sábado, abril 23, 2011

Sant Jordi 2011

Huolaaaaaa!!!

avui he disfrutat de sant Jordi. primer de tot, abans d'anar a treballar, he donat 1 volta pel mercat de collblanc i m'he endut la sorpresa que el senyor de les caixes estava allà xDDDD (impressionant) tenien llibres bé de preu però no n'hi havia cap que em fes el pes del tot :P

i després de treballar (que avui ja estaven els horaris de la setmana que ve :D) he nat a la cacera de firmes!! jeje però primer, els horaris de la setmana que ve:

** dilluns .. de 7 a 12 (una putada, amb majúscules pq no tinc bus pq el primer posa q es a les 8,10 i he d'agafar un tram a les 6 del mati i quedar-me 30 min a la porta del mc amb el refredat que tinc a sobre U___U)
** dimarts -- de 7 a 12
** dimecres i dijous -- de 7 a 10,30
** divendres -- de 7 a 10
** dissabte i diumenge -- festa (i el dia 2, vacances xDDD jojojo :P)

aixi que, Ceri, et toca aguantar-me toooots els dies xDDDDDDDDD (avui he nat amb el Paraguayo :P i m'ha fet gràcia el Ceri, q s'havia quedat mirant xDD)

i pel que fa a la cacera de llibres, he fet 1 cua bastant impressionant pq l'Ibañez em firmés el Rompetechos i ma mare i el seu marit m'han regalat la guia de los secretos de la Tia i una rosa (a idea del meu padrastre i m'ha fet ilusio pq ha estat la primera rosa que m'han regalat mai :D) i després, he nat a fer cua pq la Claudia Gray em firmés i tmb ha estat 1 dona molt amable i m'ha signat el meu exemplar de mitjanit (q esta interessantíssim i que després seguiré llegint :D) aixi, q proximament compraré Addicció :D jejejeje (x saber com segueix la història :D)i felicianament, volia tornar amb bus xDDD i he agafat el 57 de les 18,45 (q de nou era el Cap d'es xDD) pero aquest cop duia 1 bus gris :D menys mal!! q no era 1 cafetera :P i m'ha fet gràcia el Carlitos, la cara de satisfacció que duia x portar 1 bus blanc xDDDD (no mini ;P) i el Punyeteru saludant!!! :D jejeje :P

i ja he nat a la farmàcia a x 1 altre medicament, anant a la tercera setmana de refredat i esperant que la definitiva (si es que no menjo fred, gelat ni res que s'hi assembli. trec els iogurs una bona estona abans de menjar de la nevera. a la feina no entro ni a la nevera ni al congelador. i no hi ha manera de que s'en vagi el refredat!! U__U)

i ja està. els conductors del dia: el Ceri, el Punyeteru, el Cap d'es (x parar-me davant :D) i ja està :P

en resum, ha estat 1 dia productiu :D jejeje :P

No hay comentarios: