jueves, mayo 20, 2010

On són els tios bons? T,T

Huolaaaaa!!

ahir vaig nar a tornar el vol 19 de Gantz a la biblioteca i així passejava i veia com estava el panorama T,T agafo el bus amb el Menja, que es va esperar ^^ (ja que ell sempre surt 1 minut abans de l'hora i vaig baixar quan en quedaven 2 xD per culpa del carter T_T que havia d'enxampar-me com sempre, quan he d'agafar el bus T_T) total, que vaig agafar el bus del menja i en el moment clau, zas! miro el bus següent i era un viejo canoso!!! NOOOO! i el miro i li dic: és un viejo! i es fot a riure... total, que agafo l'L12 i també!!! TOT eren viejos!!! T__T tant trist i traumàtic... lo més jove era el cuarentón borde i estúpid T__T agh... on són els meus nois guapos? U,U jo volia almenys babejar... ja que el meu estimado no hi és em volia alegrar la vista mentrestant T,t pos va a ser que no... i x tornar, vaig agafar l'L12. primer en va passar 1 de ple, q se'm va queixar i em diu: ya sé que quieres ver a tu novio del L52 (com se'n foten! xD) pero ahora viene otro detrás (i jo pensant: no sap que està de vacances? T,T) total, q ve un calvo cuarentón xD (si, res de jovenets U_U), força amable i em veu mirant enrere i veig al menja i li trec la llengua XD es posa a riure i li dic: vull pujar amb tu xD m'esperes? xDDD (és que depenia de si a la parada hi havia gent o no, q clar, ens avançava i no el podia agafar xD) total, q el del L'12 li diu q el vull agafar i es menja el semàfor del darrera xD i llavors, baixo i l'agafo xD i el Menja estava rient xDDD i em va dir algo semblant que ara que el meu estimat no hi és si sempre l'aniria a molestar a ell xDDD (doncs va a ser que si xD).

horaris de la setmana q ve (q poden canviar T,T):

** dilluns .. 19 a 22 (i aqui no hi ha cap garantia de que plegui a les 22 i que em facin quedar fins les 24 T___T).
** dimarts .. 13 a 17 i de 18 a 21 (aqui es pot allargar fins les 22 T,T)
** dimecres .. 13 a 17,30
** dijous .. Festa
** divendres .. de 20 a 24 (li canvio l'horari a 1 company ^^ ja que he d'anar a la uni ^^)
** dissabte .. Festa
** diumenge .. Festa

com ahir, q com q hi havia partit al camp nou, tota la plantilla va haver-hi d'anar. encara que vaig tenir sort que el que va trucar va ser l'Ema ^^ i vaig poder regatejar i vaig anar-hi a les 16 T,T (tinc una llaga al dit de tant escombrar, fregar i mopejar!!! T_T) i vaig descobrir que l'Angelito estava enlloc del Jose luis!! va ser tota una alegria!! :D (avui l'agafo x anar, aixi que espero que vingui puntual que he d'anar a treballar... q ens coneixem i sé que és MOLT impuntual ^^) per cert, s'ha afeitat!!! *-* impressionant!! aixi està millor xDDDD (jo q em volia alegrar la vista... xDDD doncs almenys... xDDD si és que tenia raó el Raúl xDDD amb lo que va dir que quan una volia veure algú com 1 príncep blau, el primer guapo q veus ho sembla xDDDD). i vaig nar amb el Punyeteru ^^ q em va fer feliç amb l'aire acondicionat (no com aquell manso que diu q no me'l posarà T,T més que res pq a l'Oliveras sempre hi ha 1 colecció de iaies pesades q no li deixen posar xDDD però pq les maleïdes bruixes si no els fan cas truquen i es queixen i la culpa va x ell x posar l'aire :P).

a veure què passa el mes que ve... que llarga, l'espera xDDD encara queden 27 dies :P

i avui a pringar fins les 24 de la nit... odiós nitbus (amb els iaios bordes i tarats T.T). en serio, on són els guapos?? T,T (a veure si el meu guapo torna ja de vacances xDDDD).

mmm... els conductors del dia: el Punyeteru, l'Angelito i el Calvo de la mala llet i ja està xD ah! i ahir el Torracollons em va canviar la T-mes 1 altre cop xD es va tornar a espatllar :P (lalala... s'espatlla cada setmana xD) el q em va fer gràcia va ser que em va dir pel nom 2 cops xDDDDDDDDDDD i després em va fer adéu i quan vaig baixar també em va fer adéu el calvo de la mala llet!!! :D (vaig marxar superfeliç xD).

No hay comentarios: