lunes, noviembre 08, 2010

El retorn del Lalala... i l'aparició dels nous a primera hora del matí.

Huolaaaaaaaaa!!!

avui al matí he nat a pel bus del Calvorota (q es nava de conya amb la calefacció pq feia 1 fred que pela xD) i que s'ha nat de meravella i m'ha deixat allà a les 6.53 ^^ (demà igual, eh? :D gràcieees!!! :3).

i mentre l'esperava ha paxat el Lalala (de nou al collblanc U,U) i l'Óscar ja no estava U_U i he vist al 64 el tio raro xD, el tio del bigoti q un cop vaig veure al MB q duia el 51 :P i també 1 altre tio raro que duia un 51 :P (en 1 bus gris... q semblava el germà del Pepón... :P).

i per tornar, he plegat a les 16, però entre una cosa i l'altra i la Poli tenia ganes de xerrar i em demanava de quedar-me amb ella fins que es canviés, i com diu el Raúl, encara q no tinguis ganes de xerrar ho fas x aquella persona pq l'aprecies :P (i com ella m'havia escoltat i aconsellat al matí, cosa q m'ha servit molt i que quan el vegi li diré :D) doncs x aixó :D aixi que he agafat el de les 16.45 amb el Brincos XD q m'ha dit hola buenas! xD i m'ha deixat allà congelant-me U__U però quan ja era al bus ha posat la calefacció i s'ha estat bé.

m'ha sorprés veure l'Óscar en un possible 61 o 64 (pq no he vist el número U.U només m'he fixat en ell i x casualitat pq estava llegint xD) i he vist al Jose luis x la finestra (q demà, si treballa, per fi podré xerrar i anar amb ell!! xDDDD feia segles q no hi nava!!!! :D com q demà plego a les 17 serà ahuecar el ala corrents x agafar el de les 17.15 =D).

i avui he llegit el vol 6 de Nora (en anglès) i val a dir que la versió de USA no m'agrada tant com en castellà. vale que hi ha coses q molen en anglès, però no sé, m'agrada més en castellà. pq a la Satan li diuen The dark liege. a l'informador the snitcher. quan li diu cachorro doncs puppy boy T_T q al cerbero li diguin cerberus ja m'ho esperava xD i no és pas dolent XD i altres noms estan americanitzats, de la mateixa manera que altres espanyolitzats xDDD de fet no són tantes coses dolentes xD és tant sols el canvi :D doncs demà toca el vol 7 :P (m'ha sorprés que el Nora descobreixi el seu "destí" viatjant al passat xD i que el Kazuma sigui el proper candidat a "rei dels inferns" xD. curiós xDDDD a veure demà si em puc llegir el vol 7. també seguiré amb el vol 27 de Negima, q el tinc a mitges :D q està interessant :P

per cert, el diumenge dono gràcies a la intervenció especial de l'Antoniu (saludant-me quan va baixar del bus i em va veure asseguda en un banc llegint i fent temps x anar cap a la feina :D) ja que em va animar portant la prossessó de la menjada total de tarro després de parlar amb el Raúl :P

(i aviat he d'anar a dormir U__U no m'agrada matinar taaaant U__U snif... U_U hauré d'anar fent 1 pensament i anar-me a posar el pijama) em va fer moltíssima gràcia el Fran, el diumenge xDDDDDDDDDD va ser genial el seu "noooooooooooooooo! dentro de media hora" xDDDDDDD jajajajajajaja xD va ser baixar i sentir un crit: NOOOOOOOOOOOOOO! i ja em veus mirant aqui i cap allà i vaig pensar: qui coi és? XD després, vaig baixar en mitja hora i allà estava ell XD i en agafar el bus amb ell i en arribar a Santa Eulàlia veure x la finestra q era el Fran, em va fer molta gràcia xD (i la cara d'ell quan vaig dir: ei Fran! xDDDDDDDDDDDDDD va ser genial xDDDDDD i el millor, tornar-li lo que va dir de que ell tenia els seus secrets XDDD i em diu: así que conoces al Fran? i va ser riure i fer-li una mirada com dient: no deies que tu tenies secrets? doncs jo també en tinc uns quants xDDDD jajajajajaja). la seva cara va ser genial xDDDD i no li vaig dir ni que si ni que no xD, senzillament li vaig fer la mirada i vaig riure XD.

apa, doncs els conductors del dia (de diumenge): l'Antoniu :D (i ja està xD)
i els del dia d'avui dilluns XD: el Calvorota i em sembla que ja està :D (ah! i el senyor Cigró :D). ahir vaig nar soleta en el bus de tornadaaaaaa!! la mar de tranquila. jojojojojojo :D encara q era un dels nois nous (el q l'amanda va motejar com "el soso" xDDD pq clar, ella acostumada a nar amb el Jesús i el Jose luis, i trobar-se aquell noi, la va decepcionar xDDDDDDDDDD). però buenu, un noi aixi calladet i amable i ja està tampoc està malament molt de tant en tant xD

apa, doncs a dormir! fins aviat!!! :D

No hay comentarios: