jueves, noviembre 04, 2010

Rosario to vampire guide book.

Huolaaaaaaaaaaaa!!!

avui he nat aviat a treballar, amb el Calvorota ^^ la mar de bé i hem arribat a les 6.53 ^^ (per cert, a partir d'ara les obertures seran a les 7 enlloc de les 7,30 U__U aixi que tocarà, quan toqui obertura entrar a les 6,50 U__U). quina caca... avui m'ha sorprés que estaven els horaris de la setmana vinent, que aqui van!

** dilluns -- de 7 a 11 i de 12 a 16
** dimarts -- de 7 a 12 i de 13 a 17 (m'ha matat U__U entrar a les 7 del matí i sortir a les 17 U__U).
** dimecres -- de 13 a 17 i de 18 a 22 (almenys, podré agafar el darrer bus amb el iaio dels cabells blancs :D).
** dijous i divendres -- festa (a disfrutar dels dies de festaaaaa!)
** dissabte -- de 13 a 16 (increible! xD)
** diumenge -- de 9 a 15

i pel que fa a demà, si, és de 9 a 16 ^^ (jejeje, cada setmana hi haurà 1 afortunat o afortunada que entrarà de 9 a 15 o de 9 a 16 els divendres :D). però li tocarà filtrar U.U caca xD (total, avui tmb xD). i demà no podré veure el meu estimat els 5 min q tenia en ment pq he vist q el 50 passa a les 8 U___________U mi gozo en 1 pozo... snif snif snif xDDDD (aixi que fins diumenge no el veuré U______________U) =_= (bé, veure'l si, però no podré intercanviar cap paraula amb ell U___U). espero q almenys sigui el guapo tio bueno de l'Óscar el q duu el de les 8 (q avui l'he vist i m'he quedat: uoooh!!! guapoooooo! xD m'ha encantat la carona d'adormit que duia xDDDDDDDDDD jajajaja ha estat 1 moment de: ha valgut la pena matinar x nar a treballar ^^).

m'he llegit avui el vol 14 de Special A ^^ q es queda interessantíssim i ja m'estic llegint el vol 15 :D (a veure si m'arriba aviat el vol 17 -> i últim!!!! :D) en quant l'acabi tinc pensat començar o Skip beat o High school debut. al final me la faré en anglès :P ja que en francès em costa més cara i em fa pal pagar 8,70 quan en puc pagar 5. q la edició és més mona? si, pero buenu, en anglès (encara q ocupi més espai :P). així que estic pensant quina em faig abans :P Skip beat té tots els números però buenu, mai se sap! depén del que estigui disponible el mes que ve XD jojojo :P (q he d'estalviar :P). avui ja he comprat la t-mes :P i he vist al Sargento mentre nava a buscar pasta x comprar-la :P jeje :P i he nat amb el senyor emperador, q m'ha saludat xD (encara reia xD) i he nat llegint :P juju i he nat a Jaimes a x la Guide book de rosario to vampire (q em pensava q no me la havien demanat xDDDD) aixi que fins a finals de mes ja no tindré més tomos (els 3 últims de BODY, q suposo q cap allà el 20 o 25 arribaran :D). així vaig finiquitant sèries :D (també vull acabar el mes que ve Akari ^^ q ja fa 2 anyets que la tinc en marxa :P). i m'he demanat els 3 primers de Rosario to vampire Saison 2 (del tomo 1 la edició especial de la Moka, a veure si encara n'hi ha, sino, la edició senzilla :P). ja veurem què em porten xDDDDDDDDDDDDDD (ho sabrem, el mes que ve xD jojojo :P).

doncs els conductors del dia: el guapo guapíssim de l'Óscar, el Calvorota :D i el Carlitos i ja està :D ( q ara m'he recordat del viatge de tornada xD i de lo q ha fet xD q ha estat genial xDDDD jejeje). snif... m'he tornat a recordar q demà no podré parlar amb el Raúl... jooooooooooooo!!! U___U mi querer... U___U (buenu, a veure si diumenge tinc sort i el veig quan vaig a treballar... U_U).

apa, doncs em vaig a disposar a llegir 1 miqueta!! ueeeeeeeeeeeeeee!!! jojojo :P

No hay comentarios: