miércoles, noviembre 26, 2008

Ja tinc càmara de fotos!!! ueeeee! *O*

Holaaaaaaaa!!!

ja tinc càmara de fotos!! una kodak preciosa xDD que m'ha costat 79 euros (pagat x ma mare xD jojojo)

i x provar la càmara he fet una foto
de els meus mangues francesos xDD lalala... :P
ara ja podré venjanr-me del Pèls el diumenge... jajajajajajaajaja... riure malvat xDD (es que encara no m'he venjat per no voler-me passar la foto que ens vam fer fa 2 anys al seu bus xDD jajaja aixi que quan l'enxampi, el fotografiaré...:P)

també m'he comprat el Fan book de Nana el 7.8 ^^ que trobo una xorrada ben grossa però el tinc xD jejeje
en la primera foto tinc els volums de l'1 al 5 de Crown, els 3 de S (de la Setona mizushiro), tot seguit els volums unics de asuka, lova master A, happy mania de l'1 al 6 (el 7 i 8 els tinc en la banda de pendents de llegir), Shinobi life de l'1 al 4, Body de l'1 al 4, el joc de la PS2 de One piece, Akari 3 i 4 (els altres estan darrera i no es veuen xDD).

en la segona foto tenim d'esquerra a dreta: laobsesion de otome 1, las infidelidades de m, mi tercer novio, 4 amores adictivos, chiki-chiki banana, the flower ring 1, midnight children 1, batman mascara de la muerte, llegando a ti 1, fairy tail 1, nodame 1, kirara 1, l'infermerie après les cours vol 1 al 6, hight school girls vol 6 i 7, amigos y amantes, la ventana de orfeo vol 1 al 4 (el 5 a la pila de pendents de llegir), Comme elles vol 1 al 3 i el manga basat en la peli de Le traversee du temps (q em va costar 12 euros xDD). dalt, alguns pendents de llegir: FMA 18, RG veda 2 i 3, lazos prohibidos 5, school rumble 11, z mazinger 1, zetman 9, d.gray-man 13, magic kaito 4.

i s'acabó XD jejeje (darrera hi ha més però no es veuen xD lalala....:P)

la primera era una prova amb flaix i la segona sense xD heus ací els resultats xD jojojo :P sense en una habitació amb llum = kk. està bé, pero es senzilleta xD x fer fotos ja ni ha prou xD lalala... ja podria ser més barateta... però ja està bé (pq no pagava jo xDD pq m'he passat 2 anys sense camara pq si pagava jo costava més de desembutxacar tants calers xDD lalala... :P).

altres coses, doncs a la tarda he anat a la carretera x veure qui passava primer. en anar cap allà ha passat el Torracollons que en veure'm m'ha saludat O____O i m'he quedat aixi de nou O___O i he seguit. en arribar a la carretera en 20 minuts no ha passat més que l'Edu amb el collblanc però jo volia el 61 o el 51 però res, fins que el Torra no ha donat tota la volta, kk de la vaca. l'he cridat, amb cara de fàstic xDD (q el Julian se'n fotia de la cara de fàstic xDDD) i entro i em saluda O___O i li saludo O___O i me'n vaig a seure justament en 1 seien on hi havien mocs enganxats (quin fastic) i m'he assegut en l'altre seient U___U jo volia finestra!!! U__U mirant x la finestra he vist el Salvatge i he pensat: oh que ve!! duu el seguent, l'agafaré. en el seu lloc, l'home estrany i antipatic ¬.¬ (encara no s'ha dignat a saludar-me i ja hi he pujat com 5 o 6 vegades ¬___¬) aixi que he pensat bé. compro la càmara i vaig a la parada. passa el Torra amb el 64 i penso: oh! que fort... aixi qui durà el 51? O___O i apareix el tio que estava en el lloc del Salvatge!! O________O alucino de nou i després en el bus groc estava el Salvatge U__U ho he deixat en un: ho he vist malament, he alucinat i fi de la questio. m'he posat a llegir i he passat de tot xDD.

ja està. fi de la història. vaig a sopar que l'histèric m'està cridant. ¬__¬


No hay comentarios: