viernes, agosto 15, 2008

Finals de 2 series: Haruyuki Bus i Mirmo de pon! xD

Holaaaaaa!!!

avui he acabat dos dels mangues que m'estava llegint i comprant que he trobat que valia molt la pena.

primer de tot, el final de El autobús del amor (Haruyuki bus), en que els millors volums, per mi, han estat sens dubte, el primer volum i després el tercer. aquest últim i el segon no m'han agradat, bé, el tros on surt l'epíleg si, ha estat molt divertit.

respecte al final de Mirmo i la serie en si, he rigut moltíssim, ja sigui en aquest volum i en TOTS. he passat llargues estones rient, emocionant-me amb els personatges, i tot i que creia que potser la cagaria en el final he de dir que NO, que ha estat un final, emocionant, divertit, molt divertit, que em queien les llàgrimes de tant de riure amb la boda o bé amb l'entrada a la "secundaria alta" de la Kaede xD... hi ha hagut una pagina que no podia passar d'ella de tant de riure xD... la llegia i rellegia xD la veritat es que he trobat molt interessant... i aixo que al final faci publi de la nova obra, no n'he vist cap scan por ahi, pero espero que algun dia pugui llegir una mica de la seva nova historia ^^

ara tinc encara pendent de llegir els 2 volums de 3 de Corazones de Cristal, q amb les primeres pagines em feia un fart de riure, pero que mel vaig reservar x 1 altre moment XD... es que no se... a vegades les histories que semblen les mes infantils pq son comedies amb dibuixos molt monos i tal, son les que m agraden mes de totes!


No hay comentarios: