viernes, junio 01, 2007

Els qui pringuen aquest estiu - modificat!! (Cariñito, cariñito, donde vas kon esa miradita??)


Bé, bé, bé, avui, després d'observar el panorama i de alegrar-me la vista amb aquells somriurees i les miradetes del Pepón, doncs escric aqui els qui pringuen amb doblete (juliol i agost) i els qui crec que pringuen 1 dels dos mesos!! ueeee! (Pepóooon, guapooooo) lalala...

Juliol i agost: Pepón, Jose Luis, Pèls, Antonio (?), la Grassa (¬__¬), Brincos 3, Andalú, Julio, Voltor, King Afrika, Scorpio, Bicolor!, Pelopiiiiiii!!!, Ceriiiiiiiiiiii.
Un dels dos mesos: Pèls 2 (?)

jaajjajajaja a fotre!!! ueeeee! el Pelopi pringaaa! pq avui enlloc seu hi havia 1 mata de pel estranya al volant del bus de carreres... O.O i enlloc del Andalu estava el Peloparriba, i enlloc del bicolor un paio estrany amb perilla i ulleres... O.O i enlloc del Dani stava 1 sudaca estrany i baixet i gras que sa kdat 10 minuts a la primera parada llegint la ruta!! i anava tardissim!! pq era el de les 7.30 x la plaça i ja eren les 7.35! (si, el pepon tmb nava tard, x variar... ^^ pero km q es taaaant mooonooo i sem disculpa, x 1 cop a la vida, doncs x aixo el perdono, i per les miradetes i x dir-me guapa, tmb... jejejeje *o* i per 1 altra cosa que mu guardo x mi....>////<>///< *o*

Modificacions (part segona!!!!!! ¬__¬ maleit blogger! m'esborra el que escric!)!!! doncs q el Julio si que pringa els dos mesos pq estava el "maria" enlloc seu xDD i que el Pepón feia carreres amb ell xDDD guapoooo! quina carona que poses quan fas el ximple!! *o* guapiisssssim! vull 1 fotoooo! (encara que no ensenyant els calçotets km avui eeeeh?? que 1 mika mes i em moro (de vergonya i de riure!) porfa... q si duus la camisa x dins dula, be, home! juju O.O q quan te vist aixi... xDDDDD si es que... ^^ (be, si, i jo q mi fixo... valeeeeee! ¬__¬ pero es que no em diràs q si veus el Peponet dret, no tel mires... vamos... xDD i clar, e vist aixo i me kdat de pedra xDD aish, Pepón que provoques les doneeees! jejejeje *o*) guapoooooo >.<>///< )

i be, q dema aniré a la biblio de collblanc a deixar 1 llibre i a veure el Pepón. jeje i a veure si podem parlar d'una vegada ^.* q men moro de gaaaaneeees! i tmb ma fet moltissima gracia que saludés al conductor del 56 dd el collblanc, i q després, el del 56 m'havia esperat. jeje ^.* gracies Pepón, guapissiiim! :3:3:3 (aish, tant de bo li pogues fer petonets de veritat! :3 :3 jeje, a la galta, eh? no penseu malament... de moment jeje *o*)

pero si q es cert lo del llibre... pero l-agafo a la seva hora pq el vull veure a ell... guapooooooooo! tmb ma fet gracia el Pepón, la carona de content que duia quan a vist q el pelopi no stava al 51?? en serio es el seu gran enemic mortal o que?? xDD i tmb 1 petitona petició: vull el Pepón al 51!!!! porfiiiii! pq ja q avui deia que estava avorrit de sempre el Collblanc! Pepón, agafa el 51!! (ja se que llavors la temptacio sera encara + gran, de agafar-lo + sovint pq passaria x davant de casa, com l'agost passat, q em llevaba d'hora, per agafar el 51 de les 9.50 per la plaça pq el duia ell! jejejeje *.* i km q no es va notaaaaar ^.*)

i ja esta! dema esperu q estiguis mooooolt guapo i q si us plau, deixa'm fer-te 1 fotooooo! i vull xerrar amb tu *o*

No hay comentarios: