domingo, agosto 02, 2009

Novetats de la setmana i últimes pelis vistes.

Holaaaaaa!!

avui he nat al mercat de Sant Antoni, més que res perquè m'havien tret la llum i perquè em feia ilusió anar a per Love blog *-* sobretot xD.

així que he nat a pel bus (que ha vingut primer el 64, amb el Calvo borde, que em diu directament que si no sé picar el bitllet!!! serà estupid!! jo que li dic clarament que diu "titol mal gravat" i em surt amb lo habrás puesto del revés T___T m'ho he mirat bé abans de posar-lo, set-ciències!!!) aquests estupids que van de llestos son el tipus de conductors imbècils que odio més ¬.¬ macho man, aquest ¬_¬

total, que vaig a pel metro (bé, la merda de metro xD) i vaig primer a la botiga del senyor de les caixes i allà estaven les novetats d'Ivrea... jejeje *-*

** Aleluya demonio (molt entretingut. la història principal m'ha agradat. m'ha deixat amb ganes de més. love laboratory mola xD i la de la peixatera també xD. molt recomanable xD).
** Love blog vol 1
** Desire vol 2 (si, no he comprat l'1, però com que l'he llegit, ja el compraré més endavant quan el pilli més barato xD es que no el tenien. xD).
** Novio fetiche vol 1 (el tenia amagadet i l'he vist i m'ha dit: este tambien lo concoces? m'ha dit l'home xDDD).

em deixa passar a la paradeta i triar els comics xDDD jejeje *-*

i després, vaig a l'altre lloc i compro:

** B's log num 2 (tenia més ganes d'Step xD)
** Historia de un vecindario vol 4 (final)
** Nora vol 3

i ja està. volia Karin però evidentment encara no ha arribat aqui T___T aixi que esperarem 1 miqueta xD. i hi havia més coses que volia però una no pot gastar tant de cop, aixi que... la setmana que ve xD.

al matí, quan he sortit a pel bus m'ha fet gràcia que els de l'Oliveras em miraven xDDD i el Descarat m'ha saludat i tot xDDD anda que... i ara, quan ha vingut un, em seguia amb la mirada!!! T_____T flipo... xDDD

i per tornar, he agafat pels pèls el puntual del Julio xDDD. que m'ha saludat molt amablement xD i m'ha fet gràcia lo de l'aire acondicionat per una parada xDDD. ^O^ gràcies per posar-lo xDD encara que fos x 1 parada xDDD :P (es q m'estava morint de calor xD).

bé, el conductor del dia: el Julio. aquest mes els del 64 dels diumenges = caca xD. es que... ni l'Angelo ni el calvo aquell... passo!! collblanc!!! *-* (molestar punyeteru i Julio... XDDD)... i aquests 4 que he vist són alguns dels que pringuen aquest agost!!! ueeeeeee!! 2 de 4... xD no està malament xD.

i bé, ja vaig pel vol 18 de The prince of tennis... quin vici!

i ara li trobo el punt a aquestes pelis del tipus anomenat "sex comedy" que mai m'havien cridat gens i que ara m'encanten. tios de 30 i pico que van de supermega guapos i que intenten tirar-se tot allò que es mou i té forat i que son executius, metges, pringats i tal. mola xDDD.

ara, les comèdies absurdes de instis i nens passats de voltes que volen fer-ho però no fan res segueixen sense dir-me res xD. tant sols em criden aquestes de dalt. xD
sobre tot les del Dane Cook xDDD. mola! xD no sé, el tipic follador amb molt d'èxit entre les dones xD. és un tipus interessant i estrany. xD

ahir vaig veure Habitación 1408. de terror. basada en 1 llibre de l'Stephen King.
Novio por un día. amb el Dane Cook. xD
Una novia para dos. molt divertida xD amb el Dane Cook xD i el Justin Biggs. xD em va fer gràcia el Justin Biggs perquè és mono xD.

i avui he vist Chicos y chicas. una comèdia bastant entretinguda amb el Justin Biggs més jovenet i que no tenia cap mena de gràcia. amb 30 anys si que té gràcia (i camisa, traje i corbata xD), amb vint i pico que sembla que en tingui 18, cap gràcia xDDD.

estic intentant veure Megapetarda xD però la connexió falla i no puc veure-la xD. he vist 35 minuts però no carrega més. em diu q es fall0 de l'adobe... però es que és megavideo!!! ¬.¬ agh... merda de megavideo!! xDD (es carrega la peli però no m'arriba la carrega. es queda pel cami U___U).

i bé, he baixat a veure si estava el guapo i no estava xD hi havia 1 altre tio guapo que se m'ha quedat mirant O___O i m'he quedat amb cara de ximpleta pensant: perquè em mira??? O____O però buenu... xDD

agh.. i demà a veure a ma mare... quines poques ganes que en tinc!! de veritat... una desgana total!! ¬.¬ jo que volia veure el meu amable i preciós guapo xD. què hi farem? a veure si torno aviat i el puc veure... q amb els horaris d'agost... XD tant sols son 4 conductors... aixi que... U___U

doncs si després va correctament la connexió ja acabaré de veure Megapetarda... ara llegiré el vol 18 de The prince of tennis, que em té més que addicta xD no sé, trobo molt mono al Ryoma *-* (no guapo xD) i el Kaido és interessant. evidentment el que trobo guapo és el Momo *-* jejejeje... *-* (trobo a faltar que em porti el Jesús els diumenges... xDD però joooo!! no em pensava que el trobaria tant a faltar!! xD és com quan es va canviar el Julio... ¬.¬). però aprofitaré per molestar-lo aquest mes... xDD jajajajajaja xDD els diumenges... amb el Julio! xD.

apa, doncs ja ens veurem!! fins aviat!! ^O^

2 comentarios:

Javi dijo...

En este ordenador no hay traductor que es un cyber asi que comento lo que he entendido
Yo estuve a punto de comprar aleluya demonio pero al final cogi el 6 de yotsuba y el 7 de tokyo babylon.
Y la BS Log me la van a regalar todos los meses!!! son unos santos xD
Y no dejarás a tu guapo por el alto,no? xD

Kitsune dijo...

XD no, solo me interesa mi guapo xDD el otro ha sido: oh! un guapo xD pero nada más. XD