domingo, febrero 07, 2010

KDD al mercat de Sant Antoni d'aquest mes ^^

Huolaaaaaaaa!!!

Avui he nat al mercat de Sant Antoni amb les del forum de PSS, però com que tampoc estava motivada x comprar, ni tenia ganes de gastar massa, he complert el que tenia en ment. de fet, encara tinc lectures pendents com: PSME sencera xD, Yugo (de l'1 al 12), Azuki completa (encara que ja la vaig llegir de la biblioteca xD), el final de Corona de flores (que fa mesos que la tinc pendent), els 3 últims volums de Rg veda, Kami no nawa, lost universe + special i no recordo si tinc alguna cosa més però possiblement xD (ah! Beauty la tinc pendent però és pq espero que m'arribi el vol 6 XD).

bé, doncs avui entre intercanvis i ventes he gastat poquet. entre tot plegat:

** Keroro vol 1 i 2
** The king of the lamp (volum únic)
** Azul vol 8

** La ventana de orfeo vol 11 i 12 (ja m'he llegit avui els volums 9 i 10 xDDD m'ha agafat el vici :P i està interessantíssim!!! *-* quins amors més apassionats i no correspostos que hi ha xDDD jajaja :P i tots són uns desgraciats, però la història enganxa que no vegis xD).
** Hoy comienza nuestro amor vol 7
** Mi anaranjado atardecer vol 4 (aquest és el primer que m'he llegit pq me'n moria de ganes xD i una miqueta més i em descuido de baixar del bus! xD)
** Kizuna vol 2 (per 2 euros i de segona mà xD)

i em sembla que no em descuido res xDDD

avui per nar he nat amb el Va de guapo 2 xD (volia el 64 però SORT que he agafat el collblanc xDDD) i per tornar T___T si que he agafat el 64 i era el Domingo U___U i a sobre, per més conya, quasi em salto la meva parada xDD estava tant còmoda llegint amb el solet i tal xDD que miro i veig la parada davant meu xDD m'ha dit algo que a aquesta hora ja no recordo xDD algo semblant a que hauria d'haver-li demanat parada abans, però igualment ha parat (pq realment no havia arribat a la parada, quedava... 1 minut? xDDD).

i del de l'Oliveras... ni rastre xDD ha desaparegut misteriosament de la faç de la terra U.U

el conductor del dia: el Va de guapo 2 ^^

apa, doncs res més, de moment!! fins aviat!! :3

No hay comentarios: