martes, octubre 28, 2008

Pluja, pluja i més pluja (quina rasca que feia al vespre!)

Hola! si no hagués seguit el consell d'aquell home, que m'ha esbroncat x portar una samarreta massa prima aquest migdia m'hagués congelat al vespre quan e gafat el 64 de les 22.25 xD si es que... es que mu ha dit amb 1 cara tant convençuda que després agafés l'abric que he pensat: va, ja q es preocupa x mi, li faré cas. i dd aqui t'ho agraeixo xDDD ^^ (sempre he dit que encara que siguis el burxador num 1 ets el millor xD jejeje).

quina manera de ploure, avui!! ¬.¬ uf... demà tinc tantes coses a fer... q si he de pasar a net el treball de lite i penjar-lo, repassar x l'examen de llatí de dijous, buscar apunts vells del Prim x triar 1 llibre x la seva assignatura, buscar les llibres x fotocopiar capitols concrets xl treball sobre Guillem d'aquitània, anar a l'arxiu de Cornellà a veure si em deixen treballar documentació medieval d'allà inèdita U_U pel treball de l'Ignasi... U__U, acabar de llegir la Chanson de Roland i començar el nou text d lite... el Roswitha... ¬.¬ pq tinc tanta feinaaaaa? U__U ah! i els deures del CAP ¬.¬ (m'encantaria llegir-me la pila de manga que tinc pendent: vol 12 de Yaiba, del 5 al 8 de hayate, el 10 de bobobo, el 7 de FY genbu, el 4 d'akari, el 3 de comme elles, el 6 de SDC, el 4 de Body, el 5 de crown, el 4 de nagatacho, el 17 de negima, el 20 de TRC, el 17 de nana, del 3 al 5 de Busou renkin, el 7 i 8 de Happy mania... alguns d'aquests els tinc pendents dd la primera setmana de setembre!!! ¬.¬') que trist... tinc tantes coses a fer..a+a+ he donat preferència a acabar animes pendents i se m'ha apilat el manga ¬.¬... (i el divendres que en vull comprar més xDDDD jajaja :P quina pila que tindré xD jojojo :P) uf... a veure que faré pq tinc a 1/2 la novela de Luna nueva (q encara no he llegit res dd la setmana passada i la novela del detectiu conan, la primera. aixo, primer de tot. quan acabi aixo ja veuré que em llegeixo XD jojojo).

buenu, i us deixo que men vaig a clapar! ah! respecte a una coseta que m'ha fet gràcia avui, xD sobre el Salvatge, es que m'he posat a riure pq es que ma fet moltíssima gràcia i ell deia que de què reia pero no li he dit res xD.. el cas es que ma fet gràcia que quan a parat allà al walden, para i els diu a la gent: ahora viene el 61, eh? cogedlo, vale? que va al mismo sitio y yo me piro. i veus a 4 persones i com 30 o 40 persones al 61 xDDDD jajajajaja... x aixo m'ha fet moltissma gracia aquesta manera tant descarada de treure's clientes de sobre xDDD per això m'he rigut xD pq ha sigut un: aneu, aneu amb el Cap de pollo! xDDDD i he pensat: millor, més tranquils, si puja menys gent també anirem més de pressa... i més, amb la manera de conduir del Salvatge xD jejeje :P (no, avui, com q no mirava gaire, ni m'hi he fixat, però m'ha semblat que anava menys com un boig xD jejeje :P)

ah! responent a una pregunta feta x certa persona la resposta es: si, t'estic evitant. es que no sé com mirar-te a la cara ara que sé que estàs casat. em sento tonta per anar amb tu amb cara de: quin tioooo! xD i de baaaaba i aquestes coses, no sé si seguir fent l'imbècil o passar de tu. les ties aquelles que esperaven que em posés a babejar com sempre i he passat de montar l'espectacle i m'he assegut darrera d'elles! pero lo bo del cas es que es giraven de tant en tant x mirar si mel mirava amb ullets com sempre!!! serà possible!! ¬.¬ pero buenu... res més xD no es que em caigui malament de cop, es que no se com mirar-lo a la cara, m'ha costat molt dir-li hola aquest matí, en serio U__U

buenu, ara si, a dormiiiir! XD

No hay comentarios: