miércoles, diciembre 17, 2008

Dia de Drames - Seigi no mikata (finalitzat).

Holaaaaa!!

avui ha estat un dia en que a part de les pràctiques de l'insti m'he viciat amb diversos drames.

primer de tot els episodis 3 i 4 de Mendol "Ikemen Idol". un drama molt entretingut sobre 3 noies: la Nami, l'Asahi i la Hinata, que volen ser idols, però que no passen les audicions. però, en sortir d'una audició, troben un ninotet popular i se'l queden i apareix un home-serp, com li diu la Nami, que les persegueix amb una pistola, i en disfraçar-se d'homes, la directora d'una productora els ofereix la oportunitat de treballar com a idols... però sent homes. xD aixi que aixi neix un nou grup, Persona 3. inicialment, format per la Nami i la Asahi, però amb un fet concret el dia del seu debut al carrer, on la Hinata es vol suicidar perquè la volien violar, ella decideix ser una més del grup i són en Kai, en Kuu i en Riku! Persona 3! xD (més o menys, és això xD). els episodis duren 28 minutets només xD.
després, m'he mirat l'episodi 2 de Pi Li MIT, un drama taiwanès d'instituts o universitats, no sabria ben bé dir de què és, el que si sé es que la professora Cherry té al seu càrrec un grup d'estudiants que són la "policia del campus" i que resolen casos estranys que passen allà, al voltant d'una persona misteriosa que envia cds amb un joc a diversos alumnes perquè facin malifetes a canvi de no exposar els seus secrets, però que finalment acaben exposats per la policia del campus. el prota, considerat com el 007, el geni del campus, la noia amant dels misteris "lucifer", el tio que diu "baby" a totes les ties i va de guapo i el tio tonto que vol ser un heroi hauran d'enxampar l'autor del joc que envia les copies a diversos alumnes i saber què pretén fent-los ballar com vol. ^^ mola. ah! i després hi ha la professora Tenshi, que és la cap d'estudis i una guarra asquerosa xDD i el seu fill, que el té superconsentit i no li deixa fer el que vol (vol ser fotògraf i sa mare vol que sigui actor xD) i x desobeir-la colabora amb la policia del campus ^^. els episodis duren aprox 1h i 15 minuts.

i finalment, avui he vist l'episodi 8 i 9 (que l'estic a punt de veure) de Seigi no mikata (em queda el 10 xDDD i ja està). on la Makiko, és com un dimoni, sempre s'ha de fer el que ella vol, i ho aconsegueix sigui com sigui aprofitant-se de la seva germaneta la Youko, de sobrenom, Kumako. (el manga m'encanta, tant de bo que algun dia, planeta el portés aqui xDDD. dic planeta pq portarà Liar Game, una altra serie que em va encantar el drama xD).

apa, doncs sense més demora, vaig a veure l'ep 9 de Seigi no Mikata. (la duració és entre 45 i 50 minuts ^^ però normalment, a part del primer, no hi arriba ^^). -> ja l'he vist!!! es queda moooolt interessant!! ara a sopar i després a veure l'episodi 10 abans de l'Internado!!! jejejeje *O*

avui ha estat un dia estrany, res de bus i quasi només drames xDD feia temps que no feia això xDDD (bé, he vist un episodi de Kirarin Revolution, l'episodi 32 ^^ i he seguit amb Bajo el Aire ^^).
i avui també estic baixant més episodis de Gira Gira (es veu que té 8 episodis, tant sols ^^) i també una nova serie x quan acabi Seigi no Mikata, es diu Scrap Teacher. i és de l'estil de Dragon Zakura. ^^ jeje... alguns dels actors són els mateixos xDDD.

au, doncs a sopar i a mirar el darrer de Seigi no Mikata!! *O* a veure com acabarà!! *O*

ens veiem!! ^^

editat: doncs ja he vist el final i ha estat bé, l'essència de tot, la germana fent de les seves i sortint-se amb la seva i la germana, maltractada de nou x la germana però que sap que és corresposta pel tio que li agrada encara que hagi marxat xDDD. mola ^^

No hay comentarios: