martes, octubre 21, 2008

Crepuscle - primer llibre de la saga.

Holaaaa!!

la veritat és que no em volia enganxar ni res, però, en veure que la Laurana en parlava tant i tant bé en el seu blog i en el forum de PSS, doncs he pensat: va, mirarem en quina biblio el tenen, i per casualitats de la vida, veig que esta traduit al català també, un elicient més per mi, pq la lectura en castellà se'm fa una miqueta pesada, tot s'ha de dir (a menys que sigui molt amé, l'autor :P). aixi que miro i està en 1 biblio on no he anat mai, però en mirar el plànol, he vist que estava just al costadet d'una parada del metro i penso: va, provem-ho, si no han robat el llibre... xD i dit i fet, aquesta tarda he agafat el bus del Salvatge *O* i he agafat el metro fins allà, abans d'anar a classe, i si, tenien el llibre de crepuscle, en català i en castellà, una edició molt cuidada de Alfaguara, i que m'ha sorprés que estés en tant bon estat XD (potser no l'ha llegit molta gent xD jajaja). aixi que al metro penso: ja que m'he descuidat l'mp3 sobre el llit U_U, doncs llegirem Crepuscle perque estic fins als nassos de la Vida de Carlemany, q per fi estic XD i volia canviar abans de posar-me de cap en la vida de Roland xD (si es que... amb aquest master no es para!!! U_U). total, que començo i noia, m'ha enganxat des del primer moment, un tio guapo, una noia divertida xD peculiar, un noi guapo peculiar XD amor a primera vista ...uuuuh! m'ha tocat la campaneta i he dit: t'enagnxes segur! i quan arribo a la uni, m'assec a llegir i m'he passat les 4 hores de classe pensant que acabi (i aixo q eren les meves assignatures preferides!!) pensant que tinc ganes de seguir amb crepuscle. vaig per la pàgina 90 xDDD jojojo i ara, quan acabi d'escriure aquesta entrada seguiré fins les 12, més o menys, per pair el sopar XD si anava en el bus del Calvo malvat llegint superemocionada el llibre xD jeje :P el Calvo ma dit Cris!!! O___O m'he quedat alucinant xD jajaja (els únics que m'havien dit aixi eren el Calvorota, el Pepón i el Pèls xD quina gràcia xD).

buenu, doncs els conductors del dia: el meu estimat Jesús, per ser tant pacient amb mi (cal dir que demà m'esforçaré més i procuraré no quedar-me sense veu dels nervis? avui m'ha passat el mateix a classe i fins i tot el profe sa posat vermell en veure que m'havia quedat aixi pels nervis de llegir en public U_U).

també el Pepón, el Salvatge, el Bon home, el Brincos 3 són conductors del dia xD jeje... ah! i el Calvo Malvat (per haver-me parat davant meu!! ^^).

malvat del dia: de nou, el malvat del Vikingo.

el que penso es que hi ha 1 frase perfecte x ell xd i es que es un tresor *O* jejeje... el Jesús és un tresor *O* jeje... a classe havia pensat la frase i me n'he oblidat... xD lalala... :P bé, és igual xD el que compta és que per mi és molt important i q me l'estimo molt, vale? XD lalala... :P a veure demà on estarà... espero que al Collblanc o al 51.. U_U q el vull veure xD m'ha fet gràcia q no recordava el nom del Punyeteru i penso: a veure si em sabré jo millor el nom d'alguns que tu, q son els teus companys xDDD jajajajaja :P el q no se és si el del l'esplubus es diu Salvador o Manolo xDDD jajajaja :P ja veurem... espero que no faci el q ma semblat entendre!! tu fora!! a Molins falta gent!! no et vull al 51! xDDDD jajaja... :P al 51, en tot cas, el Jesús xD pero tu no,... a veure... q potser es 1 bon home, pero.... prefereixo el Jesús xD jojojo :P per cert, per on para l'Agustin?, ara que dic jojojo xD fa segles que no el veig... stà de vacances? :O se'l troba a faltar ^^ el que em va fer 1 gràcia immensa es: juga a futbol també!????? xDDDDDD jajajajajaja... quan ho vaig sentir em va costar 1 barbaritat no pixar-me de riure!!! que fort!! vale, l'esport no té edat ni res d'això, pero es que flipava xD jejeje... es que q jo el posi en el videojoc pq em fa gracia vale, pero juga en serio?? jo ho vull veure ! xD si els veiés a ell, el JM i el Pepón jugant... fliparia xDD (i si veiés al Jesús em cauria la baba xDDD). no és per ofendre al Bigoti, es que em va xocar molt xD no me l'imaginava tant futbolero com per anar a jugar (a qui me l'imaginava era el Pèls 2, x exemple xD).

buenu, ara si, sense més demora, a x Crepuscle!!! *O* q romantic... m'encanta! xD

editat: ja m'he llegit el primer volum, en un temps rècord per mi xD m'ha encantat... és taaant romàntica, aquesta història... *O* el que em fot molt moltíssim, més del que us pogueu imaginar, és que està tota la saga menys el segon volum en català. el segon volum o està en anglès o en castellà! però que s'han cregut!!! ¬_¬ amb la saga de Sabriel em va passar el mateix, el segon volum no estava en català U___U quin timo!!! ¬.¬ demà aniré a la biblioteca, al matí, abans d'anar a classe ni res, per poder agafar el segon volum, amb tota la meva resignació de llegir-lo en castellà i arriscar-me a avorrir aquesta preciosa història... es que les històries d'amor, en català, són més romàntiques, sempre havia pensat que en castellà hi havia més repertori de cursileries, però en català queden com més maques xD no en sabia gaires xDDD jajajaja :P a veure si el senyor "tinc no+ el cap al meu examen de no se que" q li vagi molt bé l'examen i que demà es digni a mirar-me quan em saludi... ¬_¬ que avui no ma mirat ni una miserable vegada al saludar... la primera a l'anar, mirant x la finestra i x tornar... mirant al seu manual subratllat en groc ¬__¬ si es que... ¬.¬ (val a dir que entenc que l'examen sigui molt important x ell, peeeero la tonta de mi no l'hagués esperat a ell si m'hagues dit q en comptes de xerrar amb mi, preferia el seu ditxós manual i que havia de repassar en el seu temps lliure, el que m'emprenya no és que no volgués estar x mi, el que m'emprenya es q no em digués q volia repassar i que toqués el dos, doncs no! pq si ho arribo a saber me'n vaig amb el Punyeteru o el Pepón ¬___¬ i no em quedo mirant com 1 beneita com el senyor repassava d'una manera estrafolària, per no dir que era fullejar x sobre tot el manual, x aixo, més valia que xerrés amb mi o que es dignés a mirar-me a la cara ¬_______¬ q x 1 dia que anava sense les ulleres de sol, passava d mi ¬_________¬

i a sobre, un cop més, em pregunten que si era la que xerrava amb X conductor ¬__¬ i que quan passava el 51... ¬.¬ i quan li dic em diu: ens va molt be que sapigues exactament quan triga X conductor que passa a aquella hora... i més enllà un noi feia que si amb el cap... jo alucino ¬__¬ (per dir la veritat, ni he vist el careto del del 51 xD tant sols estava amoinada que el Jesús no es saltés la parada en veure el 51 allà... sort que ma vist xDDD que sino... dd el 29 de novembre de l'any passat q em fa por q el conductor del bus del darrera d'un 51 no em vegi U___U i se salti la parada... U____U jooooo! ¬.¬

una curiositat: tant se'm veu que m'emprenya que pugi el de l'esplubus? xDDDD

2 comentarios:

Aruchan^^ dijo...

Vaja, una altra que s'enganxa a la saga del crepuscle. Una amiga ja me la va recomenar, i a mi, amb el que magrada aquesta temàtica, fa temps que tinc ganes de llegir-lo, pero si es que mai no tinc temps >_<. I a sobre la pelicula la estrenaran d'aqui dos dies, i am lu poc que magrada veure pelis sense llegir el llibre (marruinen la historia, que hi puc fer T_T).

En fin, a veure si mel puc llegir un dia d'aquests...

Kitsune dijo...

jujuju... doncs si, jo tampoc és que tingui massa temps però els desplaçaments diaris en bus (de bcn) o el metro doncs em serveixen per llegir xD (l'altre bus no, a menys que sigui el de les 22.15 per tornar, que ja es tard i no es veu res x la finestra i aprofito x llegir ^^)