lunes, agosto 10, 2009

Cap de setmana amb moltes pelis!

Holaaaaaa!!

aquest cap de setmana he aprofitat per veure la col·lecció de pelis que vaig agafar en dvd de les biblioteques públiques xD. aixi que les comentaré breument xD

** El orfanato, una meravella de peli. emocionant i interessant. m'ha agradat de principi a final.
** El laberinto del fauno. no em va agradar gens! vaig estar patint tota l'estona per culpa del generalot aquell!! ¬__¬
** Noche en el museo. vaig riure moltíssim!! xD va ser molt entretinguda. ara, no he vist la segona, però no li veig tant d'argument com per fer una segona part. crec que és tant sols per xuclar calers xD. (pero no nego que si tinc dia de "algo divertit per riure sense parar" doncs potser la vegi en Megavideo xD perquè aquesta no esta ni en dvd xD).
** Elizabeth, la edad de oro. no ha estat gens malament. m'ha encantat que els que feien d'espanyols fossin actors catalans i espanyols parlant en espanyol en l'original en anglès. *-* i el Rayleigh estava bonissim xDDD jajajaja :P

pelis en Megavideo xD que he vist aquest cap de setmana:

** Cómo perder la cabeza. ha estat divertidissima!!
** Como perder a un chico en 10 dias. la millor del cap de setmana. amb la que he rigut més i la que més he disfrutat de totes. xDD
** El rey escorpión 2. una porqueria. massa llarga, avorrida, decepcionant. no era el que esperava xD.
** Supercañeras. molt entretinguda i divertida. ara, millor Megapetarda que aquesta. (coincidien moltes de les ties de Megapetarda en aquesta peli XD).

i primera peli d'avui De boda en boda. xD és molt divertida i entretinguda i els merders en els que es fiquen, se'ls mereixen xDD. he rigut bastant XD.

la segona peli d'avui Catwoman. ha estat molt entretinguda, tant, que m'he quedat amb ganes de més xDDD. hagués estat bé una segona part xD.

a la tarda he nat a Esplugues i he agafat els vols 9, 10 i 11 de Keroro xD que ja tocava ^O^ i he agafat una novel·la històrica. El pont d'Alcàntara. a veure què tal està ^^. no he agafat cap dvd allà.

aqui he agafat Catwoman (que ja la he vist) i Ojalá fuera cierto. (q a veure si demà tinc 1 moment per veure-la xD).

per anar he nat amb el Brincos, i mentre l'esperava ha passat un altre dels futboleros de l'Oliveras xDDD que estava enlloc del porter xDD i ha passat també el meu amic el Descarat xD que m'ha xivat moltes coses interessants xDDD.

i per tornar, he tornat amb l'Angelito *-* que ha estat molt correcte i interessant!!! *-* m'ha encantat el seu: holaaaaaa!! amb plan "jo també sóc interessant" xDDD m'ha sonat aixi xDDDD. si, certament és un paio interessant *-* encara més, quan saluda per la finestra. xDD i el Viejo i el Bigoti han estat genials xDD (les seves salutacions m'han fet feliç xDD) i m'ha fet gràcia el Brincos remugant: claro, como que el Agustín le cae bien, le pone sonrisa de oreja a oreja xDDD jajajajajajaja xDDD ha estat 1 reacció peluda per part del Brincos. sorprenent xDDD. cada dia són més sorprenents *-*

i demà al matí a veure qui porta el collblanc de les 9.40... espero que no sigui cap desgràcia... es que tinc el dubte entre aquest i el 64 de les 10 ^^. a veure si trobo el Jose luis xDDD. però de moment, són més interessants els de la tarda. xDDD *-* tots els que he vist avui (menys el torracollons) són interessants!!!! ^-^ (ah! i he vist al Miguel amb el seu nou tall de cabell!!!! ^-^ mola!! se'l veia com al Voltor xDDD jajajajajaja xDD).

apa, doncs ens veiem demà!!! ^O^ (i a la tarda a Can sumarro :P a pujar per primera vegada amb el Descarat xDDD a veure què em diu xDDD perquè sempre em parla i saluda però mai he pujat amb ell xDDDD és per aixo que alucino tant perquè em parla i m'explica coses xDDD).

ah! els conductors del dia: el Bigoti, el Viejo, l'Angelito i ja està xD.

3 comentarios:

Javi dijo...

Jo, no he visto ninguna, pero si que le tengo ganas al Orfanato. Las demás, ni fu ni fa xDD

Andrea dijo...

Kitsune tens un premi al meu blog J-music

Kitsune dijo...

Andrea, moltes gràcies pel premi ^O^