martes, febrero 16, 2010

Una de cal y una de arena? I una merda!!

Hola! ^^

avui m'he emprenyat a base de bé amb el conductor de l'Oliveras... avui si que ha estat la gota que ha fet vessar el got. si ja feia dies que pensava que tenia semblances amb el Pepón xD i que em parlava dia si, dia no i dies en que recordava on ens haviem quedat parlant i dies que feia veure que no sabia de què li parlava i es feia el longuis. doncs avui, que hi vaig expressament per 5 miserables minuts, de donar la punyetera volta. doncs al senyor, li ha vingut d'aqui de passar de mi com de la merda. he estat a punt de donar mitja volta i tocar el dos, però se m'ha vist a la cara i ha tancat la porta el molt cabró T___T i clar, el tio passant de mi i a sobre, perquè si tant sols hagués passat, encara. però no, ell es reia de mi, com aquell dia no fa gaires dies. així que li he remugat que m'havia quedat claríssim el que ell sentia i em diu rient: mejor así, no? que te haya quedado claro i s'amagava. a mi no m'ha fet CAP gràcia que em digui les coses d'aquesta manera. si em volia "rebutjar" que ho fes abans, collons!!! T____T i no que ara, després de dir que les amistats per ell són prescindibles, que li agrada estar més sol (i s'estranya que la gent no li parli mai més alguns cops xD), doncs bé, suposo que per ell, ha arribat el moment de prescindir de mi,no? perquè aquesta és la sensació que m'ha deixat. que per més conya tot déu ha baixat del bus a la mateixa que jo i encara m'he enfadat més. i a més a més, per rematar la jugada em diu somrient com un cabró: hoy no me dices nada porque estás enfadada verdad? gilipollas!!! estupid!! idiota!!! subnormal!!! T_______T llavors, ve el Lalala i em diu que quina cara q porto! xDDDD i em fa riure amb aquestes cares que fa xDD però no m'ha animat lo suficient com per animar-me xDD i llavors, esperant i maleïnt el Mario xDDD si, estava convençuda que a sobre vindria ell xDDD doncs no!! sorpresa!!! ha estat el Jose luis!!! *-* xDDD i el Va de guapo q es descollonava de riure des del 60 xDD perquè m'havia canviat la cara de cop xDD estava superindignada i es un: oooooh!! el Jose luis!!!! *-* (haver vist l'Angelito al 51 amb 2 de l'Esplubus rallant-lo ha estat bonissim xDDDD duia 1 cara de fàstic i de: "baixeu ja" que no vegis!! xDDDDDD) -> aixó també ha contribuit a animar-me xDDD i xerrar amb el Jose luis ha estat força entretingut *-* (jejejeje si hagués passat el David per allà m'hagués animat més xDDDD).

ah! si el Miguelito li vol trencar la cara al seu amic de l'Oliveras, per mi, encantada xDDD (aquest cop no em fa pena xDDDD).

i per tornar, avui ha estat 1 dia esgotador a la feina xDD però almenys, he estat a la cuina!!! *-* jejejeje i he tornat amb el iaio dels cabells blancs. ^^ (jo, preferia el Calvo de la mala llet xDDDD).

avui m'he llegit Les contes cruels, de la Kaori Yuki. *-* espatarrada al sofà i tapada amb la manta, abans d'anar a treballar (és el que té estar refredada i trobar-se malament xD). m'ha encantat (suposo que pels efectes de la regla xDDDD jajajaja :P he d'aprofitar que encara em queden 3 dies de regla per llegir Zetman i alguna altra coseta així cruel xDDD).

apa, doncs m'en vaig a dormir o demà no m'aixeco... no recordo a quina hora és el bus U___U (ja he recordat xDD a les 6.35 i a les 6.40 :P doncs aixó xDDD que a veure quin dels 2 agafo :P). perquè el del Domingo va a ser que no xDDDD amb lo que es retarda va a ser que el de les 7.05 ni de conya!! xDDDD apa, bona niiit!!

els conductors del dia: l'Angelito, el Jose luis i el Lalala :P

No hay comentarios: