan he nat amb la Carol i tal he tornat i he pensat: si el del 61 mola, l'agafo, sino, que camini ta mare! xDDD que estava rebentada xDDD i volia el 51. aixi que ve el Ceri... q no m'ha motivat gens a pujar xDD i he esperat al Pepón ^^

llavors, a la tarda havia d'anar a Can sumarro a tornar els vols 6 i 7 de 20th century boys i el de la ciudad al atardecer el país de los cerezos. i llavors, tenia molt clar que volia molestar al Pedro ^O^ perquè? doncs molt senzill... ell em va donar la idea xDDD jajajaja... això els passa als conductors que em donen idees i em conviden a pujar amb ells!! que hi pujo!!! jajajajajajaja :P total, que l'altre dia, quan vaig nar amb el Manel Jim xDDDDD estava el Pedro a l'Oliveras i quan baixo del 51 em diu: hombre, cuanto tiempo sin verte!! ahora ya no me quieres? ya no me vienes a ver? xDDD total, que em va somriure i vaig pensar: amb aquest canvi de look no sembla que tingui 30 i pico anys xDDD està que t'hi cagues!! i se'l veu rejuvenit!! xDDDD total, que em va temptar a pujar amb ell xDD llavors, ahir, vaig pensar en nar amb l'Oliveras i per casualitat, el vaig trobar xDDD i em va dir hola molt content de que tornés a molestar-lo xDDD. total, que avui si que hi he nat amb la intenció de molestar-lo amb el de les 15.55 xDDD i arribo allà i m'ignora. i jo que m'indigno i quan ens deixa pujar, al minut clavat ¬___¬ (només per tocar la pera) doncs pujo, pico i passo d'ell. ell que ja sabia que m'indigno si passa de mi, es gira i em diu: Cristina (no sé com sap com em dic, però buenu xDDDD serà que algú li ha xivat xDDDD) no te enfades porque no te salude... ¬...¬ i com que no volia... em feia la indignada a veure si em deia coses xDD jajajajajaaja XDDD (com m'encanta XD) i llavors, com si no ho sabés feia el ximple i es fot a cantar com un salvatge com sempre xDDDD i m'he descuidat i m'he posat a riure i ell rient em diu: jeje... este es mi manera de comprobar que si me hacías caso ¬_¬ si es que... xDDDD total, que al final he decidit deixar de estar indignada i fer el ximple amb ell xDDD jajajajajaja :P i llavors, hi havia 4 autobusos seguits xDDD i alguns em saluden i em diu: pero mirala, como disfruta con tanto autobús y tanto autobusero!! xDDD i encara en buscava més i em diu: pero niña, que no has tenido suficiente autobusero con los 4 que han pasado? i li dic: doncs no xDDD i es posa a riure xDDD i em diu: no me hagas reír que me tuerzo xDDD jajajajjajajajaajaja... i el bus ha nat de cantó xDDDDD total, que puja el seu amigote ¬__¬ i llavors, m'ignora ¬_¬ i quan ja baixa el seu amic em torna a fer cas ^^ i llavors, em diu: volverás conmigo o estás enfadada? (es que feia 1 cara de jooooo!!) total, que em pica l'ullet i em decideixo a concedir-me el caprici de tornar amb ell xDD jajajajajaja aixi que em quedo 30 min a la biblio i vaig a la parada a per ell xD quan ve es posa a riure i em diu: pues si que no estabas enfadada que vuelves conmigo xDDD jejejeje *_* es que amb aquell pentinat nou i la corbata... estava... *-* i m'ha fet gràcia quan ha fet veure q es treia la camisa xDDD tio buenooo!! xDDDD total, que estavem amb el caxondeo xDDD i llavors, arribem al poble en 1 moment i ja ens calmem i diu: a ver cuantos autobuseros vienen xDDD en aquells moments, no en venia cap xDDD però, quan arribem a l'encreuament, ens creuem amb un 50, que era un altre trasto xDDD dia dels trastos! xD i llavors, miro, per curiositat xD tenia 1 bus a banda i banda i em diu el Pedro: cual prefierer mirar? xDDDD i miro a la dreta, veig de reull la figura del Jose mari i miro a l'esquerra i dic: a l'esquerra xDDD llavors, el Pedro mira a la dreta mentre mirava jo a l'esquerra xDDD i veig el noi guapo de l'SF xDDD i deixo anar sense voler: cacho tio bueno!! xDDDDDD el Pedro fot 1 bot xDDDD del susto xDDD i em deixa anar: como que dices a otro autobusero tio bueno teniendome a mi delante? a ver, donde está el tio bueno? que lo vea yo xDD en aquell moment ve el Mandonguilla amb el 51 xDDD i em diu: eso es el tio bueno¿? xDDDD i li dic: nooo!! el del 50 xDDD i ell treu mig cos x la finestra xDD i diu: joder, ya ha pasado y no lo veo... T__T i afegeix: mirala como se ha puesto de colorada xDDDD jajajajajaja. i lo bo es que quan he dit: caxo tio bueno enganxada a la finestra, va i saluda xDDDDD jajajajajajaja ha estat boníssim xDDD llavors, donem la volta a la rotonda i estava el Jose mari a l'altra banda i es saluden... ooooh!! xDDD i llavors, el Pedro diu: pero que bien que te lo has pasado tu hoy, no, niña? xDDD y encima ves a 1 tio bueno xDDDD jajajajajaja... llavors, passa la noia morena del bus urbà i diu: tia buenaa xDDD jajajajajajajajajaja i es posa vermell i diu: ahora soy yo el que llama a alguien tia buena xDDD jajajajajaja ha estat molt divertit ^^ m'encanta pujar amb aquest home xDD

total, que penso: demà estarà el tio bueno al collblanc? ni idea. conclusió: ja no em fa mandra nar a BCN a pel comic reservat i me'n vaig de nou a la carretera, sense cap mena de vergonya a per un bus per poder arribar després a les 19.45 a collblanc per agafar el 62 amb el tio bueno xDDDD jajajajajajajajajajaja total, que surto de casa i el Pedrín estava "al acecho" xDD i em diu des del bus : pero donde vas?? vas a coger el bus con el tio bueno¿? xDDDDD s'ha notat! i em diu: pero ya sabes a que hora pasa? o te vas a quedar esperando a que vuelva? em poso a riure i li dic: si ja sé la hora, home xD i ell rient em diu adeu xDDD total, arribo a la carretera i al cap de 5 min ve ell per l'altra banda, em busca xDDD i em saluda dient: queda mucho para que pase el tio bueno? xDDDD que bo xDDD total, que he agafat el Borde ¬__¬ que m'ha ignorat el molt estupid ¬_¬ i llavors el Gabi i el Pèls han saludat des dels seus autobusos *_* jejejeje

i llavors, agafo el vol 1 de Pluto, que tenia reservat de la biblioteca ^^ i me'n vaig cap a Collblanc a pel bus del tio bueno xDDDD i llavors, ha vingut tard i jo patint: ara aquest es fotrà a fumar dins del bus perquè va tard. doncs no, ha tingut la decència de no fer-ho ^^ jejejeje ^^ ha estat 1 punt positiu pel tio bo XDDD jejejeje total, que pujo, vaig a saludar-lo i m'ignora ¬__________¬ ha estat un: me cago en el tio bueno!!! ¬.¬ jo que volia dir-li algo T___T total, que me l'he mirat descaradament xDDD i té uns ulls!!! més guapos!!! i és més guapooooo!!! *_* total, que m'he assegut a la tercera fila (per no seure a babejar davant de tot xDDDD). i llavors, encara que hagi estat 1 estupid x no dir-me hola xD me l'he quedat mirant com 1 badoca xDDD jajajajajjajajajaja... pero es que... està tant... el vull cada dia al Collblanc!!! *-* (baaaaaaabaaaaaa xDDD) i quan m'ha picat l'ullet quan me'l mirava ha estat un: tioooo buenooooo!! (interiorment, clar xDDD). i m'ha encantat que quan he marxat ha fet adeu amb la mà!!! que monoooo!! *-* i des de l'altra banda ho mirava amb cara de sorpresa i pena el Cap de pollo ¬_¬ (que l'odio perquè m'ha posat a ignorar al facebook ¬__¬ estupid ¬___¬ idiota! perque no em surt peticio pendent, per tant, es que li ha donat a ignorar ¬_¬).

els conductors del dia: el Pepón, el Pedro (encara que sigui de l'Oliveras xD), el Pèls, el Gabi i el noi guapo xDDD