sábado, noviembre 08, 2008

El Salvatge ha portat el 57 de les 18.45 per autopista enlloc de x Esplugues!!!

Hola

un dia més, el Salvatge ocupa el títol de l'entrada d'avui però aquest cop, per a mal... ¬__¬

si, tal com diu el títol, el boig del Salvatge estava xerrant amb una vella, asseguda al seu costat, i llavors, com q es despista fàcilment, doncs sa fotut pel carril del mig i es veu que pensava (si, es veu que pensa molt però fa poc, no coordina bé) que canviaria i baixaria a Esplugues però ha seguit per l'autopista i se sent que remuga: oh, me la he pasado, da igual! si arribo a estar a Esplugues li dic el nom del porc i més!! ¬_¬ m'arribo a cagar en tot, en serio ¬_¬ tindrà cara, el tio!! ¬.¬ però buenu ¬.¬ per sort seva, no hi anava ningú i a sobre diu tot alleugerit: es que tengo ganas de llegar antes... ¬.¬ sempre ets tant contradictori o què?? ¬.¬ una cosa que diu no lliga amb l'altra ¬.¬ aquest tio... ¬.¬ total, que ja ha començat la tonteria quan l'he cridat i no li ha donat la gana de parar davant meu, fotent-se a riure com un imbècil pq m'emprenyava pq parava on li ha sortit dels collons i a més a més, ja venia xerrant amb la vella dels collons i no sa dignat ni en contestar-me. ¬.¬ després es queixa si la gent no li diu hola, maleducat! si tractés millor la gent, la gent el tractaria millor!! Salvatge!! més que salvatge! ¬.¬
i llavors, ja arribant, perquè com xerrava i coneixent-lo, sabia que si no em veia, es saltava la parada, pq ningú més tenia intenció de demanar parada. toco el timbre mirant-lo amb mirada asesina i ell diu rient: te bajas en la primera, verdad? faig q si amb el cap. i diu: tranquila, que no me salto la parada! ¬.¬ i abans de que arribés a la parada l'he tornat a mirar malament x si de cas, i ell rient ha parat. menys mal! ¬__¬ i quan e bxat he vist que mirava rient (mala persona!!). total, que estic molt indignada amb el Salvatge... ¬.¬ espero que la setmana que ve es digni a dir-me hola el dimarts o em cagaré en ell, de passada, espero que passi a les 16.05 i no pas a les 16.15 com sol passar ¬__¬ pq després diu si el Jose Luis ens passa al davant... si es que... amb lo tard que arriba, q encara no sé com s'ho fot!! ¬.¬ pq si va flipat, se salta parades i se salta semàfors, com s'ho manega x anar tard? és algo que x mi és incomprensible... ¬.¬ que el paren les velles per pegar-li i/o el sermonegen pq es salta parades i semàfors en vermell?? pq sino no ho entenc ¬.¬ ah! també pot ser q s'entretingui xerrant en parades amb ties rosses cañón... també pot ser (això no és una indirecta x altres que si que ho fan i després no saluden ¬.¬).

pos ale... ja m'he desfogat 1 miqueta... ¬.¬

avui he anat a buscar el volum 2 de Lovey Dovey... ja queda menys xD :P (ja estic a punt d'acabar la novel·la del Conan *O*).

conductor del dia: l'Andalús, pq pobre home, es mereix 1 medalla pel que ha fet a l'anada avui ^^.
malvat del dia: el Salvatge (com no, pq no s'ha portat com 1 persona ¬.¬)

No hay comentarios: