jueves, abril 17, 2008

Manga d aquesta setmana part 1

Holaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!


heus aci que el vol 12 de FMA ja estava ventilat quan i e nat i me hagut de fotre!! siii! guai! (merda ¬__¬)... aixi que aixo es el que e trobat xD per aixo es la 1a part (pq em falten 2 de moooolt importants U.U i les de planeta...)

** Five vol 1
** Ai hime o sea... ¬,¬ lo nuestro no puede ser, tio xD vol 1 (si, al final, en fullejar les pagines i veure merder com en la seva ultima obra Kiss/hug, e pensat en donar-li 1 oportunitat ^.* jeje.. a+a+ son no+ 3 volums ^^)
** Detective ritual vol 1 (la veritat es que després de ikigami i the king of thorn, aquest tipus de Seinen si que em crida l'atencio ^.* em moro de ganes de trobar Tomie en algun lloc. me la van deixar en anglès, pero nu es el mateix en castella xD)
** Lovenista vol 2 (el final xD jeje... m'encanta, la que mes d'aquesta autora)
** Host club vol 11 (el petooooo!!! ueeee! kines ganes de llegiru en castella xD jejeje... )
** Bleach vol 23
** TRC vol 19 (le fullejat i e vist q estava interessant de nou aixi q le gafat ^^)
** Secretos del corazon vol 4 (m'encanta, sincerament, de les mes interessants que faig, cada mes l'espero amb candeletes xDDD jeje *O*)
** Sakura wars vol 4 (jeje ^^)
** sugar sugar rune vol 5 (aaaah! que interessant q esta! quina rabia em fa esperar 2 mesos x 1 volum!! al igual q mushi-shi es una de les series q em rebenta que sigui bimestral ¬.¬)


jor jor jor xD la meva paga extra dona x moooolt xD aixi que encara em kda x mes coses xD lalala... :P em kden les novetats de planeta... em kda cosa xo buenu... a veure si dema al de diagonal u tenen xD jejeje *O* sino, dissabte hauré d nar a continuarà i buscar lo q em falti ^^ (q el dissabte estic en torn de mati!! increible!! i tindré la tarda lliure x nar de compres!! jojojojo *O*)

buenu, doncs em retiru (mon germa ma bxat la segona temporada de l'internado!! ueeee! i ja me mirat 2 dvds de 5 d stargate atlantis :P kines ganes de + *O*)

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Jo dema em comprare alguna novetat i continuacio al salo del comic ^^

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
Kitsune dijo...

OOOH! doncs q tu paxis genial i trobis tot el que vulguis :3 ^.*