miércoles, junio 30, 2010

Tarda d'anime ^^

Huolaaaaaa!!!

avui m'he dedicat a fer sessió intensiva d'anime i llegir Maid sama! ^^ m'he acabat el vol 3 i el vol 4 (ara espero q m'arribi aviat el vol 5 *-*). que es queda molt interessant!

també he vist els episodis 33, 34 i 35 de Fairy Tail. que no sé si és realment un spoiler el fet que en l'anime el Jeral i el Sieg són dos germans bessons. en canvi, jo creia que era el mateix paio q era una visió en el consell i el seu veritable cos està a la torre del paradís ^^ però ho corroboraré llegint el vol 12 ara quan acabi de veure l'episodi 35 ^^.

i mini marató Detectiu conan amb l'OVA 10 i els episodis 575, 576, 577 i 578. el qual aquest últim es queda molt interessant!!! ^-^

i també vist ja l'episodi 457 de One piece, que anuncia més palla amb un especial dels oficials de la Marina T__T aixi que, no seguirà amb la història principal fins ves a saber quan!

també he vist l'episodi 63 de Dragon Ball Kai *-* a puntet d'arribar al laboratori secret del Doctor Gero :P (a veure quan apareix ja el Cèl·lula :P).

i ja està, no he vist res més, però em sembla que ha estat una quantitat considerable d'anime ^^ (per animar-me :P). no em venia gens de gust sortir al carrer, avui ¬_¬ per sort, aquell impresentable tenia festa pq nava a no sé què de airobic... el que dubto si era amb la seva "amiga", amb els amics, amb la ex o a veure el final de curs de la filla xDDDDD pq ja no recordo més que aixo xD. però aqui una ja no es creu segons què li diuen ¬.¬ quina ràbiaaaaaaa!!! T___T

i m'he demanat al Book depository pq m'arribi "pròximament" la sequela de Yu-gi-oh, Yu-gi-oh R. ja que aqui lo que surt de la Shonen jump surt amb comptagotes i necessito una bona ració de Shonen xDDD (ja que amb D.gray-man i POT no en tinc prou :P doncs m'he demanat els 5 volums *-*).


apa, doncs de moment, res més ^^ fins aviat!! ^^

domingo, junio 27, 2010

últimes compres, lectures i alguna que altra bestiesa.

Huolaaaaaa!!

ara feia temps q no escrivia... però és que tampoc en tenia ganes xDDD

bé, les últimes adquisicions (ja sigui pel book depoistory o bé x botiga són aquestes :P)

-> per book depository (que m'ha trigat quasi 15 dies en arribar T_T)

** Kaicho wa maid sama (Maid sama!) vol 1 al 4 -> en aquells moments el 5 estava en pre-order i vaig decidir esperar a que es posés a la venta ^^ q mai se sap! ^^
** Gankutsuou ~ the count of montecristo vol 1 al 3 (completa) . una de les que més volia i de les que més tenia ganes de llegir! ja estic acabant el vol 2 ).
** Higurashi no naku koro ni ~ time killing arc vol 1 (el 2 surt a la venta a l'agost *-* ja hi ha ganes!!).

i les compres nacionals xD (fetes el divendres al matí a cornellà :P).

** Slayers revolution
** Haruhi suzumiya vol 6
** Haruhi suzumiya Novela 2
** D. gray-man vol 19
** Wild life vol 15 (el primer que em vaig llegir, amb les ànsies, i com q era l'Oliveras al matí i no em trobaria el Raúl, em vaig posar a llegir feliçment xD).
** Fairy Tail vol 12
** FMA vol 24

i de compres, res més.

ara, els darrers prèstecs de la biblioteca (quina excusa més maca per anar a molestar al Raúl cada dia xDDDDDDDDD). -> de fet, no és ximple i s'en va adonar més depressa que corrents xDDD.
doncs m'he llegit els vols 21, 22 i 23 de Gantz! cada cop més interessant (i ve quan em llegeixi el 24 i em plantegi si me la faig o no T_T pq vull saber com continua!!! T_T no, segurament la recomani a la biblioteca, a veure si la compren ^^).

El dulce hogar de Chi vol 4 ^^ (de la biblio d'aqui ^^)
el vol 1 de Mi vida con Zenjiro Yamamoto ^^ q també em va agradar molt més del que m'esperava.
i la sorpresa, q per culpa de certa persona q no tenia masses ganes de xerrar amb mi però que al final em va voler fer contenta i va xerrar amb mi 2 hores *-* (com l'estimo ^^) doncs vaig agafar el vol 1 de Life, q, anys després trobo q tampoc és tant cruel com trobava en aquells moments. potser és pq m'ha de baixar proximament la regla. la questió és: serà una de les pròximes series de quan em ve? potser si xD.

també vaig llegir el vol 1 de Maid sama, q trobo q no està gens malament. el que em sorprén és que a l'anime s'entretinguin tant :P i ara llegint el 2 de Maid sama ^^ i també el de Cotton drifting arc de Higurashi vol 1 i 2 (complet) -> no ha estat gens malament. seguint la resta de la història ^^

ara també he acabat de llegir el vol 1 de Curse killing arc ^^ jejeje i després començaré el totxaco del vol 2 ^^

fixant-m'hi bé, si que té raó el meu estimat dient-me que llegeixo molt XDDDD (i aixó que em sentia que llegia poc :P). El dimarts li diré que tenia rao, q ultimament llegeixo molt xDD a veure q em diu. El millor va ser quan em va deixar seure al seu seient. va ser estrany, però molt divertit *-* poder agafar el volant i veure la superpantalla del bus de prop XD. encara que tant sols fos 1 petit moment, vaig espiar en el seu "espai personal", i de seguida, quan va veure q tafanejava (amb la super mirada curiosa xD) el que tenia x allà em va "fer fora" xDDD i em va dir q volia fer coses (fumar xDDDD).

i fins dimarts no el veuré U__U jo vull veure'l xDDDD i xerrar amb ell xDDD. que mono estava parlant en català *-* m'encanta :P
i a la tarda, per anar a molestar al menja xDDDDDDDDDD i per tornar, el Jose luis ( q espero q aquest cop si que hi sigui :P).

i quan acabi amb el totxo de Higurashi i el 2 de Maid-sama a veure si em poso amb alguna de les novetats -> Slayers o Fairy tail *-* encara que se que quan em posi amb Fairy tail em posaré tot seguit amb FMA en busca de més "aventures" XD

apa, doncs res més, per avui (volia anar al mercat, avui, però com se m'han trencat les ulleres i demà al matí les he de portar a la òptica ben d'hora, doncs no hi he nat T__T ni tampoc puc anar a molestar a l'idiota del Raúl U.U).

domingo, junio 20, 2010

"Hasta luego" i B Gata H kei ^^

Huolaaaaaaaa!!!

Avui he començat el dia de mala llet x culpa del gilipollas del Calvorota T__T que només veure’m s’ha posat de mala llet i s’ha negat a dir-me hola ¬_¬ capullo!!! I llavors, evidentment, he baixat a la del mercat pq passava de cabrejar-me més pq m’hagués quedat sola amb ell i m’hagués putejat com sempre i no m’hagués volgut obrir la porta i passava de fer el numeret. En serio, quines ganes de tocar els ous ¬_¬

Total, que vaig a treballar, i per sort no era el pitjor encarregat que et pot tocar de bon matí i he estat a la cuina superfeliciana a primera hora *-* (el pitjor ha vingut al migdia U_U però ha estat “poquet” U_U).

Després, he agafat el 50 de les 17.15 i era el Brincos xDDD que m’ha sobtat que ja venia xerrant (amb 1paio que molts cops l’agafa amb l’Edu també :P) i després se’ls ha sumat 1 altre home estrany. I ja per rematar el viatge estrany ha estat quan el Brincos, atura el bus i em diu: hasta luego!! I m’ha semblat que em burxava dient que si anava a veure al de l’Oliveras xDDD(en plan: si estés el meu estimat… pos si… però era el 192 i no era ell U__U era el psicopata T__T maleït psicopata, ahir també se’m va quedar mirant i avui igual!!! T__T és que és raro! xDDD el millor ha estat el Fran xDDDDDDDDDDDD que m’ha dit: ya te saludó de mi parte ayer el colega? XDDDDDDDDD com m’he rigut amb aixó!! Jo que em pensava que era caxondeo x part del Perilleru xDDDD (Alias Pollo xDDD -> segons el Raúl xD).


Joooo!! Però és que a qui se li acut motivar-me venint divendres i no treballant en tot el cap de setmana i tenint-me amb més ganes de veure’l!!! és dolent!! Segur que ho ha fet expressament x fer-se pregar (i perquè les seves filles voldrien estar amb el papa tot el cap de setmana XDDD). Joooo!!! Però demà siii (ESPERO!!!) com tingui festa dilluns i dimarts em cagaré en TOT!!! No vull esperar més!!! Porto massa temps esperant x parlar amb ell!!! Vull parlar, vull q em miri amb els mateixos ulls que el 18 de maig!!! *-* o sigui que… espero que demà hi sigui si o si U.U i segur que si demà li dic que s’ha fet de pregar i que ho ha fet expressament em diu que si xDDD q ho tenia calculat i riuria malvadament xDDDDDDDDD (ja me l’imagino xDD aixi que potser li dic :P dependrà del meu nerviosisme… només imaginar-ho ja m’agafen ganes d’anar al lavaboooo!!!! Em poso massa nerviosaaaaaa!! I aixó que només és anar-lo a veure… ^^).

Ja he acabat de veure B Gata H kei (m’ha agradat força, però jo volia un final en que després de tanta comèdia ho fessin!!! Per desgràcia m’he sentit massa identificada amb la Yamada xDDDDDD però m’he divertit molt, aixi que ha valgut la pena xDDDDD).

I avui he llegit el vol 15 de Kekkaishi (mentre nava amb el Calvorota, amb el Brincos i en el meu descans de la feina xD). Es queda bastant interessant, amb el tema de les caixes :P

I també he acabat ja Welcome to the NHK xD un final estrany :P (com la serie en general xDDD) -> ja tinc 1 excusa més x nar a Hospitalet xDDDDDD (encara que em sembla que ell ja fa massa que sap que hi vaig per ell :P). -> de fet, no m’ha retret mai el fet de que alguns cops s’ha notat massa que tant sols hi anava x xerrar 1 estona amb ell pq m’en moria de ganes *-* (i aixó li agraeixo molt *-*).

Apa, doncs el conductor del dia el Brincos xDDDDD (pel sorprenent “hasta luego” xDDDDDDDDDDDDD). –> li he de dir a l’Emma xDDDDDDDD

sábado, junio 19, 2010

I el de l'Oliveras torna de vacances!!!

Huolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

per fi un mes ha passat!!! se m'ha fet ETERN!!! però gràcies als meus estimats autobuseros de sempre se m'ha fet molt més entretingut aquest mes (sobretot gràcies al Punyeteru i l'Edu xDDDDDDDDDDDDDDDD i a les aparicions sobtades del tio buenorro de l'Óscar xDDDD). i també l'Antoniu :P (i el Senyor purillos i el Calvo de la mala llet :P). i ahir, surto 1 moment al balcó i em quedo: el Raúuuul!!!vull!!! xDDD i clar, no tenia temps d'agafar-lo en el següent bus que ell duia, aixi que sense pensar-ho dos cops, vaig baixar a pel bus de després, q l'home ja s'ensumava que hi nava x veure de prop l'estimado xDDD (té una bona intució, aquell bon home xD). em veu el Punyeteru i em diu: que? a ver al del Oliveras? xD (es NOTAVA xD). passa l'Edu i diu algo saludant-me mentre estava al mc auto xD i després el Jose luis xDDD (té gràcia pq em va "detectar" i tot!). els de l'L12 també l'havien vist i em deien: estás tan contenta pq ya ha vuelto tu amigo del Oliveras? XDDDDD estava contentíssima!! (més ho hagués estat que no sé si hagués pgut dormir xD si hagués parlat amb ell xDDDDDDDD). aixi que avui... a veure si el trobo!!! espero que treballi (per poder-lo veure :P). el millor va ser que em deia que s'apuntava el fet que no l'hagués anat a veure el primer dia xDDD (es que treballava!! jo ho hagués fet encantada si hagués sabut que ell tornava en divendres!! xD) -> em va fer gràcia com recordava que li vaig dir que al Pepón i als altres, el primer dia que tornaven de vacances ja hi anava a molestar-los emocionada. i que ell se sentia "gelós" pq no ho havia fet xDDD (de fet, al Jose luis tampoc el vaig poder molestar el primer dia que tornava xD més que res, pq estava megasol·licitat x altres clientes xDDDDDDDDDDDDDD). així que a veure si treballa avui o demà i el puc veure i lo més important: xerrar amb ell una estonaaaaaa!!! que m'en moro de ganes (el que ahir em va semblar veure'l 1 miqueta diferent. no sé si era que s'havia tenyit, estava més moreno o les dues coses! xDDDDDDDDDD).

apa, la setmana que ve: VACANCES!!!!! ueeeee!!! xD (fent el treball de la uni :P) però no treballo!! jejeje (que tranquils estaran alguns sabent que em perdran de vista 2 setmanes xDDDDDDDDDDDDDDDDDD) -> però als meus "de sempre" que estiguin als matins si que els molestaré. jojojo :P (els de la tarda, ja és 1 altra història xDDDDDDDDDDDDDDDDDD -> ja que les tardes seran x molestar al meu estimat Raúl. jeje ^^).

els conductors del dia d'ahir: el Punyeteru, el Jose luis i l'Edu ^^

jueves, junio 17, 2010

Higurashi no naku koro ni - Onisarashi hen (completa).

Holaaaaaa!!!

Ja m’he llegit els 2 primers volums de la saga de Higurashi no naku koro ni (en anglés Higurashi ~ when they cry) i la primera saga, compresa per 2 volums és anomenada en anglés Abducted by demons arc(Onisarashi hen). ^^

Tracta de la primera història i inici del cercle de morts per la gent de la vila de Hinamizawa. Explica quan arriba en Keiichi Maebara i de com la Rena Ryugu és la prota del primer cercle de morts . impressiona MOLT, pero MOLTISSIM més que l’anime. Els ulls demoníacs de la Rena són una passada. A part, que hi ha coses que canvien un munt, com la gent de la vila amb ulls de dimoni i que tothom cregui cegament en l’Oyashiro-sama ha estat impressionant! A part, que realment sembla la maledicció de l’Oyashiro amb aquest ambient tant terrorífic que tenen els 2 tomos. Els pèls se m’han posat de punxa mentre llegia!! *-* ha estat impressionant com t’enganxa i esgarrifa alhora!! ^^

Avui al matí, canviant de tema, he anat a pel collblanc pensant: ai, vindrà el Mario i zas! Sorpresa!! Ve el guapíssim de l’Óscar *-* i jo feliciana babejant pel guapo! (jojojo *-*). I per tornar, amb l’Edu (ja queda menys per dilluns i per poder veure al Raúl!! xDDD avui m’ha fet gràcia el Fran xDDDDDDDDDD que em preguntava que què li veig al Raúl. Jojojo :P).

I he seguit amb 2 episodis més de Armor hero!! Qué emocionant que està! Lo dolent és que et deixen batalles a mitges que segueixen en el següent episodi!! xDDD m’encanta com la Mei Zhen s’aprofita del periodista vilment xDDD (però suposo que arribarà 1 punt en que ell descobreixi la veritat :P).

També ja he llegit el vol 3 de Chi (de la biblio) i tinc el 4 preparat per llegir-lo o demà o el cap de setmana al vespre (per relaxar-se és magnífic, aquest manga!! T’entreté, et fa riure i et tranquilitza com cap altre!! ^^). -> aixó em recorda que quan em quedi sense Chi per llegir al vespre hauré de reprendre School rumble xDDD (que em queda 1 tomo x comprar i aquest mes en surt 1 altre més ^^).

I hauré de pensar en algún altre dels que tinc “desenfadats” a l’estanteria per llegir abans d’anar a dormir. (en rellegiré algun dels que tinc de fa anys. Els que tenen més números són els primers: Gals i Dream kiss ^^). -> ja que els vaig llegir amb 16 i 17 anys i em ve de gust rellegir-los. (potser també em rellegiré Virgin Crisis xDDDD).

I de moment. Ja està xDDD

Els conductors del dia: el guapo de l’Óscar (hagués estat molt graciós anar a prendre algo amb ell a la primera parada, però és que no m’atreveixo a dir-li res ¬.¬ però m’encantaria xerrar amb ell *¬* (baaaabaaaaaaa). I també són conductors del dia l’Edu i l’Antoniu :P

viernes, junio 11, 2010

Mario Galaxy 2

Huolaaaaaaaaaaa!!

avui he nat a pencar T__T si, plovia i m'he tirat 20 minuts esperant al Juanan T________________________T que venia amb 20 min de retard T__T (sort que m'he entretingut amb el Menja albercocs menjant 1 albercoc xD) i altres que passaven x allà com el tio bueno (que ha retornat al 64 xD) i el guapo de l'Óscar (que estava al 51 *-*).

i quan he sortit de treballar he nat a comprar l'esperadíssim Mario Galaxy 2 (i ja hi he jugat 1 horeta... jejeje *-*). i espero q el meu estimado torni ja la setmana que ve (per una banda, m'en moro de ganes, però per l'altra em fa por que em digui q vagi a prendre x sac U___U). i segueixo llegint els meus adorats tomos de Ghost hunt. ara mateix llegint el vol 6, el de la casa encantada *-*

tinc de la biblioteca per llegir els volums 3 i 4 de Chi's sweet home ^^ a veure si després m'apalanco x llegir-los ^^ jeje

horaris de la setmana que ve ^^

** dilluns - de 19,30 a 23
** dimarts - festa (excursió a Port aventura!!!! ^-^) -> el mc envaiex port aventura!!!
** dimecres - festa (ves a saber a quina hora arribarem com pq em donin festa!!)
** dijous - de 12 a 17,30
** divendres - de 18 a 23
** dissabte - festa
** diumenge - de 9 a 17

un horari variat, 2 dies de dia i dos en horari de nit ^^ i a veure el dilluns si ens donen els detalls de l'excursió!!! ^^

i de moment, em sembla que ja està... ha estat curiosa la salutació de l'Scorpio des de l'altra vorera i lo del Wally (no comments xD) i el Punyeteru, com el Senyor purillos, estaven a tot arreu xDDDDD i he vist al Jesúuuuuus!!!! *-* quina ilusió que m'ha fet *-* a veure si la setmana que ve el puc molestar!! *-*

apa, doncs res més... els conductors del dia: el Jesús, el Brincos 3, el Juanan (pel seu esforç sota la pressió estressant xD), el guapíssim Óscar i el tio bueno del "Jose mari" xDDD.

ah! avui he canviat la plantilla xDDDD ja que m'han ofert aquest disseny tant mono ^^

sábado, junio 05, 2010

Indignacions varies sobre les biblioteques.

Huolaaaa!!

ahir sort que ahir em va fer riure el cigró o hagués estat 1 dia verdaderament merdós XD ah! ahir també va valdre la pena x agafar el bus amb el guapo de l'Óscar *-* baaabaaaa *¬*

avui ha estat 1 altre dia merdós T_T vaig a la merda biblio d'Esplugues i són tant imbècils, que els preguntes per un llibre i et diuen que miris el catàleg. els dius que l'acabes de mirar abans de sortir de casa, que saps que està disponible a menys que se l'hagin emportat fa 12 min i passen de mi i em diuen que ja m'apanyaré T__T he agafat les coses i au! que els donguin pel cul!! T_T i he agafat el bus amb el Pèls 2 (sort que era ell i no el Pepón ¬,¬) i m'ha alegrat 1 miqueta ^^

nova sèrie de TV que he descobert i que m'agrada força: El mentalista. la trobo molt interessant ^^ com se n'adona tant fàcilment de les coses ^^ (vist ja fins l'episodi 4 ^^ després quan torni miraré el 5 ^^).

també m'ha fet gràcia el Morales XDDD que m'ha dit que era 1 cabrona XDD i que li diria al Raúl xDDDD (tot pq ahir ens va sentir quan teniem la porta del balcó oberta i parlavem amb mon pare i miro pel balcó i em diu: qui hi ha a l'Oliveras? i li dic: el Morales. i em diu: el gos? té nom de gos? XDDDDDDD i ho va sentir XDDD i ara està indignat XDDDDDD). i també he vit al Menja xDDDD

a veure a qui em trobo quan agafi el 64 (si ve a la hora ^^) quan vagi a Diagonal mar a comprar 1 detallet x mon pare ^^

conductor del dia: el Pèls 2 ^^

miércoles, junio 02, 2010

Ghost hunt ^^

Huolaaaaa!!!

ahir em van arribar de la comanda a Book depository els vols 1 i 2 i del 4 al 8 de Ghost hunt *-* quines ganes de seguir llegint! ja que he llegit el vol 1 però tinc el dubte si llegir el 2 perquè he d'esperar a que m'arribi el 3 U.U

també he llegit (en tant sols 20 min U_U) el vol 15 de XXXHolic ^^ que m'he quedat O___O wtf? flipo xDDD quina manera de deixar el volum!!! Y,Y

avui han penjat els horaris de la setmana que ve ^^

** dilluns - festa
** dimarts - de 7,30 a 16 (NOOOOO! el retorn del patiment amb el Calvorota! T,T)
** dimecres - de 7,30 a 15 (again T_T)
** dijous - de 13 a 16
** divendres - 12,30 a 16
** dissabte - festa
** diumenge - festa

un horari força interessant. cap dia surto més tard de les 16 *-* jejeje ^^ suposo perque la gent nova té els altres horaris xD jojojo :P

llegit el volum de nonnonba, tal com vaig dir, una de les lectures més interessants dels últims mesos ^^ i una de les meves futures compres. molt possiblement de cara al saló del manga o posiblement d'algún diumenge al mercat de sant antoni en el cas de veure'l molt bé de preu ^^

també he vist el dvd especial de DB GT el de 100 anys després, q per la meva sorpresa està en català *-* jojojo i l'he vist espatarrada al sofà ara quan havia plegat rebentada de treballar ^^ jeje ^^ avui el senyor panxacontent ens ha esperat *-* li estic molt agraida per no haver-nos deixat allà tirades *-*

i m'ha fet moltíssima gràcia les supersalutacions del Brincos 3, les que es feien l'antoniu i el Va de guapo xDDD i que el Senyor purillos em fes adéu quan ja havia baixat del Collblanc xDDDDDDDDDDDDDD (q m'ha sorprés molt xD).

demà també agafaré el bus amb el senyor purillos a les 12,10 ^^ (almenys, és mooolt més puntual que el Domingo ^^).

i em sembla que ja no he llegit res més (tampoc tinc massa temps xD llegeixo en els descansos de la feina i ens els viatges en bus xD).

apa, doncs ja està. els conductors del dia: el senyor Purillos, el Brincos 3, l'antoniu i el Va de guapo. ah! i el panxacontent (per haver-nos esperat ^^).