miércoles, julio 19, 2006

Les aventures i desventures del Detectiu Bigoti



Bueenu, ja torno a ser aqui pel blog. ara feia temps q no mi passava... avui com q he somiat això i em sembla una aventura completa us ho explicaré. són les aventures del detectiu amb el Bigoti més gros i divertit de Sant Feliu! el Bigoti! doncs si, finalement, en els meus somnis s'ha convertit en un detectiu de la brigada especial de Sant Feliu, d'aqui a uns 10 anys aprox, q es dedica a enxampar els grups criminals més buscats i que tothom sap qui en són els membres però que mai s'enxampen.

aixi q us deixo amb el primer cas: "El cas del robatori dels platets d'or del Teatre Nacional."

Era 1 dia corrent a Sant Feliu. estem al 2020.aqui ja hi arriba el tramvia i travessa la ciutat (XD) fins arribar a Molins. en aquest poble, però hi ha un grup de 4 delinquentes molt buscades que tenen planejat actuar aquesta mateixa nit. la Tati, l'Emma, la Cris i la Lorena són els 4 membres de la banda. són especialistes en obres d'art i aquesta nit es volen fer amb els platets d'or que estaran al teatre aquesta nit. l'inspector Bigoti, aquesta matinada ho ha sabut d bona pasta, que actuarien i estan ideant un pla a la comissaria.
resulta que el Bigoti ho sap perquè la seva filla és la cap de la Lorena i la Cris al bar on treballen i la jefa es va deixar el movil amb una comunicació amb son pare a mitges mentre anava a fer un encàrrec per a ell i casualment, ho va sentir. llavors, va posar la seva superment en marxa i va idear aquest pla.

Mentrestant, a l'amagatall de les noies (casa de la Lorena)...
aquesta tarda, agafem el tram fins al teatre i llavors, quan facin el transport de les peces, les canviem per aquestes falses. (va dir la Lorena ensenyant-ne unes imitacions de plàstic pintades).

les noies van agafar el tram i allà hi havia un conductor superestrany! duia 1 megabigoti com el de l'inspector Bigoti! O.O els va dir:

- Bona tarda, jojojo.
- Bona tarda.- van dir elles marcant el Bitllet.

El Bigoti no els treia l'ull de sobre. elles "anaven de guapes vestides" per anar al teatre i llavors, el Bigoti va dir per la ràdio:
- ho teniu tot a punt?
- si.- van dir des de darrera del teatre.

Va començar el pla. les noies volien colar-se quan s'hagués posat tot en moviment, però les noies que duien els plats, van relliscar escales avall i els plats van quedar esmicolats! el Bigoti, en sentir el terrabastall, va acostar-se al lloc del crim i va veure una de les seves millors agents per terra, que havia relliscat amb una pell de plàtan.
el Bigoti es va escandalitxar i va dir als seus agents que si volien fugir que podrien fer-ho. amb la confusió, una noia vestida amb l'uniforme i que la seva cara no li sonava va sortir d'allà. el Bigoti va pensar que deuria ser d'una altra divisió i que per això no la coneixia. però per si de cas va decidir pujar les escales i interrogar-la. però quan va arribar al capdamunt de les escales, la noia ja no hi era.
el Bigoti va examinar els bocinets de terra i era 1 còpia! aquella noia havia de ser una de les 4! i va donar l'alarma. però per mala sort del Bigoti no les van trobar.

al dia següent, al seu despatx li va caure el pèl. pobre Bigoti! acabarà bé per a ell el següent cas?


Doncs aixi ha anat la primera història del Detectiu Bigoti. espero poder-ne escriure més, però ja ho vorem! jejeje

apa, fins aviat! amb la continuació de la història del Pèls.

Ah! i no us oblideu de fer els vostres comentaris aqui! que m'agrada veure que em deixen comentaris amb les opinions! apa, fins aviat!!

No hay comentarios: