lunes, julio 20, 2009

Compres de rebaixes!! (i viatges amb l'Oliveras)

Huolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

avui he fet menys el manta que altres dies xD i he sortit amb mon pare a comprar, fer encàrrecs i després, hem nat a buscar el regal del meu sant (per avançat, pq és divendres xD) i hem nat amb l'Oliveras amb el Menja albercocs xDD que no s'ha venjat xD i m'ha saludat. li he dit a mon pare q ell era el que conduia millor dels de l'Oliveras i el tio content xDDDD jajajaajjaajjaja xDDD (ens espiava xD) i el meu xivato m'havia dit que el meu guapo estava xD pero no l'havia vist xDD i després al tornar l'he vist!!! ueeeee!! ha complert un cop més el que havia dit divendres passat!!! jejeje *-* i ma saludat quan ens hem creuat al tornar!!! ^O^ ma vist mirant-lo per la finestra.. i ma somrigut i ma dit: hola Cristina!! uoh!!! jejejeje...*-* i ara quan vingui baixaré 1 moment a veure'l (amb l'excusa de les escombraries xDDD mon pare està content que el meu guapo torni perque li baixo les escombraries xDDD) i demà ja aniré amb ell i li donaré la pallissa!! jejeje *-* perquè com q ja sé quina hora és... i cada quan tornen... jejejejeje *-* (bé, ara ho comprobaré xDDD jajajaja :P).

i he comprat cera byly, per depilar, q es la millor xD i q aqui no es troba :P només allà Cornellà ^^ i dues samarretes per 5,5 euros ^^ que està molt bé. marcaven 10 i 12 euros (rebaixades) i duien encara més rebaixa (sense saber-ho xD) i quan ens ha dit 11 euros ens quedem... ooooooh!!! aixi que tinc 2 samarretes x 11 euros!! jeje i demà passat anirem a per uns pantalons pirates al decatlón, a veure si en tenen alguns ^^

bé, ara quan pugi de tirar les escombraries diré si està ell o no ^^ jeje (sino, ja sabré que a aquestes hores ja ha plegat :P). apa, fins aviat!! aquest cop no desaprofitaré l'oportunitat de demanar-li el que vull saber!! jeje ^O^ q aquesta setmana pasada l'he trobat mooolt a faltar (si no fos perquè 4 de 5 dies l'he trobat de casualitat... xDDD).

he baixat les escombraries però encara no ha arribat... U___U (què hi farem? quan vingui ja no tindrem temps de xerrar, així que demà el molestaré a cor que vols!! jejeje *-*)

i avui he vist els 5 primers episodis de Shigofumi!! m'agrada molt!! és molt interessant!! em recorda molt a Jigoku shoujo (la primera temporada ^^).

molt bona recomanació, gràcies!! ^O^

apa, fins demà!!

2 comentarios:

Javi dijo...

Lo de que estén rebajadas las cosas a mas de lo normal suele pasar, y te da un subidón xDD (como pensamos en el dinero, si es que... xDDD)
Lo tuyo con el guapo empieza a ser acoso xDDD
Y de Shigofumi, si que se parece a Jigoku Shoujo pero JS me parece un pelín más infantil que Shigofumi, que Shigofumi empieza muy fuerte xDD

Kitsune dijo...

ya ves!! xDD es que... era un regalo de santo por avanzado... como menos costase más cosas por 20 euros!! jejeje... y como que costó 11 todavía me queda buscar algo de 9 euros xDD a ver si voy al Decatlon a por los pantalones xD

nooo!! intento no molestarle mucho ... >-<

a ver cómo sigue Shigofumi... luego me miraré 1 o 2 episodios más xDDD q hoy todavía no he visto ninguno xD