lunes, noviembre 30, 2009

Horaris d'aquesta setmana i alguna que altra lectura xD

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

avui em sento feliciana per diversos motius:

motiu num 1: el Pelopi m'ha saludat des del seu bus ^O^ i m'ha fet ilusió i gràcia i ja m'ha animat el mati ^^ (esperant el maleit Mario, que venia amb 16 min de retard ¬_¬ però després ho ha recuperat ¬.¬ i no ha arribat malament ¬.¬).
motiu num 2: que l'Emma ha vingut aquesta setmana de Londres i m'ha trucat aquest matí i demà al matí, abans d'anar a pencar, quedaré 1 estoneta amb ella ^O^
motiu num 3: el Dani ha fet 1 visita de les seves a la feina xD i m'ha saludat superemocionat i després m'ha agafat la mà xDDD i m'ha fet adéu supermegasomrient xDDD (està com 1 llum xD)
motiu num 4: m'he pogut riure de les ulleres de vell de certa persona xD
motiu num 5: la super salutació del Jacin al Calvorota d'aquest matí i el look del segle 17 del Jacin, que mola xDDDD ^O^ (es que estic viciada a les històries històriques, i el Jacin duu els pèls com els personatges de les històries xDDD).

i ja està.

les lectures del nitbus d'aquesta setmana són:
-> Ludwig revolution vol 1 i 2 (molt interessant la visió de Kaori Yuki dels contes clàssics dels Grimm. algunes tenen final feliç, altres infeliç. la primera ha estat la millor, on la porca ha rebut el seu merescut. si senyor. ^^
-> la ventana de orfeo vol 8 i 9 (el vol 9 molt emocionant, encara que tenia una càrrega política força carregosa i avorrida, però bé, aguantarem els sermons leninistes i comunistes de la història i a veure què decidirà l'Alexei, si va amb Lenin o no o si va amb els bolxevics o amb els menxevics ^^.)
-> mi anaranjado atardecer vol 3 (interessantíssim!! el primer que em vaig llegir ahir, emocionada, al bus del Carlitos XD) es queda molt emocionant. encara no se sap què passarà. si deixarà al Yoki pel Koshi o es quedarà amb el Yoki *-* quines ganes del volum 4!!
i ja està, no he llegit més, perquè no tinc temps xDD (aquestes han estat les lectures de divendres, dissabte, diumenge i avui ^^).

els meus horaris d'aquesta setmana són ^^

** dimarts: de 13 a 21. agafaré el del Jose luis de les 12.10 ^^ (que ja he vist que ha tornat, encara q no m'ha dit ni hola!!! ¬_¬). per tornar, el de les 21.15 ^^ (espero... q em deixin fitxar a les 21 en punt i anar a pel de les 21.15 ^^).

** dimecres: de 18 a 23. agafaré el de les 17.10 ^^ i per tornar, el nitbus ^^

** dijous: de 14 a 22: tinc clar que tornaré amb el 57 de les 22.30 però el que no tinc clar és l'anar. perquè he d'anar a l'arxiu aviat, aixi que segurament agafi el 51 de les 8.45 amb el Jesús ^O^ (ja que el tio que estava enlloc del Jose miguel como que no ¬_¬ es un estupid ¬_¬ sempre sen fot de les clientes ¬.¬). i després d'anar a l'arxiu ja aniré a la feina ^^

** divendres: de 13 a 16. (em menjo tot l'horari de migdia. agafaré el de les 12.10 de nou, amb el Jose luis, si no té festa xD. i per tornar... depén de si quedo amb ma mare o no quan plegui agafaré 1 bus quan surti de pencar o un unes horetes més tard i possiblement un 51 xD.

el cap de setmana tinc festa ^O^ i dissabte possiblement agafi el bus com en els vells temps amb l'Emma per burxar matí i tarda!!! ^O^ quina ilusió!!! i diumenge a dinar amb ma mare i mon germà, aixi que no sé si agafaré el bus XD (pero s'intentarà xD).

i bé, ja vaig per la meitat de Jigoku shoujo mitsuganae, ja em queda poquet. *-* tinc ganes que arribi ja el 14 de desembre per nar al sopar d'empresa. quins plans malèfics té en ment el meu estimat Dani? xDD ves a saber!! xDD es que no és normal que em digués el que va dir xDDD lalala... aixi que... i el seu comportament de dissabte, diumenge i avui, quan ha vingut a "visitar-me" xDDD doncs clar... penses: què passa aqui? què hi té al cap? (a part de serradures xDDD).

aix, tinc ganes de pujar amb el Pelopi xDDD avui m'he quedat amb les ganes xDD (i també amb el noi guapo!! xDD)

apa, acabo x avui que he d'anar a estendre la roba xDDD que sino... malament!! i demà diuen que farà molt de fred!! juju... m'abrigaré. lalala!! ^O^

els conductors del dia: el Pelopi i el Calvorota (que ha fet q la meva espera fos molt entretinguda xDDD. m'encanta quan mira pel retrovisor del 60 a veure quan ve el Collblanc xDDD).

No hay comentarios: