miércoles, enero 07, 2009

Tele!!! i els autobuseros de gener a la tarda ¬.¬

Holaaaaa!!

avui he anat a la biblio d'esplugues a tornar llibres i de passada a veure el panorama x demà, q tinc classe. aixi que he sortit de casa i he vist el bus groc i he pensat: el Salvatge? potser si... i km q saludava he pensat: que de bon humor q està xDDD. però no n'estava segura fins que arribès a la carretera. quan e arribat, n'he vist un de 1/2nou que marxava, aixi que no le vist, tot seguit del iaio dels cabells blancs amb el 61 de les 16... ¬.¬ i el 64 ja devia haver passat... xD q seria el Calvo malvat. i llavors, ha vingut el 60, amb el Gabriolo... q me quedat: millor! aixi no hauré de patir x si ve xDDD. i per l'altra banda ha paxat el Tio bueno xDDD i llavors, ve amb el 50 de les 16.05, el Brincos amb el 115 *O* i me quedat: una opció per si el del 51 no és el Salvatge és el Brincos. q el bon home ma preguntat si pujava pero li e dit q nop. volia saber qui era el del 51. llavors, el 51 seguent del bus groc era... l'Scorpio!!!!! nooooo! quina cara de por! el lleig del 60 s'ha espantat i tot quan m'he espantat de veure l'Scorpio perque no mu esperava... xDDD però llavors, m'ha vingut 1 molt mal pressentiment: si l'Scorpio duu aquell 51, la Destroyer porta el 64 d'abans del Jose Luis??? O___O espero que no... però demà no m'arriscaré, aniré directament a buscar el 50 de l'Edu xDDD jajajaja :P i llavors, amb el bus groc, ha arribat el Julián ¬_________________¬, q a sobre enlloc de venir i obrir, que m'estava congelant, es fot a xerrar amb el Gabriolo dels nassos ¬_______¬ i l'anava a saludar però com q ma fet congelar de més no ma donat la gana... ell quan no li e dit res, ma mirat i ma dit hola, un cop ja estava picant el bitllet i no li he volgut dir res x això, no pas pq vingués enlloc del Salvatge xDD (mentider, tio bueno!! aquesta setmana no podré agafar el Salvatge pq no sé on es!!! U____U ploraré! tinc mono de molestar-lo!!! ¬.¬).
total, que pujo amb el Julián i per l'altra banda, amb el 51 hi havia el vell q no sabia arrencar el bus!!! xDDD (kk) i en el 50 no recordo qui era xDDDDD. k trist xDDD. i llavors, torno els llibres a esplugues... i el seguent 51 era l'estupid del Mandonguilla, q ha esperat a 1 munt de gent i semblava q em fes butifarra dd el bus en plan et fots, però q espero que no hagi fet butifarra o m'emprenyaré ¬_¬ (es que le mirat de reull mentre marxava i feia algo amb les mans però... ¬.¬). total, a esperar 15 minuts a que vingués el Brincos, q aquest cop si q le agafat T.T passava de congelar-me esperant un 51 q ves a saber qui seria!! ¬.¬ (q el 51 de després del viejo era el Lalala! ¬.¬ o un clon seu xD). i llavors, li he dit hola i m'anava a dir buenas tardes i ma dit hola xDDD. i me assegut i només seure ... he vist que les teles estaven enceses!!! oooooooh! amb la pantalla un fons blau amb el símbol de SS a l'esquerra i el rellotge típic clàssic a l'esquerra sota el símbol SS marcant la hora!! ooooh! i en mig les notícies i informació seva i passant x sota, les notícies que pengen a la web de SS!! uoh!! ^^ mola! xDDD i llavors, mirant x la finestra hem vist 1 altre collblanc...ah! l'Edu XDDD jeje... amb el 50 de les 17.05, q anava a la hora!! molt puntual!! si senyor! xD i ... un 61... q era el Cigró! amb les seves superulleres de sol immmenses i blanques a l'estil del mosqueitor xDDDD. :P ah! a l'anar, he vist també el Jose Luis, amb el 64 de les 16 dd bcn ^^. i ja està... em sembla... i ma quedat el 51 d'abans del Julián, q no sé qui deu ser xDDD. però era un 1/2nou... ^^' potser és el Salvatge que n'ha agafat un de més d'hora x estar més temps amb la dona i el fill? potser si xDDDD jejeje :P

pos res més ¬.¬ demà, al matí, a fer les classes a l'insti... la `primera classe que faré joooo! tot el matí!! quina por!!! T__T fins les 14, em sembla... he de buscar l'horari, q no sé on el tinc :P i després, a dinar corrents i a anar a classe de llatí (q recuperarem la classe que vam perdre el 18 de desembre per la mort del pare de la profe), agafant el collblanc del Brincos. pq no em ve de gust el 61 del iaio dels cabells blancs, i el Calvo malvat ja el veuré prou perquè aquest trimestre sortiré tard tots els dies menys 1, aixi que... xDDD posats a triar, que en sigui 1 altre. XDD jajajaja :P i el Julián, no em venia massa de gust, no és que sigui mala persona, però... xDDD prefereixo el Brincos xDDD jajajaja :P a+a+, per anar a la universitat central, em va millor el collblanc :P.

ah! el conductor del dia: el Brincos ^^ jeje. per haver stat tant amable amb mi ^^.

ah! i el Jose Luis, 4 de 4!!! oooooooh! mola! ^^ aixo de que m'hagi detectat 4 dels 4 cops que ens hem vist!! quina ilusió!!! *O* m'ha recordat els vells temps! ^O^ a veure, a veure, quants cops em detecta ^^.

apa, doncs no tinc res més a dir, ara a estudiar una estona i ... fins demà!! ^^

1 comentario:

Anónimo dijo...

Tens raó demà insti amb lo ve que si estaba de vacances T.T (que injusta la vida XD)