jueves, noviembre 25, 2010

Tafanejant una miqueta...

huolaaaaaaaaaaaa!!!

avui he nat a treballar com cada matí XD amb el Calvorota :D que ha arribat superpuntual :D i ha nat la mar de bé :D (si, admeto que potser si q el vaig pressionar rallant-lo de mala manera i em sap greu ^^).

per tornar, he tornat amb l'Edu xD (q ha estat la mar de graciós :3) i tmb ha estat genial les cares que em feia el senyor purillos xDDD (q conspirava amb el movil XD i semblava que parlés amb el Jose el viejo xDDDD). jajajajaja :P sobretot el seu: adeu, adeu, adeu xDDD ha estat genial xD i l'Scorpio, en el viatge de tornada, també xDDDD jajaja :P (veure'l fent el ximple ha estat molt divertit :D).

ah! el dia 29 al final no començo les vacances sino el 30 i serà del 30 al 6 + els dies 7 i 8 de regal. :D per fer-.los el favor d treballar pel barça madrid :P aixi que el dia 29 treballo de 18 a 24. per anar amb el collblanc de les 17,10 (possiblement, encara q lo més fiable és agafar-lo amb el jose luis a les 16,30 per si hi ha molt de trànsit i per xerrar amb ell una estona, no és pq l'Edu no em caigui bé ni res semblant :D).

apa, doncs res més! vaig a dormir o demà no em llevaré! q cada dia em costa més! (vull veure el guapo tio bueno de l'Óscar *¬* i si em porta, millor que millor! XD).

els conductors del dia: el calvo malvat, el viejo, el senyor purillos, l'scorpio, l'Edu, el Calvorota i el lalala XDDDD ah! i el Jose luis, q m'havia saludat quan estava al mc express xDDDDDDD (i m'ha fet molta gràcia xD).

No hay comentarios: