lunes, julio 03, 2006

Història 1 capítol 3 part 3 :P

Aqui arriba la tercera part del tercer capítol de la història 1 de les històries del bus XD

- Doncs que nosaltres, el grup dels novatos i uns quants que vau despatxar ens volíem venjar de la companyia per tractar-nos malament. I vam sentir que volien fer la festa i el Bigoti ens va dir que ens podriem passar per muntar sarau. Així que vam preparar això, amb el consentiment de l’Esteve.
- Esteve?.- va dir-li el Tecus amb mirada inquisitiva.
- Si... bé... jo... es que... és veritat que els vaig donar permís per muntar sarau però no els vaig dir que féssin això!.- va exclamar indignat.
- Doncs això m’ho expliques demà al meu despatx. I demà, tots els del teu grupet, veniu també. Hem de tenir una xerradeta. I tu, Manel, disculpa’m per haver pensat malament de tu.
- No passa res, cap.- va dir el Manel.
- Disculpa’m, amor meu.- va dir la dona del Pèls fent-li un petó.
El Pèls la va mirar amb cara de “porca” però va somriure falsament, com sempre i la abraçar.
El show havia acabat i el Pelopi, que guardava els regals d’aniversari del Pèls li va donar.
- Gràcies. Aquest aniversari el recordaré tota la vida.
I tothom va començar a desfilar. La gent marxava excepte un grupet que va decidir sortir una estona. El grupet dels iaios, que ja feia estona que se n¡havia desentès, estava jugant al parxís i al dòmino. Un grupet va decidir quedar-se una estona amb ells. El Pepón va proposar que si es volien quedar una estona a jugar amb ells, a les noies. Elles van dir que si.
Al cap d’una estona, l’Emma va rebre una trucada de la seva mare dient-li que la Sígrid s’havia carregat el telèfon i que no sabia què havia de fer i llavors va marxar. La Cristina encara es va quedar una estona més i va prometre explicar-li tot el que passés.
Al cap d’una estona, tots es van separar i ella va marxar amb el Pepón a sopar (XD).

Al dia següent, als despatxos de la companyia...
El Bigoti va entrar amb el cap baix al despatx del cap, va picar a la porta i li va dir que passés. Allà dins ja hi havia el grup de mafiosos. El Tecus havia quedat en un acord amb ells, com que no volia problemes i que tot quedés amb una taca en el nom de l’empresa, va fer-los prometre que estarien tot un any treballant per a ell sense cobrar, a mitja jornada i en diversos busos urbans. Excepte el Bigoti, que faria jornada completa, com sempre, i que li rebaixarien el sou a la meitat durant 6 mesos com a càstig per instigador, enlloc de fotre’l fora. A més a més de treballar els dissabtes i els diumenges i castigats a netejar tots els autobusos fins que brilléssin, que no es valaia a ruixar aigua tan sols pel damunt.
Aquella decisió va agradar al Bigoti i a tothom i així va quedar la cosa.
La Peluda, que va entrar un cop tots eren fora li va dir al cap:
- Ets massa tou amb els teus treballadors.
- Què volies que fes? Si hagués avisat a la poli hagués estat pitjor.
- Tu mateix. Apa, anem per feina.- va dir la Peluda tancant la porta del despatx.


jojojo, per tant poquet ho podria haver inclós en l'altre post però no m'hi havia fixat, aviat penjaré l'inici de la Segona història de les històries del bus. Avanç: es titula: "Els Manels del bus". XD i per saber més us llegiu el següent post!

No hay comentarios: