sábado, mayo 02, 2009

Les obres de l' Eiji Otsuka i alguna d'en Sho-u Tajima.

holaaaaa!!

avui, dins de la meva addicció a les seves obres en faré un breu repàs i on es poden trobar en aquests moments (no cal dir que m'encanta tot el que he llegit fins ara xD).

primer les obres publicades aqui ^^

** MPD psycho. publicats els volums de l'1 al 12 (amb un 13è volum que ha sortit a Japó).
** Detective Ritual. conclosa a Japó amb 6 volums i que aqui surt el volum 5 aquest mes de maig.
** Kurosagi: servicio de entrega de cadáveres. publicats aqui fins al volum 8 i aquest mes surt el vol 9 (d'11)

obres publicades fora d'aqui i inèdites (o que no sé si son publicades a algun lloc però que són d'ell)

** Brothers (4 volums i completa). publicada completa tant en anglés com en francès. en francès per l'editorial Glénat al mòdic preu de 6.95 per volum. tot un preu raonable.

argument: la vida escolar de tres germans (dos nois i una noia) de 14 anys, fills de diferents pares, si ja trobava fort que els bessons de Lazos eren de dos tios diferents, aquests son 3 xDDD - pero a mesura que avança la història resulta que eren fills de diferents mares xDDD (a veure com acaba xD) o aixo sembla ser... seran germans de sang tots tres? la germana no serà germana de sang i adoptada? *O* a veure què passa al darrer volum!! *O*

(aquesta serà la meva comanda d'aquest mes. els 4 volums de Brothers!! jajajaja... vici Otsuka!! aquest mes serà un gran vici: els vol 7 al 12 de mps psycho, el 5 de detective ritual, el 9 de kurosagi i aixo xDDDD jajajajajajaja *O*)

**
Gyakusou Shoujo - Owaranai Natsuyasumi -> 2 volums i completa. (no sé de que va pero hi ha escans en anglès al mangatraders. aixi que li faré 1 ullada ^^).

**
Hokushin Denki -> 2 volums i completa. tant sols sé que és històrica i que no està llicenciada en EEUU ni França ^^ i que no té scans, de moment.

** Japan (ITOH Mami) -> 3 volums i completa. de tema històric i ciència-ficció i tampoc està ni llicenciat ni escanejat. U__U

** Kijima Nikki -> 3 volums i encara en curs. la va començar el 1999 però no se perquè no la té finalitzada... potser perquè amb aquesta en fa 4 de sèries que té en curs. (a veure si acaba aquesta xDD que li tinc curiositat, q és de terror ^^). no està ni llicenciada ni escanejada.

** Leviathan -> 12 volums i completa. no està llicenciada enlloc encara però està escanejada fins el volum 11. aixi que els podrem trobar a mangatraders. ^^ (després de brothers baixaré aquesta xDDD jajajaja)

** Madara -> 7 volums. completa. llicenciada tant en anglès com en francès. en angles per CMX i en francès publicada per Glénat (que sembla ser la editorial que aposta per ell aqui i a França, a França més que aqui U__U envejaaaaa!!). també escanejat i es pot trobar a mangatraders.

** Sacchan -> 2 volums i completa. ni escanejada ni llicenciada. té pinta de ser de terror.

** Tajuujinkaku Tantei Psychoco -> paròdia de MPD psycho. de moment té 2 volums i està en curs. no està ni escanejada ni llicenciada.

** Choutetsu Taitei Tesura -> 2 volums. completa. ciència-ficció. ni escanejada ni llicenciada.

** Todenka -> de moment, tant sols està recollida en 1 volum, la sèrie més nova de l'autor, iniciada l'any 2007. sense llicenciar enlloc ni escanejada. és de terror.

** Tokyo Mikaeru -> 2 volums. completa. escanejada en anglès i no llicenciada ni en francès ni en anglès.

** Unlucky Young Men -> 2 volums. completa. també és del 2007 i s'ha ajuntat amb 1 altre diferent per fer-la. ni llicenciada ni escanejada.

i bé, aqui acaba el petit recull de les obres de l'Otsuka. val a dir que la majoria estan fetes conjuntament amb altres autors, sobretot el Sho-u Tajima i que són les que molen més xDDD.

i ara, a llegir el primer volum de Brothers!! que ja s'ha descarregat. si m'agrada, evidentment que me la encarregaré (en francès) xD. jejejeje *O*

apa, ja comentaré que em semblen les que estan escanejades quan les hagi llegit (entre avui i demà!! jejejejeje *O*)

acabo de veure que la obra conjunta del Sho-u Tajima, Robot, és la que publicava glénat i que veig que tant sols han sortit 3 volums i no sé si és que està cancelada o què però és que a 25 euros no m'estranya q en surtin tant pocs!!! (he vist que tenen els 3 a la biblio, nous d'ara xDD jajajaja... aixi que primer, provem-lo de la biblio i si m'agrada, me'ls compraré els 3 pel meu sant al juliol xD jojojo *O*).

per fi!!! he convençut mon pare perquè demà m'acompanyi al cine a veure X-men origenes!! jejejeje i paga ell!!! *O* cineeee!! feia mesos que no veia cap peli al cine!! jejeje *O* i ma mare que deia que no el convenceria... però sip... ell demà no té res a fer i vol fer algo i jo vull veure la peli, aixi que... *O* a veure la peli!! (Ponyo diu q no pero aquesta si *O* millor això que res!! *O*)

No hay comentarios: