sábado, agosto 22, 2009

Manga a les rebaixes del Corte inglés xD

Huolaaaa!!

avui he nat amb mon pare a comprar uns pantalons a les rebaixes, però els de la meva talla ja eren de la nova temporada, aixi que, amb el que em costa trobar que em vagin bé de cintura i cadera m'he quedat els que he trobat, encara que fossin de la nova temporada... (pagant jo T__T).

i després, quan mon pare volia veure els dvds he vist manga XD i mirant mirant, em trobo el 6 de Sakura, més barato i dic: doncs aprofito i me'l quedo.

amb aixo, que volia els tomos de Next world i lost world i miro: O__O més baratos!! només els de Tezuka i algun numero suelto de altres series estava rebaixat però he aprofitat i els he agafat tots 3 ^^ i el meu pare m'ha regalat el 6 de Sakura. ^O^ ja queda menys per acabar-la xDD aixo que fa anys que la tinc començada xD la vaig començar al batxillerat xDDD. i tenia fins el 5 xD i del 6 al final els compraré en català ^^ (pq son més baratos xDD).

i a l'eroski estava x 5 euros una de les pelis que més m'agrada i me l'he comprat!! jejejeje *-*
les del doraemon estaven totes per 10 euros, però era 100 euros xDD en total, xDD i no tenia ganes de gastar tant, aixi que no les he agafat :P tampoc les amortitzaria tant :P

i demà... a viciar-me al mercat de Sant Antoniiiii!!! *-* jejejejeje *-*

i he vist el guapo de l'Oliveras xDD que m'ha vist i m'ha mirat malament per anar amb mon pare ¬____¬ però duia el de l'altra banda i per la meva venia aquell home calvo que sempre se'n fot de mi per no encertar quan ve el guapo... aixi que... amb la meva indignació dic: ara a esperar 2 mesos més a que li toqui de nou Sant Feliu xDD. el Calvo riu, truca al guapo xD i li diu i diu:¨la semana que viene tambien me toca sant feliu O___O ha estat: ooooooh!!! doncs la setmana que ve el molestaré!! he dit contenta. i el calvo ha dit: ves, la semana que viene podrás ver a tu guapo xDDDD. jajajaja ^^

a veure si és veritat!! ^^

apa, doncs fins demà!! ^o^

1 comentario:

Javi dijo...

Que lentitud con Sakura, madre mía xD
Aquí en el Corte Inglés casi no tienen manga, y lo poco que tienen está a precio normal así que paso xD
Y que cansino, pelis de Doraemon? A mi me vienen de perlas para poder echar una siesta, porque me quedo firto (no miento xD)
Y eso digo yo, a ver si es verdad xDD