miércoles, agosto 05, 2009

Dvds de la biblioteca i resultats de l'enquesta

Huolaaaaaaaa!!


a veure per on començo... doncs pel principi. aquest matí estava fent el gandul i em truquen de la biblioteca Francesca Bonnemaison per dir-me que ja havien tornat el dvd de Noche en el museo i q ja podia nar a per ell. aixi que, com que eren les 11, em vesteixo i vaig a probar sort a la loteria del bus, a veure qui hi havia... veig l'estupid de l'Angelo per l'altra banda al 64 i em mentalitzo per no equivocar-me cap dia per no agafar el 64 d'aquella hora amb ell xDD. i per la meva banda venen 2 autobusos, el Ceri amb el 64 i el 51 més endarrera. els 2 són bus gris però el del Ceri nava amb 1 cara de mala hòstia de "no pugis amb mi" que era massa xD bé, la seva cara de sempre, de fet xD. aixi que, com que el 64 estava ple de les porques que estaven a la parada, m'he decantat pel 51 que venia amb el Panxacontent i que estava BUIT, literalment xDD. aixi que he nat la mar de satisfeta, amb l'aire acondicionat i el bus buit ^^ que trigo 5 minuts més amb el 51 que amb el 64? i què? vaig més còmoda ^o^ el 51 dóna 1000 voltes a la resta de línies. *-*

total, que per l'altra banda veig el Pèls 2 al 50 de les 11.15 *-* (ho apunto per recordar-me d'agafar-lo xD) i de moment, l'únic que val la pena dels del matí!!! on és el Jose luis?? i el Pepón?? O___o snif... només he vist que bordes!! xD (menys el Pèls 2 ^^). total, que vaig a la biblio, agafo el dvd i torno. en arribar a Maria Cristina ve el 57 amb el Clon del Jose mari, amb la mateixa borderia de sempre ¬.¬ (m'ha ignorat com sempre ¬.¬) i una senyora em pregunta si passa pel Walden i li dic que se suposa que passa per Esplugues i després el Walden (i ho he dit aixi perque tot déu sap que els del 57 fan el que els dóna la gana ¬.¬ i que és la línia que més por em fa perquè quan vas a Esplugues no hi passa ¬.¬). i llavors, el clon diu: a ver, qué me preguntaba, señora? fent-se l'interessant. i ell diu: como bien le ha dicho ella, si, para en Esplugas. xD jajajajaja :P

total, que arribem i veig el Descarat, que em diu: el que buscas está por la tarde. xDD i el Guapo de l'Oliveras (el guapo, no el meu guapo xD) em diu el mateix quan em veu, mentre es posa a riure xD.

total, que vaig cap a casa i penso el meu pla... per molestar al Pèls. XD però, en els pensaments burxadors se m'acut una venjança peluda contra el guapo per lo d'ahir, posar-lo gelós agafant un de la Soler i sauret davant seu xDD jajajajaja xD que dolenta que sóc!! el meu pla era interessant. així que canvio de plans (molestar al Pèls) per venjar-me del meu guapo agafant un dels altres davant seu en la seva hora enlloc d'agafar-lo amb ell xD. per veure quina cara posava. total, surto de casa i allà estava ell, assegut uns quants seients més enrera del bus. em veu i es posa content (sorpresa núm 1 del dia xD) i em comença a saludar i em diu: te vienes conmigo, guapa? *-* i em posa mirada molt monaaaaaa!! i li dic fent-me la dolenta: no, me'n vaig a Esplugues ara. i ell em pita perquè em torni a girar. em giro i em diu: hoy te vas para el otro lado? i li dic que si i es posa a riure i em fa adeu, que ja ens veurem després. ^^ vaig a la carretera satisfeta, em vaig girant i em segueix fent adéu fins que els arbres el tapen ^^. total, arribo a la carretera i allà uns iaios em pregunten a quina hora passa el Collblanc. els dic que a les 15.45 ha de venir el 50. em comencen a xerrar i em distec, ja que la bateria de l'mp3 s'havia acabat U___U. per l'altra banda ve el meu guapo, que s'havia afanyat per arribar en menys de 10 minuts, tenia alguna cosa a dir, per donar-se tanta pressa. si, em mira, em somriu i li dic: holaaaaa! guapooooo!! i ell rient em diu: holaaa, guapaaa! miro el seu bus: BUIT!!! completament BUIT!!!! U____U i em diu: si, llevo el bus completamente vacío y si tu te hubieras subido hubieramos estado los dos a solas. (i arronsa les espatlles) i em diu somrient fent-se el dolent: aunque me hayas intentado poner celoso yendo con los otros (tant s'ha notat?????? O____O lalala... xD sóc transparent xD) te sigo queriendo igual xD. i em fa adéu amb la mà ^^ i llavors, la que és burxada sóc jo i em lamento de haver volgut venjar-me perquè podria haver estat a soles amb ell!!! joooooooooooooooooooooooooooo!!! i jo lamentant-me xDD. l'aparició del Calvo supermega estupid m'ho estalvio ¬.¬ no tinc ganes de recordar el mal tràngol. xD i finalment, ve el Calvo machoman, que està a tot arreu. i li dic: tu? i em diu: si, yo. ¬.¬ i ha hagut de fer el comentari burxador de dir: hombre, hoy lo has sabido poner del derecho! estuuuuuuupiiiid!!! odiós!!! machoman!!! ¬_____¬ i per l'altra banda paxa el Bigoti i penso: un de interessant!!!! ueeeeeeee!!! i per l'altra banda paxa el Miguel amb el 50 de les 15.15 amb una miqueeeeta de retard tant sols xDD (és sarcàstic... duia força retard :P). i penso: interessant num 2 xD.

total, torno el Black jack 3 i agafo el 4. i li pregunto al Bibliotecari que quants dvds puc agafar i em diu molt amablement que 6. aixi que, agafo Elisabeth, que feia segles que la volia veure. i Los otros (edició especial). i m'en vaig a veure si agafava algú interessant. la intenció era mirar el tramvia però per davant venien 3 subnormals amb molt males intencions i cara de viciosos i era imperiós de canviar de vorera, així que per l'altra banda venia un collblanc, el mateix número de l'andada, aixi que tenia pensat que depenent de qui fos, l'agafava. si s'esperava, perquè estava a la parada, quasi ^^ aixi que... era el molt bona ànima i bona persona del Brincos 3, que ha estat un: ooooooooooooooooh!!! i ell ha remugat alguna cosa semblant a siempre se sorprende xDDD. és que no m'esperava algú interessant!!! 3 interessants a la tarda!!!! *-* i l'he saludat supercontenta *-* cosa que ja ha notat xD.

i llavors, arribo amb ganes de burxar al meu guapo, que abans m'havia dit que l'anès a veure xD. aixi que... em costa poc resistir-me a la temptació del guapo xD. aixi que, deixo els trastos i baixo quan faltaven 7 minuts perquè marxés *-* i estava allà, a la seva parra, em veu, es posa en plan "sóc guapo" xD i em somriu i em diu: te vienes esta vez? i li dic que si. em somriu i arribo a la parada i allà estava, liant-se el seu cigarrillo ¬____¬ no podia fumar abans? que passa? que queda més guai de fumar davant meu o què? agh ¬____¬ total, que el tio es fot el cigarrillo a la boca i ens mira als que esperavem a fora, mentre dins estava 1 vella interrogant-lo. el miro, em mira i li diu a la vella (quan li pregunta si té dona xD i ell li diu: no, señora. yo no tengo mujer!! *-* i en aquells moments dec haver fet 1 cara de felicitat que es deu haver notat a 3 pobles perquè s'aixeca i ve cap a mi rient mentre li diu a la vella: lo siento señora pero aqui fuera hay alguien que quiere verme... O___O) ve cap a mi i es posa al meu costat, amb el cigarrillo ¬___¬ i llavors, es gira cap a mi i em diu hola. i posa pose de "soy super mega guapo" xD jajajajajajaja i li dic supervermella: hola. i em mira de dalt a baix i em diu: nena. i li dic: que? i em diu: guapa. xD jajajajajajajajajajaajaja i comença a caminar i em diu: todavía no has venido con falda. me voy a fumar. i desapareix. O___O al cap de 2 minuts reapareix, el cigarrillo ha desaparegut del panorama i un iaio li diu: podemos subir ya? i el guapo em mira, em fa somriure de "triomfador de pelis" xDD i diu: esperese 1 momento que pongo el aire acondicionado y ya pueden subir. i em diu: ven, nena xDDD jajajajajaja.

pujo la última, el iaio encara interrogava al meu guapo i me'l quedo mirant tafanejant descaradament (ho sento, no sé dissimular el meu interés per ell xD a més, amb les mirades que li faig se'm nota massa xDDD) i llavors, em mira i em diu: puedes preguntarme todo lo que tu quieras. i em somriu super carinyosament *-* i li dic: vale. i llavors, ens interromp el iaio de nou xDD i ell li diu: señor, nos quiere dejar hablar, por favor? XDD (estava molest xDDD) q mono :P i ell li diu: faltaria más, hombre, ya me voy, que ya veo que sobro. i ell li diu: gracias xD. i em diu: si quieres... es queda a mitges i ve 1 altra paparra a molestar xDDDDD jajajajajajajaa es lamenta i em diu: si quieres ir a sentarte... xDDD finalment m'assec i em somriu... *-* i bé, per acurtar... arribem al punt on pugen 2 nanos, de uns 20 anys (com mon germà xD) i són d'aquells raros que s'acosten a totes les ties que troben, i en pujar un diu a l'altre. allà hi ha dues noies, una en 1 banda i l'altra a l'altra. una per cadascun. veus al meu guapo que es queda parat i els diu: perdón, pero a mi nena no os acerqueis. em quedo parada i em poso a riure xDD i ell rient em diu: que pasa? encima que tienes a alguien que te defiende te ríes? i li dic: es que m'ha fet gràcia ^O^ i ell em dedica un gran somriure i em diu: qué mona. i llavors els diu: si os quereis sentar al fondo del bus, por favor?. amb 1 somriure malvat de: ni us hi acosteu xDDD. que monoooooo!!! *-* guapoooo!! i llavors, puja 1 puti que se li acosta amb intencions i li diu quan ella es va a asseure al seu costat (la meva cara era de: nooooooooo!!! xDDD) i ell somrient li diu: quiere sentarse en el otro asiento, por favor? i ella fa cara d'indignada i s'asseu darrera seu. en aquells moments li he fet 1 somriure impressionant perquè s'ha posat més que vermell i s'amaga i em mira i em diu: si te vieras en este momento xD. i jo li dic: que tinc res a la cara? i em diu: tu sonrisa. (tonto xD).

i això no s'acaba aqui... perquè puja 1 negre i un sudaca i el guapo remuga: hoy no se acaban los enemigos... ay, quiero decir, los rivales xDDD. jajajajajaja em poso a riure i el negre s'acosta directe al meu seient i llavors, el guapo li diu: señor, creo que en el fondo hay 1 sitio mejor. xDDD q monooo!! i em diu el guapo: no me llames mono que te lo veo en la cara xDDD jajajajajaja (és el que pensava xD) i li dic: guapo xD. i es posa a riure xD. quan per fi baixen a la mateixa parada el negre i el sudaca i els 2 nois aquells xD el guapo diu: uf, ya se han ido los rivales XDDDD. jajajajaja... i llavors, ja venia la meva parada i em diu: ahora que se me van los rivales ya te bajas. i posa cara de pena i em diu: vas a esta de aqui? la de Can sumarro? i li dic que si. i em diu: es que si quieres ir a la otra no te dará tiempo de volver conmigo i em fa somriure mono xD. i em diu també, bueno, que sepas que vuelvo a menos cinco aproximadamente, que ayer no te dio tiempo porque viniste en punto y es a menos cinco, porque no hay mucha gente. así que nos vemos luego y a ver si hablamos. i em fa adeu amb la mà fins que desapareix.
vaig a la biblio i torno el comic i agafo La brújula dorada. (tenia ganes de veure l'adaptació de l'excel·lent llibre del Philip Pullman, que el vaig descobrir al batxillerat, quan me'l van regalar les meves amigues. dedicat per elles *-*). i llavors, agafo el vol 1 de la Magia de Hibiki (novetat del mes ^^). i me'n vaig a buscar 1 forn per comprar 1 ampolleta d'aigua, que tenia el coll sec pels nervis, em quedaven 20 minuts que he matat passejant pel barri, pensant en el moment en que vingués el guapo xDD. total, a menys cinc puntual ve. em veu, em somriu i posa l'intermitent *-* (de lluny) i em diu: hoy si que has venido puntual XDDD i llavors, para davant de la vella bruixa que el crida i el miro i em diu: lo siento xDD. tenia 1 tio donant-li la pallisa U____U quin exit que té aquest home!!! en serio... ¬__¬ i llavors, la vella bruixa puja la primera i a empentes i li fot 1 empenta al tio que preguntava coses al guapo i el tio es queda parat i el guapo també. la tia li diu hola en plan sexi i es fa la guapa xDD i el guapo li diu hola. em mira, em somriu i em diu hola xD li dic hola fluixet. i la bruixa li diu: puedo estar aqui contigo? i el guapo li diu: no, me molesta xDDD. jajaajajajajajaajjaja i em somriu i segueix atenent al tio que li preguntava on anar xDD. la vella va indignada al fons del bus xDD i el guapo despatxa al tio aquell i em mira i em diu: bueno, por fin despejado! xDD i em diu somrient: no entiendo como tengo tanto éxito xDDD. jajajajajaja i apareix 1 altra paparra i ell es lamenta xD i res, a l'anada m'havia fet el doble de cas xDD.

i m'ha fet gràcia que s'espolsa els pesats i em mira directament somrient. jejejeje *-* total, que es queda molta gent a la última parada i una vella que es dirigeix a ell per donar-li la pallissa en el seu descans xDDD pobret xDDD. i em diu: nena, hasta luego. porque vendrás, no? i li somric i li dic que si. i em somriu mentre atén a la vella pesada. xD

i després, en el seu darrer trajecte, baixo a veure'l mentre llenço escombraries. ell esperava xDDD mirant a veure si em veia xDDD estava solet. *-* i em saluda amb la mà amb 1 supersomriure i em diu: te vienes? *-* i m'emociono xD i llavors... què passa? un iaio apareix del no-res per pujar i xerrar amb ell U____U jooooooooooooooooooo!! total, que baixo de nou abans no marxi i em fa adeu amb la mà i em diu fins demà U__U

i ja està. he deixat algunes coses sense explicar però per no fer-ho massa llarg xDD. i perquè em fa mandra escriure més xDDD

la veritat és que hi ha moltes coses que m'han fet gràcia d'avui *-* i a veure si demà el puc veure 1 altre cop i en el seu primer viatge puc nar-hi i no hi ha ningú més i puc xerrar amb ell soleta... *-* (m'he de mirar les pelis que he agafat, així que demà al matí sessió de cine xD) i demà hi aniré amb faldilla... ja fa 3 dies que m'ho diu... així que... me la volia posar avui, però al final no tenia res que valgués la pena per posar-me i he nat de rosa com quasi sempre xD. així que... demà a veure si em poso faldilla *-* (a veure si diu alguna coseta *-*) i ja que ell ha fet el gest de venir a parlar directament amb mi i m'ha dit que li pregunti el que vulgui, no crec que s'enfadi si li pregunto curiositats sobre ell, no? *-* (encara que segueixo pensant que és una miqueta com el Salvatge... xDDD una miqueta bèstia però moooolt amable ^O^ i perquè és directe i canta quan condueix xDD jajajaaja... pobret m'en reia d'ell mentre cantava i em diu: es que está prohibido cantar? xD y no me digas que te ríes porque estoy mono o me enfado xD).

i bé, els conductors del dia: el Brincos 3 i el Pèls 2 ^O^

(i ara, a dormir, que porto quasi 1 hora i mitja escribint aquesta entrada xDDD jajajajaja :P). apa, fins demà!!! ^o^ (no entenc com aquest home té tantissima paciència amb mi i no m'engega a la merda xD per veure'l 4 vegades en 1 tarda xDDD :P).

3 comentarios:

Aruchan^^ dijo...

Jajaja, que boooo. Es desfà dels indesitjats numes per a estar am tu (i mira que sembla que hi posa ganes, pobret xD)

Sobre la Magia de Hibiki, el primer volum es bastant introductori, pero el segon (i suposu que el tercer també) son més aviat historietes curtes sobre els protagonistes i les seves aventures. Putser es una miqueta infantil, pero a mi com a mínim em fa bastanta gracia llegirlo.

Javi dijo...

Ohhhh, esto avanza xDDD
Me han hecho gracia un montón de cosas pero como el post es tan largo, ya no me acuerdo xDDD
En fin, sobre Hibiki, mola, no es de lo mejorcito pero está bien. A ver si sale el tomo 3 de una vez, que ya es el último
No es amor, lo que tu sientes, se llama obsesioooooon (8) xDDDD

Kuroi dijo...

Kyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, això es posa interessant!! Hem de parlar per msn!!! >.<
M'he llegit l'entrada tota sencera (és la primera entrada que llegeixo sencera xDD), jo no sé d'on surten tants iaios O_ó
Aishh, a vera si parlem aviat!!

PD: sóc la Kuroi