martes, julio 04, 2006

Capítol 3 part 3 *o*

I com diuen de "mica en mica s'omple la pica" doncs aqui un petit fragment més del capítol 3 de la història 2.

I per variar, les correspondències de colors ^.*

Bigoti
Emma
Tati
Peloparriba
Moskeitor
Pèls
Arracada

El Pelopi en veure que allà nava per llarg, va agafar el seu fill de la maneta i van anar a la cuina a fer-li un entrepà.
El següent en entrar a la palestra era el Cap d’es, que estava un xic més tranquil però no gaire perquè encara quedava un banyador de dona més (i el millor! Jajaja).
Remena i...li toca un banyador slip rosa,ajustat! Jojojo. Però almenys no li toca un de dona, pensa l’home.
El següent és el Brincos. L’Arracada el fulmina amb la mirada i prega perquè sigui ell el darrer en treure un banyador de dona. El Brincos mira la caixa amoïnat, li tocarà? Remena i...li toca un banyador slip del Reial Madrid! Els del Barça l’apedreguen, inclós l’Arracada, per venjança! (jajaja XD). Al final el Bigoti ha de frenar l’apedregament perquè es descontrolen, si es que aquests homes són com criatures... el següent és el Mafiós nas de patata! Remena...i li toca un banyador slip verd militar! Jojojo. El següent és el Peloparriba! L’Arracada també el fulmina amb la mirada desitjant-li la mateixa sort que ell, a mésa més, ja queden pocs (8). Remena i...li surt un banyador slip groc florescent! Ooh! Li fa butifarra a l’Arracada i comencen a apedregar-se de nou! El Bigoti els fa parar llançant el Peloparriba pels aires! Uoh! El següent és el Pèlsceri, que s’acosta a la caixa i remena...i li toca el darrer banyador de dona!! El pobre Pèlsceri ha rebut! El Bigoti se li acosta fent jojojo i els tres altres mal agraciats se li acosten també! El Bigoti li fa entrega del seu banyador! És un banyador de iaia de color negre amb volantets roses!!! El pobre noi... se’l posa tot plorant i lamentant-se de la seva mala sort i li fan la foto sol i amb els altres tres.
Els altres 6 que queden respiren alleugerits perquè ja no queden banyadors de dona per sort! Així que el següent és l’Odia num2! Remena i...treu un banyador de bóxer dels simpson amb el Bart Simpson estampat! Com que també va de nen li fa una foto amb el Brincos 3 i després una amb el Brincos 3 i el Julio, tots tres.
Ara és el torn de l’Edu! Remena...i li toca un banyador slip del Barça! I es fa una foto amb el Bigoti que en duia un del Barça també! Ara és el torn del Bigoti 2! Li toca un banyador bóxer del Madrid! I li fa una foto amb el Brincos, que també en duia un del Madrid i amb els que el duien del Barça!
Ara és el torn del Lalala! Queden tan sols 3! Li toca un banyador slip amb autobusos verds estampats! Li fan una foto amb el Gos, que en duu un d’autobusos també!
Ara és el torn del Pèls 3! Li toca un banyador slip dels Simpson, amb el Homer Simpson estampat! Li fan una foto amb l’Odia num 2, que en duu un dels Simpson també i una amb els tres (Odia 2, Brincos 3 i Pèls 2) i després amb el Julio com a papa-machomán. Finalment, el Lolo en duu un blanc, bóxer amb daus de colors estampats!
Així que un cop vestits tots, se’n van cap a l’àrea de la piscina per a dinar.

A l’àrea de la piscina...

El Pelopi estava davant de la barbacoa, que li havien tret la pols previament (XD) juntament amb el Cap d’es i l’Eduardo que s’havien ofert voluntaris per fer la carn a la barbacoa. El Pèls i l’Arracada, amb la seva tragèdia inclosa volien preparar les butifarres i les hamburgueses en una parrilla improvisada. Mentrestant, la ment del Bigoti ja estava en marxa de nou i se li va acudir que per fer més divertit el dinar que calia muntar un karaoke amb premis (per variar XD). Aixi que es va decidir que per sorts, que cadascun aniaria sortint a la palestra a cantar cada cop que sortís el seu número. Aixi que, mentre els que cuinaven, que de moment es lluiraven (jojojo per poc temps :D) els altres haurien de cantar en banyador davant de tothom. (quina vergonya! >.<) el Bigoti va treure la seva superllista i va dir a dedocracia, que una mà innocent llençi el dau per primera vegada, per decidir el primer que pugui ser el cantant! Llavors, va assenyalar a l’Emma i li va dir: - Maca, que vols llançar el dau?-. amb un gran somriure i el seu Bigoti.
- Siiiii, hi tant!.- va exclamar l’Emma tota feliciana.
Així que l’Emma va llençar el dau tres vegades tal i com li va dir el Bigoti per saber el primer en tenir l’oportunitat de cantar!!! Aixi que llença: 1+3+4!= 8! Doncs la primera serà la Tati! El Bigoti li va passar un micro i li va dir:
- Tati, què ens cantaràs?
- Mmm... deixa’m pensar, Bigoti.- va dir la noia.
- Doncs no t’ho pensis massa que sinò ens hi florirem!.- va exclamar el Bigoti.
- Ja vaig!.-va exclamar la Tati.
- I llavors?.- va preguntar el Bigoti impacient.
- Cantaré: Sobreviviré. De no sé quina cantant és però me la sé perquè la he sentit a la ràdio.- va dir la Tati.
- Doncs aquí tenim la Tati cantant “Sobreviviré”!.- va exclamar el Bigoti emocionat amb el micro i li va cedir a la Tati.
- “Sobreviviré... nananananana” (no me la sé :P)
Mentre la Tati cantava el Pèls i l’Arracada posaven la carn a la graella i els altres escoltaven i reien de la actuació de la Tati.
En acabar de cantar, el Bigoti va dir:
- Emma, bonica, llença el dau de nou!
- Siiiii!.- va exclamar l’Emma feliç de fer de complice del Bigoti.
- Endavant! 4+6+6!=16! Li toca a... al Peloparriba!!.- va exclamar el Bigoti!
- Jo?.- va dir el tio fent-se el longuis.
- Endavant! Què ens canataràs?.- va dir-li el Bigoti amb el micro a la mà.
- Doncs cantaré... “superfort”
- Molt bé! Duràs el tanga negre, també?.- va preguntar-li el Bigoti.
- No, ja faig prou amb el meu superbanyador groc florescent!.- va exclamar començant a cantar.
Mentre el Peloparriba, que cantava com una regadora cantava “sóc superfort i em banyava en un riu...” els altres se n’enfotien d’ell (sobretot l’Arracada :P) i el Calvorota, la mà dreta del diable bigotal el filmava en vídeo com a la Tati.
Llavors, en acabar de cantar, el Bigoti va dir-li a l’Emma:
- Endavant, nena! El següent! Jojojo
- Siiiii!.- va dir l’Emma emocionada vestida amb el seu bikini taronja llis.
- 6+1+6!=13! Li toca a... al Moskeitor!!!.- va exclamar el Bigoti desenganxant-lo de la Tati.
- Eiiiii! Que estàvem ocupats!.- va exclamar la Tati agafant el Mosk pel braç i barallant-se amb el Bigoti!
- Després ja seguireu, dona! Teniu la resta del dia! Ara me’l deixes 5 minuts, eh bonica?.- va dir-li el Bigoti picant-li l’ullet.
- Vaaaaleeee.- va dir la Tati de mala gana vestida amb el seu bikini extremat de color magenta amb ratlles grogues.
- Mosqueitor, queè ens cantes?.- va preguntar el Bigoti.
- Doncs, primer de tot et vull dir que no em dic Mosqueitor i segon que cantaré la cançó que em digui la Tati.
- Tati, maca, quina cançó vols que canti el teu estimat Moskeitor?.- li va preguntar el Bigoti amb un somriure maliciós, com dient: el més ridícul possible, eh?
- Doncs vull que canti la cançó de “Oliver i Benji”.- va dir la Tati rosegant un xupa-xups de maduixa i nata.
- Doncs aquí la tenim, la cançó de Campeones!.- va exclamar el Bigoti donant-li el micro al Mosk.
- “allá van con el balón a los pies...”
El Mosk cantava horrorosament i tothom es reia d’ell. En aquells moments l’Arracada deia que ja era l’hora de jalar les hamburgueses i les butifarres,q ue ja estaven, que fessin cua davant del Pèls. Que per la carn a la brasa, que esperéssin a l’Edu. XD
Així que la gent es va acumular pidolant al Pèls que anava de superior i els deia:
- llepeu-me abans de que us doni menjar, gossos! Jajajajajaja
- ejem... Manel, que et passes.- li va dir l’Arracada.
- Tu fes el mateix, Jose, home!.- el va engrescar el Pèls.
- Doncs ara que ho dius...- va dir el Jose pensatiu.
- Si home, qui va ara?.- va preguntar el Pèls.
- Joooo! Va exclamar el Peloparriba.
- Doncs, tu, per llest i lleig vas el darrer!.- va dir-li el Pèls.
- Doncs si!!!.- va exclamar emocionat l’Arracada.
- Això és favoritisme!.- va exclamar indignat el Peloparriba.
- O hi tant, i ara direm qui va primer! Emmaaaaaa!.- va exclamar el Pèls.
- I donde está la otra?.- va dir l’Arracada mirant per arreu.
- Quina?.- va preguntar el Pèls.
- La Cristina.- va dir l’Arracada.


Així deixo aquest frangment perquè me'n vaig a veure One Piece, el combat entre els pirates del barret de palla contra en Wapol. apa, que aviat seguiré amb història nova!! >o<>o<>

No hay comentarios: