miércoles, noviembre 17, 2010

Higurashi no naku koro ni - Time killing arc *-*

Huolaaaaaaaaaaaaa!!!

avui el Cristo ha vingut a les 6,35 però x culpa d'un bitllet espatllat U__U hem arribat a les 6,56 U___U caca... xDDD (encara q m'ha sorprés la rapidesa amb que l'ha canviat, però la gentussa no parava de baixar 1 persona en cada parada T_T tsk... no era culpa d'ell, ja que venia bé xD però buenu ^^ a veure si demà tenim més sort xD). avui la Gorda s'ha emprenyat 1 altre cop x fitxar a les 7,02 T__T però és q no hi puc fer res!!! U__U snif... no tinc temps x canviar-me... i clar, havia de plegar a les 16,02 T_T sort q demà ella té festa (i hi haurà l'Anabel xD) i a veure si és millor xD. (encara q de moment, em cau millor q la Gorda xD).

i avui m'ha arribat el primer vol de la saga de Beyond midnight, de Higurashi *-* jejeje i ara fins a finals de desembre o principis de gener no m'arribarà el 2, q el tinc en pre-order (ja q em costava 5 euros i poc enlloc de 9 i pico si el demanava ja xD). i ara estic acabant de llegir el vol 2 de la saga de Time killing arc q suposo q tmb acabarà malament pel pobre Akasaka, com en l'anime :P (és més mono i noi ideal al manga xDDD). juju :P

i ha estat divertit veure els de l'L12 saludant (el bon home q sempre m'espera xD duia els inspectors i m'havien saludat xD i pitat xDDD ha estat genial xD i mentrestant, els encarregats dient: mirala esta, con los conductores xDDD jajajaja). i després, atenent superanimada xD (no m'havien esbroncat pq saben q estic més animada després xD).

i després, he vist l'Óscar U_U q seguia fent poses malvats U__U snif... T__T

i ja està, em sembla (a veure si demà posen ja els horaris de la setmana q ve i puc fer plans malèfics ^O^ en serio, m'encantaria tenir festa el dimecreeees... U.U). a veure... ^^

apa, doncs res més x avui!!! ^^ (només q tinc ganes de veure l'estimado xD i q ja tinc 1 pla malèfic x demà xD a veure si em surt bé i si no plou! ^^).

No hay comentarios: