lunes, enero 31, 2011

Disfrutant dels viatges en bus *.*

Huolaaaaa!!

avui he anat 1 altre cop a molestar al Miguel xDDD (encara que ha estat moooooolt millor que els altres dies, aquest viatge d'anada molt millor que l'anterior. seria, de moment, quasi insuperable *¬*). ha estat: caxo somriures q feiaaaaa!! :P. avui he descobert, en el viatge de tornada, que té unes fans... T__T i que una tmb volia seure al davant a parlar amb ell pq li agrada T__T sort q he pujat abans i li he pres el lloc xDDD encara que ell, l'ha saludat quan ha baixat del bus T__T qui deu ser? pq li ha dit pel nom!!! O__O encara que m'ha fet moltíssima gràcia la manera en que m'ha saludat a l'entrar en el viatge de tornada... xDDDD ha estat: ala! quin somriure d'orella a orella i quina mirada més fixa xDDDD com per dir q no et somreia quan et diu hola xDD jeje. avui ha estat bé ^^ (hagués estat millor anar parlant amb ell... però buenu... :P) i el Jose luis segueix indignat... demà possiblement vagi d'anada amb el Jose luis i de tornada amb ell. ^^ m'ho plantejaré. :P

ja he nat a pels horaris:

** dilluns i dimarts : festa
** dimecres: de 7 a 15 (a veure, com q per culpa del maleït Ceri , q diu q vol anar tard expressament per fotre'm i arriba allà a les 6,57 o les 7 T__T doncs hauré d'anar amb el Mario ¬__¬ a les 6,15... pots passar a les 6,25 xDDDDDDDD q aixi no m'he d'esperar 30 min allà xDDD ho dubto, pq el Mario és puntual xDD pero buenu :P per dir que no quedi ^^)
** dijous: de 7 a 15,30 (jeje. ja sé amb qui tornaré :P i de nou, a matinar amb el Mario U__U No és x haver d'anar amb ell, lo q em fot, si lo q em fot és haver-me d'aixecar a les 5,45 enlloc de les 6,05!! U_U maleït ceri!!)
** divendres: de 9 a 15,30 (jeje)
** dissabte: de 13 a 16 i de 18 a 22
** diumenge: de 9 a 15,30

i ja està. he acabat amb el vol 2 de Cazadora de espíritus... quina caca... només val la pena la història de Itoshi no caramel boy, que la vaig llegir fa anys xDDD i la resta... T__T caca xDD

els conductors del dia: el Bigoti (amb el 119 *__*), el malvat Angelito xD i el Miguel ^^ (m'intriga x on deu parar el Jesús :P i l'Óscar. pq hi havia 1 paio raro enlloc seu xDDD).

apa, demà més!! jeje :D

No hay comentarios: