domingo, julio 18, 2010

molestant en diumenge xD

Huolaaaaaaaaa!!!

avui he nat aviat a treballar XD i ha vingut el bon home del Va de guapo 2 ^^ que m'ha fet ilusio de veure'l, ja que feia temps q no el trobava en diumenge xD (menys mal que no era el Calvorota!!! m'ha donat la alegria del mati! xD).

en arribar a la feina, prou be ^^ i per tornar, el millor del dia *-* jejeje ^^ he molestat al Jesus per tornar *.* jeje i m'he posat de bon humor en veure'l xD (aquest diumenge si ^^ jeje ^^).

per anar he llegit el vol 3 de Special A, de nou superinteressant... a veure quines intencions te el Kei amb la Hikari *-* (quines ganes que m'arribi ja el vol 5! ^^ si... es 1 llastima que nomes hagi demanat 1 vol mes, pero sera regal de sant xD jeje :P). ara fins que no cobri, no en toca cap mes U.U (2 setmanetes o 3 sense comprar fins que cobri T,T).

També he vist el final de Inuyasha, val a dir que m'ha agradat força. em pensava que no estaria tant ben adaptat ^^ jeje ^^

i avui he vist 2 episodis de Bleach mentre dinava xD jeje els eps 260 i 261 ^^ ja tenia ganes de veure'n mes ^^

i ara a llegir el vol 4 de SA ^^ i sobre el tema de l'enquesta doncs la propera compra en angles sera Natsume Yuujincho (quan tingui mes tomos de La corda d'oro i estigui "al dia" sera el torn de posar-se amb Natsume Yuujincho *.* les altres, poquet a poquet cauran, pero primer aquesta ^^ gracies a la persona o persones que han votat ^^ q suposo que un deu ser el Javi ^^ jeje ^^).


els conductors del dia: el Jesus *-* i el Va de guapo 2 ^^ (ah! i el Calvo malvat ^^).

2 comentarios:

Javi dijo...

Pues sí, he sido yo el que ha votado Natsume. Me alegro de que alguien más la empiece *_*
Ya me comentarás lo que te parece el manga, porque tiene un dibujo muy diferente al anime y una forma curiosa de colocar las viñetas, es genial :D

Kitsune dijo...

muchas gracias x votar en la encuesta *-* (pues supongo q con el dinerito q me den mis abuelos para mi santo me compraré los 3 primeros tomos *-*) aunque el 4 en pre-order sale realmente bien de precio *-* (6 euros ^^ y no sé si lo pediré tambien xD).