lunes, agosto 31, 2009

Viatges satisfactoris...

Holaaaaa!!

avui em sento satisfeta, tant, que només arribar, escric. en tinc ganes i lo millor, tenia gana!!! jeje *-*

doncs per anar, ha vingut l'Angelito, amb 6 minuts de retard ^^ (pero millor que el Calvo estupid que va venir amb 25 min de retard l'altre dia i va tenir la barra de dir-me: si es que en 15 min estoy delante de tu trabajo allí en collblanc!! serà gilipollas!! si vull arribar abans és pq si hi ha qualsevol imprevist que pugui arribar els 15 min abans que volen!!! ¬_¬).
total, que l'Angelito estava amable, feia el ximple (una miqueta ^^) i m'ha fet riure 1 moment, q no recordo que ha fet exactament xDD però amb aixo m'ha tret els nervis de cop i he nat a la feina més tranquila. he demanat la clau, m'he canviat i en baixar, m'han posat a la caixa les 4 horetes ^^ i avui l'Argentí no m'ha fotut la bronca O.O cosa que m'ha deixat satisfeta ^^ i el tocaculs seguia tocant-los indiscriminadament ¬.¬ i en sortir, he sortit amb l'Emma i la Melanie, q elles han nat a pel metro i jo a pel bus, arribo i... sorpresa!!! h havia el meu guapoooooo!!! *-* q m'ha parat davant meu i m'ha dit hola només entrar... i em diu: es que me lo ha contado el Juan!! xivatooo!! (gràcies per xivar-li xDD jajajajaja xDDD) i ha portat ell el bus i m'he passat tot el trajecte babejant xDD i ell rient xDD i dient: Cristina, menuda mirada que me echas xDDD jajajaja (es que... feia dies que no em portava... xDDD). i quan he baixat a pont d'esplugues m'ha dit amb cara de pena: ya te bajas? U-U i li dic que si. i em diu: a ver si nos vemos mañana! i he pensat: tant de booooo!! i m'ha fet adeu amb la mà mentre marxava i llavors, he nat a pel N12, que ha vingut, per 3r dia consecutiu el "iaio muntanyenc" amb la seva barba espessa!! xDDD que m'ha vist i s'ha rigut!! ¬.¬ en 3 hores diferents, el mateix home xDD i m'he posat a llegir el vol 2 de Yu-gi-oh, que m'ha donat temps de llegir 2 capítols. i a les 23.50 ja estava a caseta ^O^ jejejeje *-* em sento satisfeta ^^ i ara 1 capítol més de Yugi i dormir!!! (demà a veure si el Brincos 3 no té festa i em porta amb el 50 de les 17.50 *-*). i dimarts, horari normal i al migdiaaaaaa!! *-* jejejejeje que bé, tindré la tarda per gandulejar, el dimarts ^O^ però demà... a pringar fins tard!!! noooo!! U__U (pq si em toca sortir a les 12 de la nit... el xou de dissabte... T__T espero que no, q quan surti sigui abans de les 12.18 i pugui agafar el N14 de les 24.18 ^^).

apa, doncs el conductor del dia: l'Angelito i el Viejo, pq ha saludat per l'altra banda i m'ha fet ilusió XD jejeje ^^ ah! i el Julio també, q ha saludat al matí i no l'havia posat ^^

No hay comentarios: