domingo, enero 24, 2010

Molestant al meu conductor de l'Oliveras en diumenge

Huolaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

avui nava al mercat sortint tard de casa xD per culpa de mon pare que m'entretenia i penso: merda, com avui el viejo estupid vingui a la hora XDDD doncs per sort meva venia tard xD (5 minuts) i no era el viejo era el Javi! ueee! :P i he nat al mercat a canviar el vol 4 de novio fetiche x un altre i la única compra que he fet ha estat el vol 2 de Kobato, que em moria de ganes de llegir-lo, tant que només pujar al metro m'he posat a llegir-lo *-* i llavors, la bota esquerra s'ha trencat i se m'estava clavant i la opció del 64 ha quedat eliminada i la que tenia en ment, de probar sort a veure si veia al Raúl amb cara d'haver dormit 3 hores xDDD em rondava perillosament per la ment. ja que l'Oliveras em deixa davant de casa i no hi ha 51 en diumenge xDD i clar, estava mooolt difícil la decisió, ja que era entre el Raúl i el Pepón xDDD però clar, probar sort també era una putada perquè era 1 entre 4 que fos el que vingués quan jo arribés a Hospitalet xDDDD però el mal que em feien les botes m'ha fet arriscar a trobar-lo o no xDDD així que he seguit amb la línia vermella, deixant enrera la idea de tornar amb el Pepón xDD i arribo a Hospi i me'n vaig a la Farga, ja que volia 1 parada on seure pq em feien 1 mal els peus horrible xDDD i va, i ve 1 Oliveras i era ell xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD increible!!! xDDDDD m'he posat a riure pq estava flipant! XD i ell s'ha posat a riure i mirava amb 1 cara de "que hi fa aquesta aqui" q no vegis xDDDDDDDD però que consti que m'he arriscat i l'he trobat xDDDDDDDD i m'ha fet gràcia aquell supersomiure. i x més conya se m'acaba la bateria de l'mp3 xDDDDDDDDDD i semblava que volgués xerrar desesperadament amb ell xDDD (de fet me'n moria de ganes però no volia q es notés massa excessivament xDDD). així que m'he posat a llegir Kobato i l'estava disfrutant com una boja (manga + bus *-*) xDD uf... estava començant a posar-me tonta xDD i me'l quedo mirant i em fa 1 supersomriure XDDDD clar, es que jo estava disfrutant de les 2 coses i em mira així, m'he posat vermella vermella xDDDD ha estat un: ui, em mira xDDDDD i després quan ens hem quedat solets hem xerrat!!jejejeje *-* (com si ell no sabés q m'en moria de ganes! *-*). i abans de quedar-nos solets, ens hem creuat amb el Pepón i miro x la finestra i li dic: Pepóooon! xDD i ell dient que si l'havia intercanviat pel de l'Oliveras xDDDDDDDDDDD jajajajaja pos si!! va a ser que si xDDDD jajajaja :P i llavors li he explicat xDDD que es que se m'havien trencat les botes, i per no caminar, no he agafat el 64 xD i l'he agafat amb ell xDDD q l'he trobat x casualitat xDDD (el Manolo m'havia xivat que hi era xDDD però no m'havia dit la hora :P per aixó, en part, m'he arriscat xD).

i llavors, quan ja marxava li he dit que el deixava solet i el deixava de molestar i m'ha dit: tu no me molestas, Cris, ya lo sabes que me gusta que vengas *-* oooooooooooooooooooooooooooooh!!! *-* m'encanta aquest home!!! *-* (i sobre m'ho diu amb 1 supersomriure dels seus!!! *-*) jejeje. i l'he pogut veure amb la cara d'haver dormit 3 hores xDDD jajajaja... (per no haver dormit estava superanimat xDDD segur que quan arribi a casa seva es fotrà a intentar dormir però la seva nena no el deixarà xDDDDD jajajaja... deu estar desitjant amb ganes que li canviin l'horari 1 altre cop xD pobret... :P) jo també ho vull xDDD ja que pels matins és fotut trobar-lo i poder xerrar amb ell... ja no tinc excuses xDDD lo d'avui l'ha deixat... O-O i vens des del mercat fins aqui x buscar el bus? XDDDDDDDDDDDD m'ha dit aixó i jo pensant: si sabéssis les bestieses que he fet per tornar amb el bus i divertir-me... xDDDDD

apa, doncs fins aqui la crònica d'avui. els conductors del dia: el Pepón, el meu conductor de l'Oliveras xD i l'Andalús, que pringava 2 dies també xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (pobre home xDDD).

No hay comentarios: