lunes, marzo 01, 2010

Mesures contra l'spam T___T

Holaaaa!!

donat que cert individu (masculí o femení) no ho sé xD d'origen incert i asiàtic em deixa spam i per esborrar-li el comentari s'ha rebotat i m'ha deixat 10 missatges més, doncs he hagut de modificar les preferències i posar moderació de comentaris. em sap greu,però em rebenta obrir el bloc feliciana i trobar-me 11 missatges i que 10 siguin de merda d'anuncis de ves a saber què T___T i també he posat lo de verificar la imatge U__U em sap greu per les persones que ho llegien U.U però m'ha semblat necessàri U.U espero q ningú s'enfadi U.U (snif)

avui ha vingut l'Emma de vacances aquesta setmana!!! *-* i m'he ilusionat molt i enlloc de visitar al Raúl, xDD he nat amb l'Emma i ell m'ha saludat supermonament xDDD jeejeje (però al vespre, quan tornavem, m'ha sorprés que feia cara trista xDDD).

per fi he comprat a l'FNAC el vol 1 de Mi año *-* del Taniguchi (que me l'estava llegint fa 1 moment xDD jeje ^^) i també el vol 16 de Hayate ^^ i el vol 14 de Nodame ^^ (i ja està ^^) i hem nat a l'starbucks, com feia temps!!! m'ha fet una ilusió!!! *-* i demà anirem a passar el dia al Diagonal mar *-* jejejejejeje (mira que ens agrada!! hauré d'agafar monedes de 0,50€ per jugar a les recreatives!!! *-* jejejejeje hem quedat per agafar el 51 o bé de l'Iron man o bé de l'Antoniu ^^ apa, doncs ja ens veurem!!!

avui per fi he acabat de veure l'anime de Sola U___U de veritat que se m'ha fet taaant llarg i rallant U___U uf!! menys mal que ha acabat ja!! xDDDD

veient la desastrosa situació de Glénat i que no surt ni a tiros el vol 6 de Detective Ritual, me'l demanaré en francès, que surt el dia 17 de març ^^ i haurem d'esperar a que surtin en francès els tomos 11 de Kurosagi, servicio de entrega de cadáveres U.U quin remei!! i m'hauré de demanar Eensy weensy monster en francès perquè al pas que van... no surtirà MAI!!! U___U aixi que aquest mes, me'l demano U.U

conductors del dia? doncs el Borde xDDD i l'Scorpio :P (el Calvo de la mala llet no perquè no m'ha dit hola pq estava ocupat xerrant amb el mòbil T__T). i per descomptat, el meu conductor de l'Oliveras xDD jeje (ah! i el Carlitos :P).

No hay comentarios: