miércoles, noviembre 03, 2010

Molestant una miqueta al Pepón.

Huolaaaaaaa!!!

avui m'he llegit el vol 2 de Soul eater, que es queda amb el tros rallant de l'anime, q tant em va costar de veure... T_T i que va fer que em rallès soul eater, però en canvi, en el manga no es fa tant pesat, apart que les històries són més interessants i divertides :D

doncs bé, avui el Raúl ha vingut amb un trasto de mariacastanya xDDDD jajajaja. q ja li he dit q on nava amb aquell trasto xDDD i diu q a ell li agraden més aquests autobusos vells amb la suspensió d'aquesta manera xDDD (la explicació tècnica que m'ha fet, no la recordo xDDDDDDDDD jajajaja) i m'ha fet molta gràcia el superintercanvi q s'han fet ell i la Eli, q li ha donat un donuts, q feia molt bona pinta, i me n'ha ofert 1 mossegadeta xD (jejeje :D) però q li he declinat amablement (no li havia de dir q tinc diarrea xDDDD) i q per aixo no li he acceptat... jeje :P i encara m'intriguen les fotos de la boda, q li seguiré insistint en veure'l amb traje xD (aix, es que segur q estava guapíssim. també estic pensant q potser entre aquelles fotos n'hi ha alguna q no vol q vegi... sense especificar el q m'imagino xD). mira q li agraden els dolços, a aquest home! xD jejeje (he comprat una coseta que potser li fa gràcia :D quan ens veiem, q suposo q ja estaré millor de l'estomac en portaré i n'hi oferiré un :D). i m'ho he passat bastant bé amb ell (dic bastant pq al final s'ha fotut a xerrar amb aquell paio T__T i s'havia oblidat de mi U___U i em diu: ay, Cris, me habia olvidado de tí... T____________T) dolent! T_T però per la resta del viatge ha estat d'alló més divertida... vull quedar amb ell!!! U___U a veure si la setmana q ve el convenço U__U snif... ja q aquesta setmana no U__U juju. m'ha explicat lo del partit de futbol i altres cosetes :D i després, com q havia vist al Pepón i tenia ganes de molestar-lo una estoneta, l'he nat a buscar a la primera parada xDDDD (feia mesos q no parlava amb ell!! :D) i s'ha sorprés x coses q li he explicat O.O i m'he divertit xerrant amb ell. M'ha sorprés de nou, recordant la conversa q vam tenir fa mesos i q recordi perfectament coses de fa 6 anys o així! O_O impressionant memòria, al del Pepón!!! *-* (ja ni me'n recordava de coses q li havia dit però coses q jo recordava ell també xD del dia en que el Mario buscava qui era la que s'havia barallat amb X conductor nou xD q no era jo :P i ell em preguntava q si havia estat jo xD).

i avui m'ha arribat la Guide book de Bleach *-* li tenia unes ganes immenses!!! és preciosa!!! una de les edicions que per estar en anglès, no ho sembla!!! de lo currada que està. i que estic agraida de no haver-la pillat en francès, pq pel mateix preu, sabates grosses!! en anglès està el doble de currada!!! :D (valia el doble però la vaig trobar per la meitat del preu *-* jejejejeje :D).

en definitiva,m'he divertit anant amb el meu estimat (q molt possiblement no el vegi fins diumenge U____U q no li he preguntat a quina hora estava pq hi havia més gent i podrien venir U_U) aixi q probaré sort i a veure si el puc veure 1 miqueta abans d'anar a treballar ^^ i m'ho he passat pipa xerrant amb el Pepón ^-^ (m'ha fet gràcia tmb el Raúl conspirant amb el machomán xDDD q havia fet 1 cop al buuuus!! xD). jajajajaja i estava fent plans malèfics amb el Raúl x dissimular-ho (molt em temo q si li deia es pq tmb ho havia fet xDDDDDDDDD jajajaja).

els conductors del dia: el Patillut (x haver-me saludat *-*), el Machomán xD, el Pepón (per descomptat ^^), l'Antoniu ;P i em sembla que ja no n'he vist cap més XD (una de les coses q m'agrada de parlar amb el Pepón és aquesta discreció que té per les coses ^^ jeje i que sempre se n'adona del que vols dir amb poques paraules *-* jejeje :D).

la frase del dia: vaya par se han juntao xDDDDDDDDD jajajajaja (ha estat molt divertit xD) i la frase de "somos humanos" (me l'han dit tots dos O_O m'ha sorprés xDDD jeje :P q lo mateix m'ho hagin dit el Pepón i el Raúl O.O).

q consti q lo de dir-li al Pepón q em feia gràcia lo dels inspectors de l'altre dia com els trapicheos que fan els del bus urbà amb el Raúl no era una queixa ni res, és pq realment és 1 cosa q em fa moltíssima gràcia i era 1 comentari d'una cosa q havia observat ^^ pq realment, una de les coses màgiques del bus, és aquestes cosetes que fan els meus conductors i que realment m'encanta i que fan que disfrutis del trajecte i del dia i que t'alegren el dia amb aquestes petites bestieses i ximpleries *-* i q a vegades (no avui xD) t'arrenquen 1 somriure quan estàs feta pols o estàs molesta o cansada i ells et fan somriure =D

No hay comentarios: