lunes, noviembre 17, 2008

El Calvo metòdic i les novetats d'avui

Holaaaaa!!

avui he anat al mas llui a veure si tenien les meves novetats i de 3 en tenien 2 U__U el vol 12 de Neuro havia vingut trencat U__U i l'han hagut de tornar U__U aixi que m'he emportat:

** Tutor Hitman Reborn vol 11
** Cat street vol 5

i mentre hi anava he vist el 51 de les 12.05 (q se suposa que és el d'aquella hora xD) i que m'ha donat 1 espectacle molt bo. xD es que he vist l'Olga, i ens hem parat a xerrar justament on el 51 del Calvo Metòdic xD, nom que li he donat pel que ha fet, que no podia passar pq hi havia uns conos al terra i no passava, aixi que corrents, ha baixat del bus i els ha mogut, però no ho havia calculat prou bé pq ha hagut de baixar un segon cop per recolocar-los i tocar el dos. jeje ^^ però m'ha agradat aixo que ha fet pq segur que un que jo em sé hagues tirat pel dret i s'hagues endut els conos de per mig XDDDD. jejeje (exactament estava pensant en 2 xD). però m'ha fet gràcia ^^

i ja està. res més. no+ eren aquests petits comentaris. d'ahir,molt bé, perfecte, el viatge d'anada fins a Sant Vicens ^^ jeje *O* fins i tot va dir mon germà que havia estat el viatge més ràpid i el millor de tots els que haviem fet fins ara per anar a casa de la meva àvia ^^ jeje.

No hay comentarios: