jueves, julio 27, 2006

una nova avnetura del detectiu Bigoti!


Aquesta és la tercera aventura del detectiu Bigoti!

aquest cop les nostres lladres de guant blanc, de les quals, nomès hi intervenen aquest cop l'Emma i la Cristina, han de robar els ingredients necessaris per a competir en una competició de pastisseria!! si, ho heu sentit bé! han de robar els ingredients d'una famosa i prestigiosa pastisseria! i el detectiu Bigoti ho haurà d'impedir! us ho perdreu? :O

El detectiu Bigoti, cas 3 : la competició de pastisseria de les lladres de Sant Feliu!

Així és, les quatre noies stan treballant tranquil·lament al bar/restaurant del Tecus, quan de sobte, entra el Pèls tot sobresaltat, seguit del Pèls 2 i l'Arracada.
- Manel, es pot saber què et passa?.- va preguntar-li el Tecus eixugant un got.
- senyor, tenim problemes!.- va exclamar el Pèls buscant la seva super pinta a la butxaca del pantaló.
- quins problemes?.- va preguntar el Tecus.
- doncs que se n'ha anat de la llengua, com sempre, i ara tenim problemes.- va dir el Pèls 2 assenyalant l'ase del Pèls.
- Manel! quin una n'has fet aquest cop?.- va preguntar el Tecus amb els braços en gerres.
- doncs, miri, senyor.... és una llarga història!.- va exclamar gratant-se el clatell.
- doncs comença ara, Manel!.- va exclamar el Tecus.
- doncs que estavem reunits el Jose, el Gabi i jo prenent unes copes amb uns amics i va i se m'acut dir que el seu bar té els millors pastissets del món per postres i clar, el Cluni, que té una filla pastissera, doncs ma dit que ella i la seva companya volien tastar els pastissets en una competició contra les seves pastisseres.jejeje.- va dir el Pèls gratant-se el cabell de nou.
- mira que ets ximple, Manel! no et clavo una cleca pq després has de conduir, que sino, et deixo sense cap!.- va exclamar el Tecus.
- I ara què fem, senyor?.- va preguntar l'Arracada.
- doncs quin remei! deixar que l'Emma i la Cristina participin. però no hem de deixar que se'ls conegui la seva identitat, o el Bigoti ja hi ficarà el nas de nou. d'acord?.- va dir el Tecus als seus treballadors.
- d'acord.- van dir els tres.
- i tu, Manel, muts i a la gàbia! ho has entès?.- va dir-li fulminant-lo amb la mirada.
- si senyor, em sap molt de greu el que he fet, senyor. ho he fet sense pensar.- va dir el Pèls amb una profunda reverència cap al Tecus.

En aquell moment, el Tecus va cridar les dues noies i els va explicar la situació. les dues van accedir i li van demanar els ingredients al Tecus. l'home li va dir al Pèls 2 que anès amb el Jose a comprar i van tornar dient que la filla del Cluni s'havia quedat amb tots els ingredients possibles per a fer els pastissos per assegurar-se la victòria! tenien problemes!

- noies, heu de robar els ingredients necessaris per als pastissets de cal Cluni abans de la competició, sinò, esteu perdudes.- va dir-los el Tecus.
- cap, els està demanant un crim!.- va exclamar el Pèls.
- si, però no tenim més remei! a més a més. són els altres, els qui fan trampes!.- va exclamar el Tecus indignat.
- doncs hi anirem, senyor!.- van exclamar les noies.
- les quatre.- va dir la Tati allargant la mà.
- gràcies.- van dir-li l'Emma i la Cris.

Aixi que les quatre lladres, es van disfressar i van sortir al carrer acompanyades del Pèls, el Pèls 2 i l'Arracada. quan s'acostaven a cal Cluni, van veure a l'inspector Bigoti, que estava xerrant amb ell. natural, són companys de l'altra feina del Bigoti, són conductors! >o<>

allà dins de la casa es van escolar fàcilment i van aconseguir robar els ingredients, i l'Arracada, sol, les va dur per no aixecar sospites.

El dia del concurs...

Les dues noies, convenientment disfresades van participar i van guanyar. Al dia següent, el bar del Tecus era ple de gent esperant per menjar els nous pastissets de postres. al final, per a les 4 lladres de Sant feliu va acabar bé un altre cop. les enxamparà el Bigoti algun dia? :O i tot gràcies a les indiscrecions del Pèls! uoh! ;)

Apa, us deixo amb això i ens veiem! deixeu-me un comentari tant si us ha agradat com si no! ok? ;) apa, fins aviat! Pèeeeels!

No hay comentarios: