martes, septiembre 19, 2006

aclaracions sobre la història

El que diu el títol. anem a aclarar unes coses que no han quedat clares, i això que en posts anteriors ja ho he dit, però bé.

LA HISTÒRIA ÉS DE FICCIÓ! NOMÈS ESTAN PRESTATS ELS NOMS I LES CARES DE PERSONES REALS, EN CAP CAS SÓN IGUALS A LES ORIGINALS. TAN SOLS COINCIDEIX EL NOM. SON AQUESTES PERSONES AMB CARÀCTERS EXAGERATS.

Doncs això, he exagerat els caràcters de la persona per poder-la fer més divertida. i ja està i tot està tret de la imaginació. no està feta perquè un personatge sigui el millor ni el més maco. és una parodia amb el Pèls de prota com a venjança per la seva història de l'harem.

doncs això, que el que volia era fer una història agafant prestats una colla de persones. però no que aquelles persones molestin a la realitat ni que siguin realment així.

i crec convenient posar-ho de nou (per segona o tercera vegada) perquè em sembla que certa persona s'ha ofès pel que he escrit i ja vaig dir que era de ficció i que la prenia de model però no que fos ella. doncs si la he ofès, em sap greu, però ja ho dic de nou. és una història de ficció i en cap moment de la realitat he dit que ella sigui aixi en persona. ^^

doncs espero que quedi aclarat això ^^

No hay comentarios: