sábado, mayo 22, 2010

El retorn de l'inspector tio bo.

Huolaaaaa!

ahir vaig nar a treballar i crec que em va portar el Domingo xD (si... xD certament xD) i després, x tornar (vaig nar a comprar uns sostenidors xD i vaig tornar amb l'Oliveras) i en tornar, vaig nar amb l'home del 155 XD que va rebre la inesperada visita dels inspectors. en aquest cas, l'inspector tio bo (que només l'havia vist 1 vegada xD l'estiu passat. ^^) i llavors, vaig pensar: MERDA! que tinc una t-bescanvi!! T,T i sort que es va portar i em va escriure el dni xDDD a la t bescanvi xD i em va dir que quan em canviéssin una targeta que demanés al conductor que m'escrivis el DNI XD i va estar molt amable. el seu acompanyant era un calvo perillero xD que només feia que mirar molt entretingut XD i llavors, l'inspector li va fotre la bronca al del 155 xD per no posar el DNI xDDD i li va dir: eso seguro que han sido los de la Soler i sauret!! xDDD (CERT xD) i deia que ell si que escribia el DNI quan canviava 1 t-mes XD i llavors els va dir que jo estava mirant x la finestra a veure qui venia però ells deien que no s'ho creien xDDDDDDDDDDDD va ser molt divertit :P el que em va sorprendre es que mentre nava cap a casa seguien mirant des del bus xDDDD (ni que fossin els meus estimats! xD aixo que ho faci el meu estimat i després em giro emocionada desde la porta de casa i li faig adeu amb la mà i ell també amb 1 megasomriure, vale xD però ells? xD va ser mooolt graciós xD. (ja tinc més cosetes x explicar-li al Raúl quan torni de vacances xD).

lectures d'ahir i avui (al matí):

** Blood + Adagio vol 1 i 2 (ahir em vaig llegir el vol 1 al bus d'anada ^^) i aquest matí estic amb la lectura del vol 2 (acabant-lo *.^)
** Tan lejos, tan cerca vol 1 (em va agradar més del que m'esperava. ha estat 1 lectura molt interessant! ^^) -> l'Ichi és el millor! fora el Hiro! xD
** Host club vol 14 (lo primer que em vaig llegir en agafar el metro + oliveras xD) em va agradar moltíssim!! *-* tinc més ganes de Host club!
** Bar limelight vol 3 (el tenia pendent però el guardava per quan tingués 1 moment perver xD i ha arribat xDDD em queden els 2 últims capítols x llegir que suposo que avui al vespre els llegiré ^^).

i de moment, no més lectures. encara estic llegint el vol 2 dels Ultimates, que el vaig agafar de la Tecla sala xD a veure si després l'acabo :P

i quan acabi de veure Haruka Nogizaka o bé Kobato començaré el de Llegando a ti, ja que com q el manga està paralitzat fins a nou avís, tinc ganes de "relació mona" xD i per tant, em quedo amb aquest. (el de Haruka m'està agradant molt! tenen 1 relació moníssima!! *-*).

els conductors del dia d'ahir: l'antoniu, el Brincos 3, el Brincos i ja està xDDD.

apa, doncs fins aviat!! :D

No hay comentarios: