jueves, diciembre 31, 2009

L'últim conductor de l'any

Huolaaaa!!!

avui em tocava treballar aviat T.T i obrir (amb l'odiós i pervertit mexicà... quina ràbia de tio!! ) però lo interessant i divertit del dia ha estat arribar a la parada i veure un autobus mercedes benz xDDD taronja i horrendo xDDD i a primer cop d'ull m'ha recordat un Oliveras com els "city" que tenien els L12, o els Mohn o alguns de Barcelona, que tenen aquest model estrany xDDD (quines coses de fixar-me quan m'avorreixo, eh? :P). total, que m'acosto i penso: o els meus ulls m'enganyen o diu 60??? O__O i penso: qui és el pobre que porta aquest bus? dec haver fet cara de pilla pq veig que toca el 2 i penso: miraré igualment quan doni la volta: jojojo xDDD i dona la volta i era el Va de guapo xDDDD i el més curiós es que estava pintat de gris la part del davant, el número no l'he mirat pq no hi he caigut xDDD el que si que hi deia SS en blanc a la dreta xDD, els seients de dins tampoc m'hi he fixat xD, el que si es que hi deia en gegant lo dels transports de catalunya xD i que a dalt hi havia alguna cosa tatxada vilment xDDD ha estat un bon moment i el primer moment graciós del dia. xDDD

tot seguit, apareix un 51, amb 1 noi calb, que venia badallant xDD i para, es queda: no quieres subir? pues no sé que línea esperas. xDDDDDDDDD em quedo O__O i penso: deu ser que se li va la olla, pobre... a les 6.30 del mati xDDDDDDDDD (ah! i duia un dels odiosos trastos xDD)

ah! el primer millor moment, ha estat el pobre desgraciat que duia el 51 de les 6.40 xDDD que em quedo mirant el supermegatrasto que entrava i em quedo: qui seràaaaa l'afortunat?? xDDDD i veig una mà que obre la finestra i surt un cap rodó i em diu: buenos días. tanca la finestra i mira endavant XDDDDDDDDDDDD m'ha fotut un esglai de por xDDDDD jajajajajajajaja però després ja estava animada i pensant: qui més vindrà? XD i ha aparegut el Va de guapo amb aquell bus taronja xDDDDDD i el calvo xDDD.

i després venien 2 autobusos seguits, el 64 i el 50. el del 64 posa l'intermitent i li dic: vull el 50 ^^ i em diu: pues ya te apañarás. o algo aixi xDDD era el Wally xDDDDDDD que també duia un trasto XDDDD i al darrera estava el del 50, que flipava pq algú el cridava xDDD i era l'Home-greix xDDD que duia 2 persones xDDDD jajajaja amb 1 mig trasto i que era el bus més decent del matí!!!! si senyor!! premi!!! per l'altra banda passa 1 bus gris amb el Jose miguel XD

total, que seguint endavant comença a ploure i el bus de l'Home-greix nava d'un cantó a l'altre balancejant-se com 1 vaixell xDDDD impressionant, fa anys pensava que era cosa dels trastos mortals que duia però es que he comprobat que fins i tot quan duu un bus gris es balanseja aixi... aixi que estic pensant: és el seu estil de conduir? O_O pq sino no ho entenc xDDD total, que veiem l'ombra d'un bus al davant i em quedo: ooooh! d'on ha sortit aquest?? O_O i l'home-greix s'emociona i segueix flipat per veure qui és... però... sorpresa!! desapareix misteriosament davant dels nostres nassos i de sobte, diu: és 1 autobus fantasma!!!! on s'ha ficat? XDDDDDDDDDDDDDDDDD i em quedo ja flipant i veig a l'altra banda el Jose luis amb 1 bus gris i ens quedem amb cara de: com ho ha fet??? O_O és un dels misteris d'aquest matí xDDDDDDDDDDDDD

total, que arribo a Collblanc i veig al Dani *-* jejejejejeje ^^ q nava a treballar, suposo xDD i després l'he vist passar unes quantes vegades amb el bus (si, ho sé, avui estava distreta mirant per la finestra del Mc a veure si passava amb l'L12 xDDDDDDDDDDDDDDDD)

i finalment, per tornar, ha vingut el Vikingo amb la seva fan (i per aixo ni s'ha molestat en dir-me hola... maleït vikingo!!!! ¬.¬) per sort era un bus gris xDDD llàstima que estava petada de treballar i no he pujat a pel Pèls xDDD (i al matí volia molestar al Jacin però no hi ha hagut oportunitat xDD). aixi que el darrer conductor de l'any, per desgràcia ha estat el Vikingo U___U espero que el primer conductor de l'any sigui millor!!! ^^ a veure qui portarà el de les 11.10.... T_T quina por!!! sé que ni el Pepón ni el Jose luis no seran... a veure qui... el Pelopi!! xDDDD tant de bo! xDDD m'encantaria, tindria gràcia!!

ah! m'he descuidat que mentre esperava a la porta del mc a que vingués l'impresentable del mexicà ha paxat l'Angelito (puntual!!!! quin sant s'ha penjat?? xDDD) amb 1 supermegatrasto xDDD i m'he alegrat d'haver agafat el de les 6.35 ^^ XDDDDD i em sembla que m'havia detectat, no com el Jose luis, que havia passat a les 7.25 i ni s'hi ha fixat xDDDDDDDDDDD. si es que... ¬.¬

bé, decidit el conductor de l'any... xDDDDDDDDDD és... el Jesús!!! ^O^ de fet volia que fos el Pepón, però pensant enrere he recordat 1 munt de coses que ha fet per mi aquest any xDDD i algunes que potser el Pepón no hagués fet, com aquell dia, de tornar "enrere" a la plaça a per mi ^O^ qui hagués fet aixo per mi, eh? ^^ o com aquell dia en que estava desesperada, a punt de posar-me a plorar i em va dir: si fos per mi canviava el número i et portava a Collblanc *-* (aixo no vol dir que no aprecii molt al Pepón, però el núm 1 d'aquest any és ell xDDDDDDDD).

Alguns dels moments més divertits de l'any... potser

1) quan la majoria dels conductors saludaven al Dani com si el coneguéssin de tota la vida
2) el dia en que el Pepón va burxar com als vells temps ^^
3) el dia en que el Pèls em va saludar pitant mentre jo treballava al Mc xDDDDD em va donar ànims per ignorar aquells imbècils que em tocaven els nassos a la feina dd feia hores xDDD.
4) el dia del cumple del Pèls, en que es va posar vermell com 1 perdigot i es va emocionar i es va quedar flipant que em recordés del seu aniversari xDDDDDDD
5) el dia en que el Jesús tenia tallat el carrer nostre i va tornar enrere a per mi pq em va veure que volia nar a la carretera (indignada) pq el 51 no passava i marxava per 1 altre carrer davant dels meus nassos i em va recollir *-* (dd aquell dia el tinc en 1 pedestal xD).
6) les superpicabaralles que han tingut al llarg de l'any entre el Jacin i el Jesús en que es deien de tot al migdia i es putejaven mutuament.
7) les salutacions i les picabaralles entre el Pèls i el Jose luis
8) els dies en que nava a prendre algo amb el Jose luis al bar del costat de la primera parada de Collblanc.
9) el dia en que el Julio em va deixar una miqueta de temps per poder "no congelar-me al carrer" ^O^
10) el dia en que em trobava malament i em van "portar a casa" ^o^ aquest detallàs inoblidable per part de l'Edu i el Bombilla. ^^

i altres molt bons moments d'aquest any (el Calvo malvat indicant unes guiris xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD) va ser un dels molts moments genials, com la boda de ma mare amb tots els que passaven x molins cotillejant (ah!!! per cert, Miguel i "Julio" sortiu molt guapos cotillejant a les fotos!!! XDDDDD quan me les van passar em van fe gràcia!! en 1 surten el Miguel (L'andalús ^^) i el Julio tafanejant descaradament dd el bus i en 1 altre surto xerrant amb el Pèls xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (es que es veu que els "parents" de Madrid van trobar moooooolt curiós que xerrés amb els conductors i es van dedicar a fer fotos xDDDDDDDDDD). Si recordés on vaig posar el cd de les fotos de la boda potser en penjaria alguna... però lamentablement no recordo on l'he posat xDD

i ara sense més dilació, comento que m'ha encantat la 13a peli del Detectiu Conan!! m'encanta que segueixi la trama de la sèrie, que la inspectora Sato sigui tant genial, i q espero que col·labori més amb el Shinichi i a veure quins "homes de negre" ens esperen d'ara en endavant. ja era hora que fessin 1 peli decent!! xDD que la 11 i la 12 eren caca de la vaca!! (la 10 em va encantar xDDD).

i també he vist Admitido. no ha estat malament, però m'he quedat 1 miqueta... no sé... tot això per a res??

ara tinc a punt x veure l'any que ve xD la segona de cròniques de Nàrnia ^^ també Más allà de los sueños i Las hermanas bolena ^^ que quan tingui temps, les veuré (molt possiblement aquesta primera setmana de l'any ^^).

i ara a veure si almenys puc acabar Midnight secretary xDDDD i després ja m'hi posaré amb alguna altra cosa ^^ ja veuré :P a veure com acabo l'any i començo el següent. demà treballo de 12 a 20 ^^

apa, doncs ara sí, m'en vaig a rentar els plats (si, em toca... ¬.¬) que tingueu una molt bona entrada d'any i fins l'any que ve!!!

el conductor del dia és l'Home-greix!! que m'ha dit bon any nou ^^ (l'únic!!! ^.^). a veure si algun demà m'ho diu i em fa feliciana xDDD.

1 comentario:

Javi dijo...

Feliz 2010, Kitsune!!! ^^