martes, agosto 18, 2009

Tarda extranya

Holaaaaa!!

Avui he nat amb la intenció de tornar amb el Pèls xD si, se m'ha vist a la cara xD jeje :P total, m'en vaig a pel Collblanc de les 16.55 sense saber qui era ^^ i llavors, entra el 51 amb l'Angelito xD i llavors, ve el collblanc que era ni més ni menys que el Punyeteru. q em saluda i tenia unes grenyes més llargues, a l'estil Pèls :P

vaig a Esplugues, torno els llibres i per l'altra banda passa el Machoman, que em saluda xDD treient el braç per la finestra! ha tingut gràcia. també ha passat el Julian ^^.

llavors, ve el 51 de les 18 (per la plaça) i venia el Pèls, tenia el lloc de davant lluireee!! jejeje *-* i llavors, el saludo contenta i rient em diu: m'has vingut a veure, no? jejejeje siii!!! ^^ no ha colat dir-li: ha estat casualitat? xD i ell dient: no, has vingut expressament! xDDD jeje :P total, que avui, ha tingut 1 detallàs enooorme per ser ell!!! m'ha deixat sortir per davant com va fer el Jose luis i sense donar-li al timbre!!! aixo no m'ho havia fet mai!!! *-* m'he quedat taaant contenta que quan he baixat li he fet adeu amb la mà mentre marxava i el tio de l'Oliveras remugava: ya está con sus amigos... què passa? tens enveja? :P

llavors, estava de tant bon humor que havia decidit anar a Hospi a per Shaman King peeero, el tren ha vingut malament, el metro ha vingut al cap de 20 minuts ¬_¬ quan arribo allà, només puc agafar 2 comics ¬.¬ pq l'ordinador estava tarat. després, baixo i havia acabat de passar l'L12 i he de tornar a picar 1 altre cop al metro i esperar 15 minuts més ¬_¬ i quan surto del metro, perdo l'Oliveras als nassos (jo que volia burxar aquell home xDD) i llavors, me n'he nat a una parada on pogués seure i de nou el gilipollas cara de gos ha vingut tard i m'he passat 40 minuts a la parada esperant 1 punyeteru Oliveras ¬___¬ total, quan ve, el subnormal de merda, no es digna a dir-me hola i es fa la víctima dient que no li he dit res, que soc 1 maleducada que saludo als seus companys i als altres i a ell no ¬__¬ (aquest tio està moooooolt però que mooolt sonat. cada cop em fan més por els de l'Oliveras... ¬.¬) total, que passa per l'altra banda el meu amic el Descarat que m'ha saludat amb 1 gran somriure i dient-me hola guapa xD jejejeje *-* i m'ha dit: yo no te sirvo? xD pobre home. els que no em volen portar son els que trobo i els que em volen portar no xDDD. a veure si algun dia l'encerto i trobo aquest pobre home xDD. total, que quan em diu aixo el subnormal cara de gos es queixa i diu que a aquell si que li faig cas. en veiem 2 més que no recordo xDD i llavors, passa el guapo cuarentón i em diu: hola niña. cuando has cogido el Oliveras? xDD total, que seguim i ens trobem l'Angelito que duia el 64 de les 20 (dd Bcn) i dic emocionada: l'Angelitoooo!! xD i ell m'enxampa mirant-lo xD i es posa a riure i llavors, el tio de l'Oliveras,que estava més que recremat em diu: pues yo me llamo Raúl xDDD jajajajajajajajaja i em quedo O___O Raul? qui es aquest? i em diu: que te digo que yo me llamo Raúl, que lo sepas. es por si me quieres llamar por el nombre, o algo. como quieras... xD ostres tu m'he quedat de pedra mentre l'home em mirava somrient i satisfet mentre jo estava desorientada xDDD.

i no explico lo d'Esplugues i lo del metro perquè se'm faria llarguissim i avorrit xDD i no tinc ganes d'escriure més xDDD. juju :P

demà al matí tinc 1 entrevista de feina i quan surti aniré a la biblio Bonnemaison a pels dvd que tinc i després tornaré amb el bus!! jejeje *-* potser vaig a molestar el Pèls 2... pq no crec que tingui temps d'agafar el Jose luis... i sino, doncs hauré d'agafar el 51 de les 11.30 amb el Ceri xDDD (pq suposo que cap a les 11 ja estaré de tot... ^^ sino, doncs qualsevol menys el 64 de les 12 xDD q no tinc ganes d'anar amb el Papada :P).

i a la tarda he d'anar a la Ignasi iglesias, i suposo que agafaré el collblanc del Punyeteru o el del Brincos. encara està per decidir. o potser el 64 d les 16 que suposo que es l'Angelito *-* si no té festa, clar xDDD.

els conductors del dia: el Pèls (per descomptat!!), l'Angelito, el Julián, el Punyeteru, el Calvo Machomán i ja està xD.

apa, fins aviat!! ^O^ (avui no he mirat pelis només he llegit Keroro :P).


No hay comentarios: