jueves, enero 07, 2010

un dia plujós de rebaixes...

Huolaaaa!!

avui he nat a les rebaixes amb ma mare, no ens hem llevat massa d'hora pq ella no en tenia ganes, però ja m'ha nat bé per fer el manta abans de marxar i seguir amb la addicció de Negima una estona xDD (i per posar al dia l'anime de Kobato ^^).

després he nat a per la merda de tren (ma mare no volia agafar el bus ¬__¬) i hem nat fins a Arc de triomf i he passat per Norma i m'he comprat 1 moneder preciós de la My Melody i Aprendre japo amb el Conan, que ja feia temps que el volia xDDD (sort que els en quedava 1!!). i després hem agafat el 7 fins al Diagonal Mar. allà hem mirat aqui i allà i tant sols he trobat unes quantes mitges i poqueta cosa més ¬.¬ (un anell preciós amb maduixetes per 2,5 euros *-* que me l'ha pagat ma mare :P) i unes arracades amb forma de cor, blanques, que també les ha pagat ella xD.

després, hem menjat al seu restaurant preferit (és a dir, el Mc). i ens hem estat quasi 30 min per poder menjar ¬.¬ i després he nat a fer 3 partides a la recreativa d'Initial D!! en que quasi em passo el nivell amb l'Skyline del Nakazato dels Night kids xDDD i quasi amb el trueno del Takumi xDDD però no hi ha hagut sort pq quan quedava 1 segon m'ha avançat. però avui he arribat a la tercera ronda xDDD l'altre dia en feia tant sols 2!! xD però lo dolent és que allà m'ha desaparegut el paraigues que em va regalar per reis ma mare U_____U i no l'he pogut trobar... ¬.¬ i llavors, hem marxat ja cap al Corte inglés, a veure si trobavem uns sostenidors de la meva talla (si es que no es pot tenir una talla ni massa petita ni massa gran pq no es troba facilment) i no n'hem trobat, totes les "petites" eren massa grosses ¬.¬ i allà hem trobat 1 abric, que també em feia falta ^O^ i tmb l'ha pagat ella (jo només m'he pagat les mitges i lo del Conan xDDDD). i ja està. ella s'ha comprat 1 jersei :P (si no es comprava res, rebentava xDDD). i hem tornat amb la merda de tren (jo volia veure el meu estimat conductor de l'Oliveras xDDD bé, volia pujar amb ell x tornar... però x culpa de ma mare, que no em deixava marxar, doncs no he pogut estar amb ell una estona... T__T) i si, quan he arribat, per poder-lo veure, he nat al Condis xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD i ell se'n reia i m'ha fet pam i pipa dd el bus xDD dolent!! xDDD i a sobre em diu que m'ha estat esperant tota la tarda!!! q mono és el Dani!!! *-* demà quan plegui de la feina, agafaré el collblanc de les 15.15 i aniré pitant cap a casa i l'agafaré a les 15.55 i aniré amb ell a hospitalet xDDD (altre cop xDD) i tornaré amb ell XDDDD es que em moro de ganes d'estar amb ell una estona i tornar amb ell ^^ (i a poder ser, xerrar-hi *-*).

i mon pare, que ara també vol fer torns de baixar les escombraries com a l'estiu (si, a l'estiu m'hi oferia voluntària però era x veure el Dani xDDDDD) q dolenta xDDDDDDDDD aixi que en pocs minuts niré a llençar les escombraries i a veure si hi ha sort i veig el Dani.

ah! i com q el paraigues se m'ha perdut, doncs he hagut de comprar-ne un, que casualment, n'he vist un de moníssim de la Kitty, en rosa i me l'he comprat ^O^ (tmb hi era en lila però era més mono rosa xDD encara que ara crec que potser és un pèl massa infantil x mi... però és que és una monada!!! ^O^).

apa, doncs en 5 minuts a llençar les escombraries!! jojojo :P fins demà!! (ja les he baixat i m'ha saludat superfelicianament a lo "illa deserta" xDDD amb els braços allà fent-me hola amb 1 megasomriure *-* )

ah! demà agafaré el collblanc de les 6.45 ^^ (espero que torni a ser l'Angelito, que té gràcia xDDDDDD). que he de ser a la feina a les 7.15 ^^

No hay comentarios: