sábado, octubre 30, 2010

Saló del manga (segona part).

Huolaaaaaaaaaaaaaa!!!

avui, la segona part del saló de Manga!! :D però acabo lo d'ahir :D a la tarda, em va signar la Wataru Yoshizumi. em vaig tirar 1h i 45 min allà, fent cua xD impressionant i esgotador. però va valer ben bé la pena. (i vaig xerrar tota l'estona amb el meu estimat al bus *-*).

i pel que fa a avui, he nat amb el tren fins a Hospi i zas! una cua de 1h allà, donant la volta a l'edifici de la farga!! i jo ja patia pq no quedarien números perque signi la Kayono i quan arribo, pregunto i em diuen: es aquella cua d'allà O__O i em quedo: nooooooooooo!!! i tenia unes 60 persones davant i després de 2hores allà, la Kayono m'ha signat el vol 1 de Lovenista *-* i jo superemocionada!! jeje :D després d'aixo, uns 20 min pq el Luis Moreno em signi l'exemplar de Baba xD i després, la mini KDD de Ramen amb el Shiger i el Loke XD (mini pq no ha vingut ningú més xDDDD) però ha estat entretingut, dinar mentre jugava al Shogi i aprenia les regles del mahjong i el go. (cosa que m'ha deixat amb mal de cap i ens hem escapat el Loke i jo a pels exemplars de la Gaijin i a preguntar si donaven numeros). i llavors, preguntem i ens diuen q no creuen que calgui xDDDDDDDD (m'ha fet gràcia pq jo no sabia que era l'editor qui ens ho havia dit *-*). i després, a fer la cua perque els autors Gaijin ens signin els exemplars (lo de "la de la mochila rosa" xDDDDDDDD ha estat el mote pels 2 dies xDDDDDDDDDD jajajajaja). he fet amistats a les cues, coincidint amb la majoria de les mateixes noies i nois i ha estat d'alló més divertit :D i primer m'han signat les de Xian nu ^-^ i després el Kenny Ruiz, q s'enrotllava com 1 persiana xD i xerrava més que no pas signava xDDDD però finalment, m'ha signat el meu exemplar de Dos espadas *-* amb el dolent *¬* baaabaaaaa *¬* tenia 1 caràcter molt semblant al Raúl (jejeje ^^ q al final no sé si s'ha passat pel saló, q suposo que no, però ja li preguntaré quan el vegi ^^). i per tornar, surto i penso: si no ha passat, ara ha de venir-ne 1.. i zas! veig 1 bus taronja de lluny i és: el meeeeeeu!!! no em penso esperar més de 30 min més allàaaaa!!! i he sortit disparada de la sortida i he agafat el bus del Fran pels pèls. ^^ q m'ha dit: holaaaaaaa xD i ja està :D

de compres només han estat dues: Bakemono i Dos espadas ^^ (aquesta darrera ha estat pq els demès m'anaven temptant allà i al final he picat pq m'ha picat la curiositat xD). ens han dit q pel saló del còmic de l'any vinent, si ho té acabat, surtirà el 2 *-* i el 3 per d'aqui 1 any :D (i dilluns o dimarts ja li ensenyaré els 2 tomos al Raúl, q deia q li feien gràcia :D jeje. aquest home q adora aquest tipus de còmics :D).

apa, doncs res més, a dormir!!!! ueeeeeeeeeee!! i demà al matí visitaré al Calvorota (possiblement) per anar al mc a preguntar els horaris de la setmana que ve :D i per anar al mercat x les novetats!! :D (q em volia estalviar pasta! jeje :D).

No hay comentarios: