martes, agosto 24, 2010

Pujant amb el germà del Pepón *-*

huolaaaaaaaaaa!!!

avui ha vingut el Papada x anar, amb 10 min de retard (només xD) però he arribat que em sobrava força temps xDDD avui a la feina he acabat rebentada i he nat a la biblio del costat de la primera parada de collblanc a tornar un dvd d'anime xD i he vist al Pèls (sort q ja m'ho imaginava i he nat a Jaimes i tenia la intenció de tornar amb el 51 (q no sabia qui era T,T però SORT! que no l'he agafat!!) però quan arribava passa pel meu costat el 57, miro i zas! el germà del Pepón!!! i ha estat: vull agafar-lo!!! i sort q la gent l'ha cridat xD i he pujat la última xDDD (pq he corregut i pq ell anava a poc a poc :P). i ha estat: per fi puc pujar-hi! jejejeje ^^ mola! condueix genial sense fer megafrenades ni frenades mortals de cap tipus ^^ i no és com l'angelito, q tens la sensació que s'estabellarà en qualsevol moment ^^ mola xDDDD (a més de la mirada que posa quan condueix xDDDDDDDDDDDD m'encanta xDDDDDDDDD). jeje ^^ (tmb ha influit saber q era el germà del Pepón xDDD però buenu. pero quan no ho sabia ja tenia curiositat de saber qui era aquell paio amb aquells ulls tan guapos xDDD).

total, que he nat a Jaimes a per la comanda:

** Heartbroken chocolatier vol 1 i 2 de la Setona mizushiro *-* (llegint el vol 1 al bus mentre venia i ara estava llegint mentre he posat la rentadora xD).
** Busou renkin vol 6 al 10 ^^ (em falta el 9, q es veu q la distribuidora se l'ha oblidat T__T aixi q a esperar 1 mes més T_T).
** Emma vol 9 i 10 (completa). com q Planeta no pensa acabar-la i Book depository fa mesos que no en renova l'stock he acabat per demanar-los en francés. M'alegra que la edició no sigui gaire diferent de la resta d'edicions franceses que tinc, el que sí q és igual de gran que el format d'aqui ^^ aixi no desentona tant a l'estanteria. (el que com m'ensumava, el francés que utilitzen és rebuscat T___T pq l'he fullejat el primer capítol al bus i m'he quedat O__O ).
** Comme elles vol 12 i 13 (completa). demà a la tarda em faré sessió intensiva de Comme elles i llegiré el final, que ja li tenia ganes.

i aixó es tot, de moment. XD ja que el tomo 9 de Initial D tmb m'ha arribat però encara no li havien posat el preu ni res i no me l'he pogut emportar xDD i algo més O_O q no sé què pot ser... xDDD (segons la Céline deia que en tenia més, de tomos O__O però m'extranyaria q fos del 2 al 5 de sign of love, ja que els vaig demanar fa 2 setmanes xDDD però buenu... si són, millor :P).

i ja està, i demà em demanaré els vols 1 i 2 de Shi-ki *-* pq m'arribi el mes que ve *-* el 2 de Blue exorcist i l' 1 de Momo *-* (ah! i els 2 de le syndrome de peter pan ^^ tmb la de mayu sakai xD jojojo :P). i ja esta xDDD pq no recordo si vaig demanar del 13 al 15 de Body xDDD q ho hauré de preguntar :P

i avui m'he llegit l'interessantísssim vol 37 de Bleach *-* m'encanta!!! realment més interessant que l'anime ^^ jejejeje ^^

i ja està, de moment :P

conductor del dia? doncs el germà del Pepón i el Miguel *-* jeje

No hay comentarios: