lunes, julio 03, 2006

Història 1 capítol 3 part 2 ^o^



Ara passaré a penjar la segona part del capítol 3 de la Història del Pèls. (jojojo, que bé mu vaig paxar ahir amb ell! XD m'encanta emprenyar el Pèls! XD).

En aquell moment va passar un autobus amb l’Arturo en direcció BCN. Les noies es van mirar i van pensar: no sé que és pitjor!
Tornant al pobre home disfressat... va aparèixer amb un uniforme de infermera, amb una mini faldilla, una brusa ajustada, amb unes taronges incorporades que simulaven ser uns pits, els pèls de les cames que es veiessin, unes sabates de punxa a l’estil bruixa, una gorreta al cap i duia una super xeringa les mans. Tothom es pixava de riure, pobre home...
El següent va ser cridat pel Bigoti, encara que estava feliç perquè ja no quedaven més “disfresses temudes” per sortir, així que es va acostar feliciano, el Lalala, amb la seva nàpia, cap a la caixa dels números...remena...i li surt: Cuiner!
Així que el Lalala es dirigeix cap al cofre de les disfresses i treu el que li toca, es dirigeix al vestuari i es canvia. En surt disfressat amb uns pantalons grisos, llargs, sabates negres, impecables, una camisa blau cel, amb una bata blanca damunt, les mànigues arremangades, un mocador lligat al coll, deixant veure el nus, de color blau marí, un barret de cuiner al cap, d’aquells llargs i immensos, de color blau marí, fent conjunt amb el mocador i a les mans, duia un tallant i una paella de mida immensa.
Quan el Lalala va seure, es va aixecar el següent de la llista, el Pepón. L’Emma i la Cristina reien perquè el pobre home va aixecar-se bastant espantat perquè el Bigoti feia jojojo d’una manera sospitosa i va dir-li:
- Hombre del Bigote, seguro que tienes alguno de tus planes maleficos y no nos lo has contado, ¿verdad?
El Bigoti va fer jojojo i va respondre:
- Això tu, que em tens mania, Jose, no tinc res més planejat. Jojojo. De moment.
- No se yo si fiarme de ti.- va dir el Pepón.
- Tú mismo, tú mismo...- va dir el Bigoti fent jojojo.
Així que el Pepón, el número 19, de 25 persones de la festa, ara 28, perquè hi eren les noies i el Pèls, es va acostar a la caixa i va remenar... i li va sortir... dimoni! Justament el contrari del que anava l’Home del Bigoti! Aixñi que el Bigoti va anar corrents cap a ell i li va dir:
- Jose, cámbiate corriendo que quiero hacerme 1 foto contigo. Jojojo (i jo també! XD en vull 1 còpia XD)
- Ya voy, Hombre del Bigote, no me metas prisa.- va dir el Pepón entrant al vestuari.
En sortir del vestuari, anava amb un traje negre, de pantalons llargs negres negres, amb les sabates negres,els mitjons vermells, una cua postissa, d’aquelles que són acabades amb triangle, una camisa blanca, una americana negra al damunt, una corbata vermella, ben posadeta, unes banyes al cap, vermelles i punxegudes, les ulleres de sol negres de mafiós del Bigoti al cap i una forca a les mans, per endur-se el Bigoti cap a l’infern XD.Els dos es van posar per fer-se una foto i després, el Bigoti, en veure l’éxit, va dir a les noies:
- Que us voleu fer una foto amb nosaltres?jojojo
Les noies es van mirar, van riure i van dir que si. Es van posar l’Emma al costat del Bigoti i la Cristina al costat del Pepón (XD), quedant les dues al mig. Després el Bigoti va dir:
- No t’agradaria una foto sola amb el Pepón?
La Cristina va fer veure que dubtava, evidentment que volia una foto amb ell amb la corbata (jojojo). El Pepón, que ja fa bastant de temps que la coneix, la va agafar i va dir:
- Deixa de dissimular, que ja se que ho vols. I a més, ara no fumo.
- Vale.- li va dir somrient.
- Jojojo, això em servirà per la posteritat!.- va dir el Bigoti fent la foto.
Quan ja seien ell li va dir a cau d’orella:
- no sé què en farà el Bigoti de la foto, però em fa por.
- Tens raó, ves a saber si la penja al bus perquè tothom la vegi. Al igual que les fotos d’aquells pobres homes.
- Potser si.- va dir ell rebuscant un cigarret.
- Ei tu, no fumis aquí!
- Ah, es veritat. Doncs ara torno.- va dir el Pepón aixecant-se per anar-se’n a fumar on estava el Iaiete Criticón de cháchara amb el Iaio viciós i el que va de guapo, mentre esperaven el torn del matadero.
Llavors, el Bigoti, els va fer una foto, al grup de fumadors (que evidentment n’hi ha més que fumen, però que ja havien fumat abans de disfressar-se).
- Quieto ahí, Jose!.- va exclamar el Bigoti.
El Pepón, es va aturar en sec i se’l va mirar amb la cigarreta a la boca a punt d’encendre-la.
- Que no pots fumar 1 cop t’hagis disfressat!
- Què?!!.- va exclamar el Pepón tot indignat.
- Pos el que sents, ale, a seure de nou, Pe-pón.- va dir el Bigoti separant Pepón en dues síl·labes i fent jojojo.
- Pos menuda mierda.- va dir el Pepón guardant-se la cigarreta al paquet i seient de nou al costat de la Cristina. (XD jejeje)
Així, que el següent, va acostar-se al matadero, era el Iaio Criticón, el Carlos. Va apagar el puro, amb tota la pena del món perquè no se l’havia acabat i va abandonar el Club dels Fumadors per unir-se al clan dels penosos disfressats. Així que es va acostar a la caixa i va remenar per treure... professor amb corbata! (vaja, jo que aquesta la volia per als tios bons...T_T) així que tot content, s’acosta al cofre per endur-se la disfressa que li tocava i es va canviar al vestuari. En va sortir vestit amb un xandall de gimnàstica, adidas, de color verd caqui, a l’estil militar, amb els pantalons de la bandera espanyola, els que duen els skins, amb les botes de punxes als peus, les polseres de punxes als braços, una samarreta ajustada, de color blanc, al damunt la corbata de color verd caqui i a sobre, la jaqueta del xandall que hi diu: “lonsdale” en immens a l’esquena i de color vermell i groc. Les ulleres de sol al cap i un piercing al nas. (jajaja l’estil profe skin XD)
Les noies es pixaven de riure, tant, que el Bigoti li va fer una foto al iaiete i els va dir:
- ja us en passaré una còpia, juntament amb les vostres fotos d’abans!
- Vale!.- van dir les noies alhora.
El Pepón, estava molt nerviós perquè tenia ganes de fumar i no podia i estava que no podia parar de aixafar una piloteta antiestrés.
L’arracada era el següent, es va aixecar del seu lloc, que estava xerrant amb el va de guapo, que ja havia acabat de fumar, i va remenar a la caixa... i li va sortir... pirata! El pobre home ha estat de sort i no li ha sortit res de dolent! Podria haver estat pitjor! Així que l’arracada es va acostar cap al cofre i es va canviar al vestuari. En sortir, el Bigoti el va pescar i va dir:
- Voleu una foto amb el Jose?
- Síi!.- van exclamar les dues noies.
- Doncs veniu, veniu.- va dir el Bigoti.
L’Emma i la Cristina van aixecar-se corrents i es van posar una a cada costat del Jose. Aixi que el Bigoti els va fer la foto amb ell. Després van seure de nou al seu lloc, entre el Pepón i el Brincos 3 (XD—l’Emma al costat del Brincos 3 i la Cristina amb el Pepón). El Pepón va dir:
- jeje, ya veo que te hace gracia el Jose, eh?.- amb un somriure malèfic.
- Si, em cau molt bé, és una bona persona.- i va tornar-li el somriure carinyosament.
El Pepón va somriure-li carinyosament també i li va dir:
- no tens remei.
- Tu tampoc.
Així doncs, l’Arracada, lluïa un modelet de pirata, que eren uns pantalons pirates de color negre, unes sandàlies creuades negres, una camisa blanca, lligada amb un nus de la part inferior de la camisa i la resta de camisa oberta de dalt (amb els pelacos del pit XD), unes polseres a les mans, un mocador vermell al cap i les seves superulleres de sol posades i amb una espasa de fusta a la mà.
L’Arracada, que estava molt content de les seves fans, es va asseure entre elles, deixant, així la gent asseguda: Pepón – Cristina – Arracada – Emma – Brincos 3. (XD jajaja). El Bigoti, que estava content i fent jojojo els va fer una foto. (XD Bigoti en modo paparazzi XD jajajaja)
I arribant a la recta final de les disfresses, amb 4 persones tant sols per acabar, s’aixeca el Iaio Viciós, del seu seient, en el Club del Iaios Reunits (XD) i remena a la caixa i treu... Paleta!!! Vamos, que li queda que ni pintat! XD
Així que el Bigoti, l’acosta cap al cofre i li dóna la disfressa corresponent. Així que es canvia i surt en “modo paleta” amb uns pantalons pirates marrons, de pana, bruts, amb tanques de pintura verd fosc, amb uns mitjons negres, amb taques de pintura blanques, amb unes sabatilles d’estar per casa fetes pols, que treien els dits del peu per davant, perquè els mitjons estaven foradats per davant, una samarreta blanca, esquinçada per tot arreu i amb taques de pintura i de macarrons,suada, uns tirants, perquè no li caiguin els pantalons, i un mocador al cap, de color vermell, lligat a l’estil caramel, amb un nus a banda i banda del cap, sense taques, acabat de rentar. Es va asseure al seu lloc i era el torn de la dona del Pèls. Poques disfresses li quedaven ja, però, què hi farem! Va acostar-se a la caixa i ens va mirar fent 1 somriure pervers i es va girar cap al Bigoti dient:
- Elles dues també estan aquí i no es disfressen.- va posar amb cara de bruixa.
- Jojojo. Tens raó, però ho tinc tot pensat, per si venia més gent. Així que després, ja els donaré algunes disfresses especials que tenia per aquí, reservades.- va dir el Bigoti fent jojojo.
- Vale, m’encantarà veure de què les faràs anar. Jiajiajiajiajia.- va fer la peluda,llevant-se la mà a la boca i rient a l’estil malvat de la Kodachi.
Va remenar i va treure... policia! Així que el Bigoti, li va donar la disfressa del cofre i es va canviar al vestuari.
En va sortir amb uns pantalons llargs, blau marí, amb una camisa, que li anava immensa, de color blau, una corbata blau marí, que li penjava perquè era molt llarga, una gorra al cap i les sabates negres d’home d’un 42, que li anaven immenses. (jajajaja XD no la penso posar de poli sexi, que sinò es llueix! XD)
La dona, tota indignada, es va asseure al seu lloc, al costat del seu marit i del cap (o sigui, enmig dels dos! XD jajaja).
Ara sí, queden els dos últims, el Va de guapo i el Va de guapo 2. S’aixeca el que va de guapo, s’acosta a la caixa i treu un dels dos paperets: empresari!! (>___<) així que el Bigoti, li va donar la roba corresponent i en va sortir del vestuari improvisat amb: una camisa ben planxadeta, de color blau marí, uns pantalons blancs, planxadets, les sabates negres, la americana blanca posada, la corbata blanca, i les ulleres de sol posades. (treu-te la camisa! XD T_T potser no, que se li veurien els pèls del pit ¬_¬). Finalment, el darrer, el va de guapo 2, el Bigoti, va treure l’últim paperet de la caixa i li va donar la disfressa al Jose Miguel. Ell la va agafar i es va canviar al vestuari. Li toca: de motorista! Així que va sortir amb un traje immens de color negre, arrapat (ejem... si estés bo li quedaria de conya :P), les ulleres de sol posades, les botes negres i el casc a la mà. (senzill, senzill... ^^) Finalment, amb tots vestits, quedaven les intruses i el Pèls per disfressar. El Bigoti ja feia jojojo fregant-se les mans, pensant en el que faria. Tots tres se’l miraven amb la por als ulls, mentre ell feia jojojo. El Pepón els deia que ja es podien preparar, mentre es posava a riure malvadament. El Bigoti els va dir als tres que s’acostéssin i que agaféssin la disfressa que ell els donava. Es jugaven a sorts el primer d’entrar al vestuari. El qui traiés el número més baix, era el primer, la resta el del número més alt és l’últim (que no sé què és pitjor, si ser el primer o el darrer XD). Així que l’Emma, agafa el dau i treu un 3!, la Cristina ara agafa el dau i treu un 3 també!. Finalment, el Pèls, agafa el dau pensant “trauré un 6 i seré el darrer” però treu un 2! Mala sort la del Pèls, perquè el Bigoti diu: elles aniran abans que tu perquè tu ets l’anfitrió, així que les dues es canvien alhora i tu seràs després. Les dues noies es van ficar al vestuari, i, una mica incòmodes, perquè era un espai mooolt reduït, es van canviar i van sortir disfressades de: reina mora i de fetillera (jojojo) la reina mora, es va acostar amb el seu vestit llarg, de color taronja florescent, llarg fins als peus, amb una “raja” a cada costat, ensenyant cuixa (XD) i unes sabates de taló, alt però no massa i que aguanti bé (dels que li agraden a l’Emma), amb uns penjolls de bisuteria i unes arracades en forma d’espiral daurades. Al cap, duia un vel de color groc pàl·lid. A les mans, unes polseres. El seu cabell, recollit en un monyo, decorat amb cintes de color taronja i groc. La fetillera, vestida amb un vestit llarg, fins als turmells, de color lila, amb clapes blaves, unes sandàlies liles, un barret lila amb ratlles blaves al cap i una vareta màgica a les mans. El Pèls, el darrer en entrar al vestuari estava cagat, l’havien reservat pel final i no sabia si estava preparat psicològicament pel que l’esperava un cop sortís canviat del vestuari. El pitjor no era allò, el pitjor era que no sabia que li podien haver preparat per a la resta del dia! Els plans del Bigoti són imprevisibles i mai se sap què pot passar! Llavors, el Bigoti li va donar un petit farcellet en el qual estava la seva disfressa. El Pèls pensava: què hi haurà dins del farcell. Dins del vestuari el va obrir, es va posar la disfressa i en sortir, els altres estaven a fora i el van engrapar i es van fer 1 foto amb ell. El Pèls anava disfressat de pelacanyes! Duia 1 modelet de pantalons esquinçats, de color negre, fins al genoll, unes sabates gastades, sense mitjons, una camisa blanca feta malbé i oberta, sense botons (et pots imaginar el q ve ara!! Se li veuen els pèls del pit! XD), una gorra negra al cap i ja està. Tots es van fer la foto, incloses les noies i la dona del Pèls. Llavors, que pràcticament eren les 12.30 del migdia, el Bigoti va proposar 1 joc. Es posarien en diversos equips i es dedicarien a fer 1 guerra de globus d’aigua. Els equips serien de 5 persones cadascun i hi hauria però 3 equips de 6 persones. Això es fa a sorts i els equips queden així: Equip 1: Bigoti, Pèls, Cluni, Calvorota, Bigoti 2, Pelopi.
Equip 2: Cap d’escombra, Pepón, Arracada, Lolo, Va de guapo i Cristina.
Equip 3: Emma, Pèls 2, Rami, Brincos 3, Odia num2, Cara gos.
Equip 4: Tecus, dona del Pèls, Popeye, 1/2cerilla, Mosqueitor.
Equip 5: Julio, Lalala, Criticón, Iaio Viciós i Va de guapo 2.
Així que , disfressats els donen 5 minuts per reunir-se i agafar posicions pel parc. Tenen 1h per fotre amb els globus d’aigua. El que guanyi és o bé l’únic que quedi sense mullar o bé l’equip amb més persones sense mullar (o matar). Després que el Bigoti expliqués les regles del joc, es van dispersar els diversos equips.
L’equip num 1, el del Bigoti, va agafar posicions a dins del laberint de torreblanca. L’equip num 2 va agafar posicions a dins la cova. L’equip num 3 agafa posicions a la part de les roses. L’equip num 4 agafa posicions a les escales de l’esfinx. I finalment l’equip num 5 agafa posicions al monticle de damunt del llac dels ànecs.
Decidits a sorts els llocs de sortida de cadascun dels equips, es comença la batalla.
El Pèls i el seu equip de conspiradors es preparen per dur a terme el pla de venjança contra el Tecus i la dona del Pèls. El Bigoti, treu de la bossa, els globus d’aigua i els infla amb aigua i hi afegeix un instrument secret en cadascun d’ells. Estan preparats per les batalles (jojojo les dues XD).
L’equip 2 infla els globus a dins de la cova i posen a la porta al Va de guapo i al Cap d’es a vigilar, per si ve algú (XD).
L’equip 3 estan a la part de les roses, omplint els globus a la font enmig de les vespes, així que s’ho juguen a sorts i li toca al caragos de ficar-se enmig del vespar a omplir els globus (pobre home, mira que té mala sort! T_T).
El grup 4 ha decidit de dividir-se per poder vèncer (jajaja) i se’n van per una banda el Tecus i la peluda i per l’altra el Popeye, el 1/2ceri i el Mosk diu que va sol (XD ja veureu perquè! ^^). Així que tenim les primeres desavinences en els grups! (uoh!)
Finalment, el grup 5, que està amb els ànecs estan fumant feliçment mentre el Julio està omplint els globus de mala gana mentre la resta fuma (XD jajaja kina creu!).
Se sent el tret de sortida (del mòbil del Pèls) i comença la batalla!
L’equip num 1 ha decidit amagar-se bé en un lloc on no els trobin i abandonen la base, a més a més, han de dur a terme el pla malvat. Així que de seguida, busquen l’equip 4, que està relativament a prop del grup 1. De seguida, el grup 3 es posa en marxa per atacar el grup 2, que està a la cova. El Cap d’es avisa que venen els del grup 3, però en girar-se, veu que els altres 4 han tocat el 2! (jajajaja pobre home!). Així que ell i el Va de guapo hauran de quedar-se i lluitar! :P els que venen i ataquen són el Rami i el Caragos, que amb les seves trenetes i les picades de les abelles, té un mal humor... ¬_¬ llença el globus al Va de guapo, que se n’estava enfotent d’ell i li rebota amb les punxes del cap i li esclata al damunt. El Gos riu tant que no se n’adona que el Cap d’es li havia llençat 1 globus i ja estava eliminat, al igual que el Rami. El Cap d’es fugia a refugiar-se (fins que es cansi de jugar XD).
Mentrestant, la resta del grup 3 ha anat a atacar el Grup dels Fumadors, que estaven amb els ànecs i, de cop, mentre el Julio omplia els globus, els cau una allau de globus, i els atacants, l’Emma, el Brincos 3, l’Àlex i el Pèls2 ataquen. Fan retrocedir els que fumaven, perquè no volen que els apaguin la cigarreta i llavors, el iaio viciós rellisca i cau a l’aigua amb els ànecs. Llavors, el Brincos 3 el remata amb 1 globus. El Julio, que s’amagava darrere d’un banc, llençava globus a discreció (dels que ell havia omplert :P) i li toca el rebre al Pèls2, que estava distret. Ja tenen 1 altre eliminat, el grup 3! Llavors, l’Emma li fot al Julio i el Brincos 3 i l’ Odia num2 ataquen al Criticón, que es queixava i al Miguel, que no podia fugir gaire lluny. El que s’havia esmunyit hàbilment era el Lalala, que havia desaparegut del panorama i ningú no sabia on s’havia ficat! Tan sols en queda 1 del grup 5! Els que queden del grup 3 són l’Emma, l’Àlex i el Manel.
Mentrestant, els del grup 1 estaven conspirant contra la dona del Pèls i el Tecus. El Bigoti va decidir que atacarien per dues bandes i van anar a cerca i captura dels membres del grup 4. Però de darrera d’uns matolls van sortir en pla sorpresa el Manolo i el Popeye i van deixar fora de combat el Bigoti 2 i el Cluni. I de seguida van començar a córrer cames ajudeu-me perseguits pel Pelopi i el Calvorota. El Bigoti es va quedar a la base amb el Pèls.
Per altra banda el Pepón, l’Arracada i la Cristina estaven intentant fugir de l’Emma, l’Odia num2 i el Brincos 3, que hi posaven una empenta especial en el Pepón (sort que no hi era el Brincos! Que sinó estrangula el pobre Jose! ¬_¬).en aquells moments, l’Arracada va dir que el Pepón i la Cristina que fugíssin per una altra banda i que ell els cobriria. Darrera d’un arbre, estaven amagats el Popeye i el Ceri. Els van atacar ambdós bàndols. Va haver-hi pluja de globus d’aigua. Finalment l’Emma i la Cristina van caure en un atac conjunt del Ceri (que va tombar a la Cristina) i l’Arracada que va tombar l’Emma. El Popeye va fugir perseguit pel Odia 2 i el Brincos 3 i el Pepón va fugir i l’Arracada va marxar cap a una altra banda perseguit pel Ceri. Mentrestant, el Lalala, que estava fumant porros amagat darrera uns matolls mentre pixava va ser sorprés pel Bigoti i el Pèls, que el van eliminar amb un atac sorpresa combinat perquè el Pèls atacava amb els globus mentre que el Bigoti feia fotos! El Lalala va dir-li el nom del porc al Bigoti però ell no deixava de fer jojojo i de riure. D’aquesta manera el grup 5 quedava fora de combat. Quedaven els altres 4 grups! Qui guanyarà? El Pepón seguia fugint del seu perseguidor, el Brincos 3, quan es topen de cara amb el grup dels eliminats, que estan fent una partida a l’UNO i a la brisca, fent una mena de torneig. Els van veure córrer i es van posar a riure. En aquell moment el Julio guanyava la partida a la brisca jugant contra el Cara gos, el Rami i el Cluni. Naven en parelles i el Julio anava amb el Gos. L’Emma, la Cristina, el Pèls 2 i el Jose Miguel estaven jugant a l’UNO. Encara no havia acabat la partida. El Pepón es va posar pel mig mentre jugaven i el Pèls 2 li va fer la traveta anant a parar al damunt del Iaio Viciós, que li va fer una mirada de les seves. El Brincos 3 va fer jajaja i va dir: ja ets meu! Però en aquell moment va arribar l’Arracada al rescat i va fotre-li el globus pel cap i va eliminar el Brincos 3. En aquell moment, només quedava l’Odia 2 en joc per l’equip 3. Mentrestant, el Lolo, que ningú ja no el recordava (ni jo ¬¬) va atacar per sorpresa el Bigoti i el Pèls i els va eliminar amb un doble atac, però per sorpresa va ser liquidat pel Popeye que va fugir cames ajudeu-me. En aquell moment va passar corrents el Va de guapo perseguit pel Pelopi i la Cristina li va fer la traveta perquè li va fer ràbia. El Pepón es va quedar assegut una estona perquè estava cansat i de sobte, el Mosqueitor, li va llançar un globus pel cap i es va amagar de nou. Estava eliminat, però semblava satisfet i va dir: puc jugar? I es va posar amb el grup que jugava a la brisca, anava amb el Cara gos, aquest cop. L’Emma i la Cristina es van posar contra ells. El Pelopi, que estava per terra va ser liquidat pel va de guapo, que va marxar a la búsqueda del Mosqueitor. Recompte! Queden per l’equip 1: el Calvorota! Per l’equip 2: el Cap d’es, l’Arracada i el Va de Guapo! Per l’equip 3 l’Àlex, per l’equip 4 tots els membres! (recordem: Dona del Pèls, Tecus, Popeye, ½ ceri i Mosk) i per l’equip 5 ja no en queda cap! (oooh! Quina pena XD). Així estan les coses. En aquells moments, el Pelopi li deia al Lolo que si feia parella amb ell per jugar a la brisca també, el quart equip eren el Pèls 2 i el Pèls. XD qui guanyarà?
En aquells instants, la dona del Pèls i el Tecus estaven en el seu món, quan un grup de mafiosos va sortir del no-res i els va atacar. El Tecus, fent d’home protector va defensar la dona del Pèls amb ungles i dents i li van clavar una bona pallissa. La Peluda es va escandalitzar i va mirar per arreu per veure si era cosa del seu marit, però en veure’l jugant a la brisca amb els altres va pensar: qui són aquests, doncs? Per altra banda, el Mosk, el Ceri i el Popeye es van reunir per decidir l’estratègia. La Peluda va dir davant de tothom que estaven eliminats ella i el Tecus també i els van comptar com a eliminats, però no van dir res més. En una altra banda tenia lloc una batalla campal entre el Cap d’es, el Va de Guapo i l’Arracada contra el Ceri i companyia. El Cap d’es i el va de guapo, finalment es van deixar petar perquè estaven cansats (l’edat no perdona ¬_¬), però l’Arracada va fugir. (aquest homes a vegades és com una criatura). L’Odia num 2 estava amagat i va liquidar el Popeye, que es volia esmunyir un moment per anar al lavabo i estava liquidat! L’Arracada estava atacant el Mosk que estava vigilant per una altra banda! Eliminat! I l’Arracada fuig de nou! Però en aquells moments surt triomfant el Ceri i l’elimina! Però darrera diu el Calvorota “sayonara, baby” i elimina el Ceri! Tan sols queden el Calvorota i l’Odia num 2! Qui guanyarà? Tots dos es busquen però no es troben. L’Odia num 2 busca el Calvorota, es troban dins del laberint, el Calvorota és més ràpid i elimina l’Àlex! S’acaba el joc! Guanya l’equip num 1! El del Pèls!
El grup dels guanyadors decideix cedir el regal al Pèls perquè és el seu aniversari, el jutge, l’Arturo, estava molt cansat, deia que ja era massa gran per aquestes ximpleries. Remugava com sempre, sense que se l’entengués.
El Bigoti li dóna el premi a l’Arturu i li fa entrega al Pèls, que emocionat rep el premi i és... un pack de 10 cintes de vídeo verges! El Pèls diu: gràcies, m’agrada tant que quan arribi a casa ho llençaré a les escombraries. I tothom va dir-li de tot! (XD)
En aquells moments, un grup de ninges mafiosos apareixia en escena i diuen:
- aquí està la banda del tigre verd i estem aquí per eliminar-vos. Ens han pagat per avançat de la feina, així que prepareu-vos, ja esteu pregant les vostres oracions!
- Fugim!.- va dir el Bigoti.
Els shuriken volaven pel cel i tothom es va dispersar. El Calvorota i el Cluni pensaven: serà el pla del Bigoti? Però corrien com uns esperitats per si de cas. L’Emma va fugir amb el Pèls 2 i el Cara gos que la protegien. La Cristina va fugir amb el Pepón i l’Arracada però darrera dels altres tres. Darrera d’ells venien el Popeye i el Ceri, que no tenien ni idea del que passava però fugien. A la base secreta del Bigoti i el Pèls, estaven les provisions que havien de ser el dinar de tothom i el Cap d’es i el Va de guapo, que abans l’havien descobert s’hi van instal·lar i es preparaven el dinar. En aquell moment van entrar el grupet corrents i es van amagar. Hi havia una taula i cadires i es van asseure amb ells. Eren dins de la cova (un lloc bastant conegut, però què hi farem!). Així que tots van col·laborar en fer el dinar. El Pepón, l’Arracada, el Pèls 2, el Brincos 3, el Popeye i el Ceri estaven xerrant animadament de futbol mentre les noies se’ls miraven amb cara de “no tenen remei”. A fora de la cova, la banda dels tigres verds estava perseguint el Pèls, el Bigoti, el Tecus i la dona del Pèls, que aquesta última estava convençuda que era una maniobra del seu marit i no el volia perdre de vista, però en aquells moments van haver-hi una pluja de shurikens i el Tecus i el Pèls van resultar ferits per protegir-la, el Bigoti va desaparèixer, els tres es van quedar a la mercè del grup ninja.
Per la seva part, els vells estaven reunits fumant i jugant a les cartes en un racó del parc, a la part de les pistes de patinatge superiors.
Tornant al grupet que estava a la cova, van sentir els passos d’algú que se’ls acostava i era el Lolo que venia amb el Rami i el Julio. El Rami estava estressat, per variar. En veure el grupet tant tranquil i dinant es va posar encara més nerviós, fins que el Pepón es va aixecar i li va posar una cullerada de paté de salmó a la boca i el tio va seure amb ells a dinar després de clavar-se unes clatellades mútuament. El Julio reia i el Lolo es va asseure amb el Pèls 2 i el Brincos 3.
En aquells moments es va sentir un soroll gairebé impreceptible, però les super parabòliques de conductor es van activar i els homes es van posar alerta. El Pepón va agafar la mà de la Cristina i li va dir que s’amagués. L’Arracada va dir-li a l’Emma que no se separés d’ell. En aquells moments, una cortina de fum va envair l’estança i els crits dels homes eren: esteu alerta pel que pugui passar! Els ninges van entrar a l’habitació i després de clavar un clatellot al Pepón i a l’Arracada van segrestar les noies. Els homes, però van sortir a la recerca de les noies, liderats pel Pèls 2 i el Brincos 3. En sortir a fora van topar-se però amn un grup de ninges que els barraven el pas. Què estaven pensant els qui enviaven els ninges. Eren uns 6, els dos homes van pensar: tres per cap. Però pel darrera els van atacar el Popeye i el Ceri, a mossegades i en van inmobilitzar 2! Els altres van sortir en massa per tombar els ninges. Ho aconsegueixen i persegueixen els segrestadors! Corrent per Torreblanca en busca de les noies, el Pepón i l’Arracada s’aixecaven. El Cap d’es i el Va de guapo estaven esperant amb ells a que s’aixequéssin i van anar a buscar-les.
L’Arturu va trucar al móvil del Bigoti per dir-li que marxava cap a la feina, que tenia torn de nit i li va dir que molt bé. El Bigoti s’havia reunit amn el Calvorota i el Cluni. Els dos, sense alè, li van preguntar si sabia què estava passant i ell es va limitar a fer jojojo. I va seure en un banc canviant el rodet de la càmara de fotos.
El segrest de les noies va arribar fins el lloc on estaven el Bigoti i els 2 tafaners. Arribaven els ninges portant a coll les noies i els 12 tios al darrera! El Pepón, que havia enxampat de seguida el grupet va dir en plan peliculero:
- deixeu anar les noies!
- Això!.- van corejar els altres.
- No ens dóna la gana!.- van exclamar els ninges.
- Veniu, si podeu!.- va exclamar el que semblava el cap dels ninges.
- Molt bé.- va dir el Pepón llençant la cigarreta.
- Oooh! Super Jose!.- va exclamar el Calvorota posant en marxa la càmara de vídeo.
El Bigoti anava fent jojojo mentre no parava de fer fotos i el Pepón es barallava amb el paio que tenia la Cristina agafada mentre els altres intentaven distreure els escombraries i el cap. El Brincos 3 intentava rescatar l’Emma. El Bigoti no parava de riure i ho retratava tot. Finalment, el Pepón va encendre una cigarreta i li va clavar al braç del ninja i va deixar anar la noia, que ell la va agafar en braços. Ella li va fer un petonet a la galta per agraïr-li i ell es va posar tot vermell.
En aquells moments, el Brincos 3 va fer el mateix que el Pepón i va encendre una cigarreta, però el paio que aguantava l’Emma no volia caure en el mateix parany havent vist això un cop i va començar a córrer amb el Brincos 3 al darrera amb la cigarreta. A més a més, l’Arracada, el va de guapo i el Pèls 2 van fer el mateix. Tots 4 el perseguien. El Bigoti li deia al Calvorota que els seguís i que no perdés detall. Mentrestant, el Ceri, el Popeye, el Julio i el Pepón li barraven el pas al Bigoti i li demanaven explicacions.
En aquell moment arribava el trio seguit de la resta de gent que faltava. Tots estaven reunits, demanaven explicacions. Finalment, al capdamunt del parc els 4 van enxampar el tio i li van clavar les cigarretes i va deixar anar l’Emma, però el paio ja rodolava per terra, així que ella no va caure més avall.
El Pepón va dir:
- Bueno, Alfaro, te pido una explicación por lo que está pasando, y espero que sea la verdad.
- Jojojo. Jo no sé res.
- Ya, y yo voy y me lo creo. O me lo cuentas o te encierro en el manicomio de San Boi. Aunque depende de lo que me digas te mando encerrar inmediatamente, porque esto es de dementes!.- va exclamar el Pepón tot indignat.
- Jojojo. Yo no sé nada!.- va exclamar el Bigoti.
- Explica’t! Bigoti!.- va exclamar la multitud.
En aquells moments van fer unes passes endavant el Tecus i el Pèls:
- Explica’ns això Esteve!
- Jo no sóc.
En aquells moments baixaven el grupet, portaven un hostatge. Li van treure la màscara: era el mafiós nas de patata! Tothom es va quedar sorprés de veure’l. El Tecus el va agafar pel coll de la roba i li va dir:
- més et val que em donis una explicació i ja!
- La culpa és de l’Esteve!.- va exclamar el mafiós.
- Meva? Si home, i un rave!.- va exclamar el Bigoti.
- Tu calla!.- li van dir el Tecus i el Pepón alhora.
- Explica.- va dir el Pèls.


Aqui deixo la segona part del tercer capítol de la història del Pèls XD

ara seguirà en el següent post! espero que la disfruteu! ^^ apa, i deixeu els vostres comentaris un cop estigui llegida, eh? ;)

No hay comentarios: