domingo, junio 20, 2010

"Hasta luego" i B Gata H kei ^^

Huolaaaaaaaa!!!

Avui he començat el dia de mala llet x culpa del gilipollas del Calvorota T__T que només veure’m s’ha posat de mala llet i s’ha negat a dir-me hola ¬_¬ capullo!!! I llavors, evidentment, he baixat a la del mercat pq passava de cabrejar-me més pq m’hagués quedat sola amb ell i m’hagués putejat com sempre i no m’hagués volgut obrir la porta i passava de fer el numeret. En serio, quines ganes de tocar els ous ¬_¬

Total, que vaig a treballar, i per sort no era el pitjor encarregat que et pot tocar de bon matí i he estat a la cuina superfeliciana a primera hora *-* (el pitjor ha vingut al migdia U_U però ha estat “poquet” U_U).

Després, he agafat el 50 de les 17.15 i era el Brincos xDDD que m’ha sobtat que ja venia xerrant (amb 1paio que molts cops l’agafa amb l’Edu també :P) i després se’ls ha sumat 1 altre home estrany. I ja per rematar el viatge estrany ha estat quan el Brincos, atura el bus i em diu: hasta luego!! I m’ha semblat que em burxava dient que si anava a veure al de l’Oliveras xDDD(en plan: si estés el meu estimat… pos si… però era el 192 i no era ell U__U era el psicopata T__T maleït psicopata, ahir també se’m va quedar mirant i avui igual!!! T__T és que és raro! xDDD el millor ha estat el Fran xDDDDDDDDDDDD que m’ha dit: ya te saludó de mi parte ayer el colega? XDDDDDDDDD com m’he rigut amb aixó!! Jo que em pensava que era caxondeo x part del Perilleru xDDDD (Alias Pollo xDDD -> segons el Raúl xD).


Joooo!! Però és que a qui se li acut motivar-me venint divendres i no treballant en tot el cap de setmana i tenint-me amb més ganes de veure’l!!! és dolent!! Segur que ho ha fet expressament x fer-se pregar (i perquè les seves filles voldrien estar amb el papa tot el cap de setmana XDDD). Joooo!!! Però demà siii (ESPERO!!!) com tingui festa dilluns i dimarts em cagaré en TOT!!! No vull esperar més!!! Porto massa temps esperant x parlar amb ell!!! Vull parlar, vull q em miri amb els mateixos ulls que el 18 de maig!!! *-* o sigui que… espero que demà hi sigui si o si U.U i segur que si demà li dic que s’ha fet de pregar i que ho ha fet expressament em diu que si xDDD q ho tenia calculat i riuria malvadament xDDDDDDDDD (ja me l’imagino xDD aixi que potser li dic :P dependrà del meu nerviosisme… només imaginar-ho ja m’agafen ganes d’anar al lavaboooo!!!! Em poso massa nerviosaaaaaa!! I aixó que només és anar-lo a veure… ^^).

Ja he acabat de veure B Gata H kei (m’ha agradat força, però jo volia un final en que després de tanta comèdia ho fessin!!! Per desgràcia m’he sentit massa identificada amb la Yamada xDDDDDD però m’he divertit molt, aixi que ha valgut la pena xDDDDD).

I avui he llegit el vol 15 de Kekkaishi (mentre nava amb el Calvorota, amb el Brincos i en el meu descans de la feina xD). Es queda bastant interessant, amb el tema de les caixes :P

I també he acabat ja Welcome to the NHK xD un final estrany :P (com la serie en general xDDD) -> ja tinc 1 excusa més x nar a Hospitalet xDDDDDD (encara que em sembla que ell ja fa massa que sap que hi vaig per ell :P). -> de fet, no m’ha retret mai el fet de que alguns cops s’ha notat massa que tant sols hi anava x xerrar 1 estona amb ell pq m’en moria de ganes *-* (i aixó li agraeixo molt *-*).

Apa, doncs el conductor del dia el Brincos xDDDDD (pel sorprenent “hasta luego” xDDDDDDDDDDDDD). –> li he de dir a l’Emma xDDDDDDDD

No hay comentarios: