martes, junio 09, 2009

Nota del CAP: APTE!!

Holaaaaaaaaaaaa!!!

sóc feliç!!! avui han sortit les notes del CAP i ha estat: APTE!!! jeje:

Nota teoria: Apte
Nota pràctica: Apte
Nota final: Apte!

ueeeeeeee!! el dia 17 de juny ja puc anar a buscar el meu certificat!!! jejejeje *O* ara si que ja em poden dir "profe" jejejejeje :P

aixi que demà aniré a dir-li al Jose luis, q em deia: seguro q apruebas, con buena nota xD i que quan sabés els resultats que li digués... doncs ja li puc dir!!! jejeje ^^

aixi que ja podré començar a buscar feineta de profe!! ^^ jejeje ^^ estic molt satisfeta.

la de jueus avui ens ha dit q x haver nat a totes les classes que estem tots aprobats, i q depenent dels comentaris de text serà notable o excelent... ¬.¬ podria fer com la d'arabismes i excelent x tothom... pero buenu... ¬.¬ (quina pèrdua de temps, aquesta tarda... 1 excursió ¬.¬ bah... sense comentaris xDD).

i x nar a la merda d'excursio de jueus he nat "mitja volta" amb el Jesús xD i després li ha paxat al Punyeteru... no he vist conductor que estigui més estona mirant endavant i immutable, q ell... O____O me quedat: q fort... xDDD i després ma fet gràcia pq m'abaixava el bus xDDDD jajajajaja... i he pensat: ja u se, tinc fama de vaga... pero tant!! xDDD pero ma fet gràcia!!

i després estic feliç amb la salutació del Calvo malvat i altres q posaré com a conductors del dia xDD jejeje ^O^

conductors del dia: el Jesús, el Calvo malvat, el Gabi xD, L'Angelito (bé, de fet li hauria de dir "el de Badalona" o "el q sempre em trobo al metro" ) xD, el cap d'es i el Punyeteru XD.

2 comentarios:

Aruchan^^ dijo...

Enhorabona, ja ets sensei xDD (perdona, havia de fer la broma xP)

Veus com t'estaves preocupant per no res? Si es que sent tu és impossible treure males notes ^^U

Kitsune dijo...

gràcies!!! jejejeje *O* (em dius el mateix que la gent q em coneix xDDD aixo de és impossible treure males notes.. >.< pero una no pot evitar amoinar-se x tot xDD)