sábado, marzo 07, 2009

Els conductors de dissabte al matí d'aquest mes

Holaaaa!!!

aquest matí he sortit de casa a les 7.25 pensant que seria l'Antonio el que estava al 51 xD x una conversa que tenia i resulta que es referia a l'Andalús xDDD. i quan veig q entra a aquella hora em quedo O___O aquest no surt fins a les 7.45 o les 7.50!!! merda!! i penso: segur q el dl 64 serà 1 tardón! xDD i arribo i només arribar arriben 3 dones mes i em pregunten q quin bus paxa i li dic q el 51 i el 64. i em diu q li han dit que passa a les 7.40 i li dic que no, q a les 7.50/7.55 o les 8 depenent del conductor (aixo, el 64, eh? ^^) i la senyora flipa i em diu q es impossible! q la seva amiga no menteix. i li dic que depen del conductor, q el del mes passat si q era puntual (el Pèls 2 xDDD depen del dia xD). el Va de guapo ho era. i li he dit q el 51 passaria cap als 3/4 pq ja sé que l'Andalús triga 15 minuts en donar la volta (minim), in na trigat 18 aixi que... T.T aixi que quan ve el 51, la iaia aquella li pregunta a l'Andalús si ara ve el 64 xDDD jajajaja... i me posat a riure pq he pensat: segur q es un tardon i la vella es florirà esperant... i quanta raó tenia!!! xD vaig a classe, i agafo el metro de les 8.04 ^^ (jeje... ma deixat més a prop del metro ^^). i quan tornu, sortim supertard de classe!! a les 13.45!!! T__T i agafo el metro a les 13.50 i ja patia XDD pero penso: com q es l'Andalús fins les 14.45/14.50 no passaria, aixo clarissim xDDDD aixi que, "con la calma" (lo bo es que penso: com diu el Jacin, con la calma xDDD) me'n vaig a la parada i veig, de sobte, un bus gris O__________________O i jo q vaig mig corrents a la parada i veig el numero i em quedo: ala!! el 64!! xDDDD i dic: que puntual! xDD i el miro i dic: ui! el Jacin xDDD jajaja xD no me l'esperava xD i li dic hola i em diu hola xD mola xDDD jo que pensava "con la calma" xDDD i ell venia amb la calma pq era el de les 14 i ha vingut a les 14.25 xDDDD jajajajajaja però ja m'ha anat bé pq quasi a 2/4 hem vist l'Andalús xDDD a l'entrada de diagonal xDD aixi que fins les 14.55 o les 15 no passaria amb el 51 T______T lalala... xD sort q el Jacin ha anat amb la calma com sempre xD que sino m'hagues hagut d'esperar més de mitja hora a la parada... ^^ i després he pensat: jajajajaja... el Jacin era el del 64 de les 7.40 aixi que SEGUR que ha passat cap ales 7.55 o les 8 i la senyora deu haver descarregat la seva ràbia contra ell.

i ja està. jojojo ^^ i a veure si ara vaig a comprar a l'eroski amb mon pare xD jajajaja... a veure qui deu estar a la tarda... hi seran els 2 que em van dir q pringaven? lalala ^^

els conductors del dia: l'Andalús (x haver-me deixat davant del metro i saludat efusivament) i el Jacin ^^

ah! quina intriga el vol 14 de Neuro!! quines revelacions!!! el "six". que fort *O* quines ganes q surti ja el 15!! *O*

ara acabaré el 8 de kirarin ^^ (m'agrada més el manga q l'anime, de Kirarin ^^. trobo q l'anime té massa palla i els embolics molen més els del manga. són diferents. XD)

No hay comentarios: